Hampton............................

Haha! 

Ja, denna dagen började med IPB som satte igång ett megaprojekt! Sen hade vi matte, som ja.. vet inte riktigt vad vi gjorde.. Sen hade vi då lunch + en egengjord håla.. Ja sorry mamma men jag hade inte gjort något och min estetlärare hade grillat mig på sin äckligt långa lektion så fick mysa ner mig i common room istället, hehe ska inte hända igen!! 

Jag kan inte sova igen.... åhh har hamnat i en sån där "sova dåligt period" vilket inte är så bra just nu! Men men så jag tog en tupplur på 1 timme i common room! (välbehövd)

Sen bussen till idrotten, där vi körde något test.. Vi ska göra en träningsplan och sen förbättra oss liksom!! Jag, mamma, Marre och Jessica är ju anmälda till tjejmilen så då har jag något att sikta på också!!! (träna till)

Sen hade jag, Malin och Linn JÄTTEBRÅTTOM!! Vi skulle till Hampton och provspela för ett lag. HAHA bussarna ville icke som vi! Vi hoppade på R68 i Richmond som skulle ta oss till Twickenham där vi kunde byta buss för det var jäääättemycket folk i Richmond!! Men nej, R68 är den SEEEGASTE bussen ever!! Så H22 och 490 som vi skulle ta körde båda om.. Sen efter ett tag kom 110 och jag hade bråttom så hoppade på.. Sen ser jag Mirre sträcka ut handen och skrika "FAN!" och Oscar peka på mig och skratta! HAHA det var inte bussarnas dag idag inte!!!
Hann hem om, skyndade mig till bussen... Men nej, väl i Hampton  var planen som vi blivit ledda till helt nersläckt...

Ja, jag hade denna magkänslan på bussen.. Konstigt? Hmm
Tog bussen hem igen, duschade, åt kvällsmat som min värdmamma ställt fram till mig! 

Nu sitter jag häär!! Ska snart sova, behöver jag!
Bad precis mamma ta över lite prylar, köpa någon kräm som inte finns här och lite sånt! FÖR DEM KOMMER PÅ FREDAG!!!

Nu är jag trött.
Ska gå och borta mina tänder.
Sen ska jag sovaaaaaaa.
Det blev inget frieri från min sida denna dag, dvs jag slipper tänka på det på 4 år! SKÖNT. (Tycker killar ska sköta sånna beslut.. jobbiga juu!!!)
OCH SKA BÖRJA TA BILDER FÖR JAA DET BÖRJAR BLI LITE BULL MED BARA TEXT... Kommer ju inte orka läsa igenom allt detta sen själv.. Bilder ska det vara!!

KYSSAR

skottdagen

"Enligt gammal sed fick kvinnor fria på Skottdagen. Och den tillfrågade mannen måste säga ja, eller böta med en kyss och en fin present."

2012-02-28 nr2

Efter Historian åt vi lunch! Sen väntade vi en eevighet på tyskan! Då hann jag och Malinx2 gå ner till Richmond. Vi gick ut på tesco och jag köpte supergoda tesco kakor!!! Åt lite sen la jag dem i skåpet för det är i skolan man behöver socker för att överleva.. FÖRSTÅR inte varför man blir så trött i skolan!?!?! Men det är typ så läbbigt varmt i alla klassrum så man typ myser ner sig. Alla kommer ut med helt röda kinder och geggiga ögon. Livet på Swedish School i London!

Sen gick vi på tyskan som bokstavligen SÖG. Läraren är den SÄMSTA som finns!!! Ush.. Gjorde någon övning och det gick bra i alla fall!

Sen efter var jag sååå trött! Men ändå pallrade jag, Aggan, Malin G och Flipps oss ner till gymmet. Även Jonathan och Carl var där. 

Svettades MUCHO och gjorde lite blandade övningar! Faktiskt väldigt skönt!!

Sen gick jag, Aggan och Flipps ner till Cresswell Road och tog bussen där ifrån! Min buss kom nr 2.. INTE SIST!!! (som den alltid gör!) Men det bästa är fan att bo där man tar H37!! Den kommer ALLTID!! 

Jag var såååå trött på bussen så satt och halvsov! Meningen men att blunda var först för att jag inte skulle se om någon gammal kom på och ville sitta. För här reser man sig om en gammal kommer och man sitter i främre delen av bussen. Men NEJ har fått nån sur tant på mig någon gång när jag frågat så jag håller munnen stängd och stänger ögonen också så lådsas jag inte se! Bra taktik tycker jag!

Men idag var det kanske inte så bra eftersom jag somnar och vaknar och somnar igen.. Herre vad trött jag var!!! Kom i alla fall hem och slängde mig i duschen.

Sen sa jag till om tvätten. Sa typ.. "Jag har inga kläder kvar kan jag/du tvätta?" Hon såg helt chockad ut.. Oj har du inga kläder? Men är du DUM I HUVUDET!!?!?!?! Hon har ju inte tvättat på 2 veckor.................... Då blev jag lite arg, kanske för att jag också är SVINHUNGRIG!! Hon sa också att jag skulle få mat och 20! Hoppas det stämmer.....

Nä men när jag fått tillbaka min tvätt ska jag säga till henne att jag kan tvätta själv eller så gör hon det en gång i veckan som det står på avtalet. Det är ju viktigt att vi följer det jäkla avtalet då ska hon också göra det!

Nä asså är inte arg.. är bara JÄÄTTEHUNGRIG... Och ja, jag har lite problem men det dära.. Har faktiskt ätit en banan och fick en marabouruta av pauline så mitt blodsocker inte ska dö!!! Men snälla låt de 20 minuterna gå snabbt!!!!!!!!!!!!!!
Okej, sen ska jag lägga mig tidigt och JAAAAA MINA FÖRÄLDRAR KOMMER PÅ FREDAG!!!! Åhh vad jag saknar dem!!!!!!!!!!!!!

NU MAT!!!

2012-02-28

Igår gick jag i skolan.
Jag somnade tyyp i common room.
Vi fick läxor.
Jag åt baguette och paprika till lunch. 
Jag åkte hem till Flipps och Sofi efter skolan.
Åt kvällsmat där. (Spagetti och köttfärsås, ja i förrgår åt jag samma hehe men det är gott!)
Sen fick vi melon till maten.
Efter maten fick vi glasstrut. (JÄÄÄTEGOTT!!)
Sen åt jag av Flipps svenska lösgodis. 
Sen hade jag ont i magen och åkte hem. (Var såå mätt!!)
När jag kom hem frågade jag om jag fick duscha. 
De frågade varför jag alltid frågade.
Jag sa att det kändes fel att bara stövla in.
Sen duchsade jag.
Bortade tänderna.
Skypeade med mamma.
Skypeade med Rasmus.
Bestämde skypedejt idag med Hedda. (HOPPA NU DET BLIR SÅ!?!?!)
Somnade för sent.
Vaknade och var jättetrött.
Åkte till skolan men 110:an och bytte till 33:an i Twickenham.
Gick upp för backen. (För att vakna) 
Hade NK.
Nu sitter jag här.

Har en lång rast innan Historian. Sen har vi lunch efter det men är egentligen hungrig redan nu.. Får väl käka några morötter hehe ..

Vardagar är inte lika roliga längre.. Det händer liksom inget speciellt. I början såg jag något nytt varje dag men nu är det ganska vardagligt.

Mysigt hos Flipps och Sofi igår i alla fall! Kom hem i matkoma!! 

KYSSAR

Dåligt

Tänk inte bara på dig själv.
Skyll inte ifrån dig.
Stå för dina egna misstag.

Helgen

Engelskmän är fan INTE trevliga! Det har jag märkt idag... Det är väl deras please, thank you och sorry som gör att de anses vara trevliga!

En snabbis:

I fredags skulle vi först till Wiskey Mist men det blev förfest på 28:e våningen på Hilton Hotel mitt i London och sen till klubben Piccadilly Institute (Stavning?)! Det var en bra kväll!
Fick se en JÄTTEfull asiat och tvingade hans kompisar att ringa ambulansen. Som de gjorde!
Sen såg vi några killar langa droger och en av dem hade en mink i fickan... Okej...
Vi tog 3 bussar hem och jag sov hos Aggan och Malin! Jag och Aggan delade säng, somnade vi 6 och vaknade vid 12.15.. Vi igen, bakis, tog oss in till Richmond och köpte mat, satte oss vid floden och ja, satt där! Haha

Sen drog vi hem, jag käkade, duschade efter att min värdbror hade chillat på toaletten i 1,5 timme .. Skypeade med Beckie! Sen kom Malin G och vi kollade på film och åt popcorn! Hon tog även med sig två par byxor till mig! TACK! (Nä min värdfamilj tvättar inte och nu är det kanske inte värsta läget att säga till liksom...)

Idag när jag vaknade käkade jag frukost och sen åkte jag in till Richmond! Gick en timmes promenad själv, sen satt jag i solen! Åhh vad skönt det är!!!! Sen kom Malin G och vi gick en runda till! Vi gick och gick och sen tog vi bussen tillbaka till Richmond, jag köpte mat till veckan på tesco och sen åkte jag hem!

Åt kvällsmat igen.. gott som vanligt! (nästan) Sen har jag tagit det ganska lugnt.. 
Ska snart gå ner och fixa mina mackor till veckan! heheheheheheheh hejdå
Louise en tjej från trean var också här och hälsade på!!!

Hilton Hotel
Bakisdag 2
"Hej mamma!"
Lite bilder från dagarna!

Imorgon är det skola, börjar 8.45 och slutar 17, ja jag älskar verkligen måndagar! 

KYSS
PÅ FREDAG KOMMER MIN MAMMA OCH PAPPAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GLAAAD!!!!

Portobello Road Market

Idag när jag vaknar ringer jag Linn och vi bestämmer att vi ska åka till Portorello Road Market!
När jag ska gå ner och äta frukost är både mina värdföräldrar hemma. Jag tyckte det är lite konstigt eftersom klockan var 11 och det är en vanlig fredag..? Min värdmamma frågar hur jag mår och jag säger att jag mår bra och så frågar jag artigt hur det är med henne. Hon svarar att det inte alls är bra och att en av deras familjevänners dotter blev påkörd av en bil igår och dog. Jaha.. där står jag, vad gör man?!?!??!?!?!?! 

Hon visar mig att de har ost, så jag gör två mackor med ost och tomat på. Sätter mig ner och äter.. Hon berättar allt typ.. Hur de gör i Sri Lanka när någon dör osv. Jag bara sitter där och nickar.. VAFAN SÄGER MAN!?!?! De är jätteledsna och jag vet inte ens vem denna människan är????????

Sitter där och pratar med henne i säkert 20 minuter. Sen går jag upp, klär på mig och tar bussen in till Richmond!

Där möter jag upp Linn, Moa och Aspen! Vi lyckas hitta till Portobello Road Market efter en himla promenad när vi egentligen hade kunnat gå i 5 minuter?? Jaja, sånt händer! (Här varje dag....)


Lite bilder från Marknaden!

Men nu ska jag fixa mig färdigt! Ska ta bussen om 25 minuter och måste hinna sminka mig och sånt! 

Vi ska in till London nu, önska mig lycka till! Hoppas på att undvika blåmärken och annat skit! 

Ska sen sova hos Aggan och Malin också! 

PUUUUSSS

jordgubbar

En sammanfattning:
Igår var jag och Aggan ute och gick i Richmond park! Det började regna precis när jag skulle gå. Förra gången vi skulle promenixa i Richmond park började det också regna och då slutade vi på ett fik, men nej! Jag och Aggan klarar lite regn så vi gick 2 timmar i parken som är GIGANTISK!

Vi var båda ganska degiga och blablabla men det slutade med att vi ändå skulle dra ut! 

Då jag säger till min värdmamma att vi ska åka till London tycker hon det är lite sent. Lite sent? Klockan var 20.00... Men ja det handlade egentligen efter ett långt snack med henne att hon fick skit om något hände efter klockan 02.00. Men jag vill ju inte åka hem själv.. Ah klydd! Förstår typ inte henne ibland.. 

Slutade i alla fall att vi drog till China White! Där fick vi ett bord med en promoter och dansade massor. Toaletten var ascool minns jag! (Eller så var den ascool i stunden.. kan disskuteras.) Det var liksom "vattenfall" som vattnet man tvättade  händerna kom från och sen var det stenar och lite sånt annat under. Alltså inget handfat!
Jag ramlade på sidan och mitt ena lår/sida/rumpa är nu dubbelt så stor/stort som det andra och med skrapsår och ett stort blåmärke! Hittade även ett blåmärke på baksidan av mitt andra ben, samma olycka?
Ja så har haft svårt att gå idag, inte för att jag gått så mycket. Det gör fruktansvärt ont för det spänner .. Ja, jag får ju skylla mig själv! 

Sen drog vi hem, det slutade med att Aggan och Limpan sov hos mig! (Det visste inte min värdmamma men sa det nu och hon verkade lugn med det...eller...?)
När vi vaknat drog vi in till Twickenham. Jag köpte min croissant, (men denna var typ äcklig.. hasselnöt.. ska vara choklad!) äppeljuice och två stora askar jordgubbar för 3 pund!! Jag var såååå nöjd! 

Linn åker hem och jag och Aggan sätter oss på en bänk i Richmond längs floden. Där sitter vi och äter vår matsäck och snackar, mår kasst och allt sånt där! Såg nästan två duvor para sig. (Tjejen ville inte så hon flög iväg... dissen!) Jag tror vi satt där i kanske 4 timmar!
Idag var det huur varmt som helst! Satt i t-shirt hela dagen och mös. Och hade min jeansjacka!! Hoppas nu att våren kommer på riktigt!!!

Sen drog jag hem, käkade mat som jag trodde skulle vara vidrig men den var ändå helt ok. Tog om och min värdmamma blev överlycklig!!! Ja, hon tjatar och tjatar om maten HELA tiden.. Låt mig äta vad/hur/vad/när jag vill tack!! Åhh... sånt gör mig arg!
Skypeade med mamma och har bara tagit det lugnt. Är supertrött!
Imorgon ska vi förmodligen till Portobello road Market, får se om det blir enligt planerna! Sen fyller en kompis år så ska förmodligen fira henne på kvällen!

Har letat efter min kamerasladd i säkert 30 minuter.. trodde min värdpappa slarvat bort den med men hittade den, TUR! 

Godnatt puss!

Min sovkompis

Inatt sov jag hos min kära Flipps! Eftersom båda är ensamma passar vi på att nanna tillsammans! hihi

Idag skulle vi först till IKEA men ingen var så sugen, sen till London och fika och kolla vintage typ. För mig slutade det med att jag ska gå en promenad i Richmond park men Aggan. Är inte helt frisk så får se vad kvällen bjuder på!
Snygga tjejer på morgonkvisten!
Nu ska jag snart dra mig hemåt och ta på gympaskorna! Ingen jogging utan powerwalk, nice!
Kyssaaar

Promenix

Tjooo! 

Jag börjar faktiskt känna mig bättre! Okej att jag hostar massor, snorar massor och allt sånt men min kropp känns betydligt piggare än för några dagar sedan. Jag är lite trött fortfarande men som sagt, på bättringsvägen! (Min värdmamma gjorde en huskur till mig igår, eller hon slog några droppar av något i varmt vatten. La en handduk över mitt huvud och sa åt migg att andas in med näsan, ut med munnen. Detta gjorde vi i skift eftersom hon också ör förklyld! Haha vad roliga vi måste ha sett ut! Jag började typ gråta för det var så starkt .. Aja lite hjälpte det kanske!!)

Igår bestämde vi att vi skulle mötas klockan 12 och gå en promand längs floden i Richmond. Det gjorde vi! Vi gick med raska steg 1 timme dit, och en tillbaka så det blev 2 timmars promenad idag! Sen bestämde jag och Flipps oss också för att gå in till Twickenham och ta bussen därifrån istället! Så circus 20 minuter till för vår del. 

Idag är det fettisdagen i Sverige och Pancake Day här! Min kompis värdmamma hade berättat för henne att efter denna dagen skulle man bestämma sig för något man inte skulle äta på 40 dagar. Exempel kakor, godis eller något i den stilen!

Två av mina andra kompisar har också bestämt att de bara ska äta godis på helger. Ja, hur ofta äter man godis på helger om man inte ligger hemma och degar? Men ja söndagar kan ju bli en sån dag dock. 

Så nä, nu ska vi bli duktiga här! Jag ska försöka sluta äta sånt kladd. Klart att en kaka om man fikar eller så är okej men inte allt det andra onödiga. Får ju de hur detta går men insåg imorse att jag INTE vill bli större nu! SKÄRPNING!!!
Nu sitter jag hemma, käkade två mackor och ja, tro det eller ej men skinka inhandlat! Haha den var lite konstig men tuuusen gånger bättre än den kokta!!!!! Glad! 

Imorgon ska vi kanske till IKEA. Ja, vi är i London och vi ska till IKEA.. Sen ska vi förmodligen göra en promenad inne i London på torsdag och sen Brick Lane på fredag! Hoppas dessa planer går i lås!! 

Nu ska jag nog sätta på en film och ta det lite lugnt! Ikväll ska jag förmodligen sova hos Flipps! Våra sambos är ju i Sverige så vi får stötta varandra! hehe 











Idag var det varmt! Man kan känna hur våren börjar komma, vilket gör mig lycklig!!! Sol och värme mår jag bäst av!

Nu ska jag dega lite sen prata med min värdmor! 

Kyssar





Igår..

... åt jag tre mackor till frukost.
... åkte jag en buss men bara en dörr. (dvs ingen dörr på mitten)
... gick jag och Malin G en promenad i Richmond park.
... pratade jag skype med min pojkvän.
... åt jag inte ris till kvällsmat.
... berättade jag att jag ville ha rökt, inte kokt, skinka. (Hoppas hon minns....)
... hade jag och Malin G filmkväll.
... somnade jag kanske vid 1. 

Klockan 12 ska vi mötas vid Cresswell Road för en promenad längs floden och ikväll ska jag nog sova hos Flipps!

Bilder från igår kommer senare nu har jag bråttom!!
(Tiden på bloggen stämmer ej med Engelsk- tid. Klockan är nu 11.16!!!!)
Här kommer de:






Kyssar

Mamma Mia

Jag stannade hemma idag. Är inte alls på topp..

Chattade lite på facebook, sen skulle jag se filmen "Love and other drugs" meen min online sida ville inte att jag skulle se den filmen så det fick bli Mamma Mia istället.

Asså JAG VILL OCKSÅ VARA DÄR!! Såå himla fint väder!!! Det blåa havet, den varma solen, alla gamla vita byggnader!! Har varit i Grekland en gång och då var vi på en ö som hette Zakhyntos (stavning?). Det var nog en av de bästa semestrarna någonsin!! Allt var så vackert. Och vi fick se sköldpaddor kläckas och springa ner till havet!! MÄKTIGT.

Vem vill INTE vara där liksom?


Haha Selma la nyss upp denna på facebook, charmig tjej right? Nä. 
Det är från insparken vi var på, på Kosmopol! På något vis har jag också lyckats snappa upp Carls FULA mask.. Aja full och galen!

NEJ! Nu ska jag sova och få bort min förkylning! Imorgon (om det inte regnar som jag hoppas innerligt att det inte gör!!) tänkte jag ta mig en promenad (i det fina vädret?). Det får vi se hur det blir med den saken..
GODNATT PUSSAR


Camden Market

Sov inte speciellt bra inatt heller.. Förstår verkligen inte vad som hänt med mig?!

Vi hade i alla fall bestämt dejt på facebook klockan 11 för att bestämma vad vi skulle göra idag! Efter bara några minuter har vi bestämt oss för marknad. Så vi träffas i Richmond, vid stationen. Frågar hur vi ska ta oss till Camden och han i luckan gör vägen lite för enkel för att vara sann.. Men vi litade ju på honom så vi drog. Sen insåg vi att det inte skulle gå så som han sa. Men snillen som vi är kollar vi upp på en sån linje-karta och hittar rätt!

Tanken var då att gå ut ikväll men promoter och allt i South Kensington MEN jag är inte frisk.. Mamma har till och med föreslagit att jag ska flyga hem för att friskna till, något som jag tänkt på seriöst. 

De andra ska ut men jag har min förkylning och minussömn att mysa med. Kul sportlov detta va..?
Åt någon mat idag också på marknaden som var supergod men öh vad jag är mätt-illamående nu.. Fortfarande?



Jag vill dit igen då vädret är bättre, dvs varmare.. För jag FRYSER sönder hela tiden :( 

Nu ska jag leta upp någon film, ta på mig myskläder och mysa med någon svensk klubba! Får väl käka något också men mår illa :(

Klagar mycket nu men att känna sig dålig hos någon annan suger. 

TIPS: Mycket vitaminer och sånt!

Saknar min mamma också! 

Kyssar

Jag känner mig som en tejpbit

Namn på detta inlägget är ett citat från min käka kompis Malin G. 

Men detta menar hon alla sjukdomar vi lyckas ta på oss! HELT GALET!! Är aldrig sjuk såhär mycket hemma.. 

Kom hit, fick en lättare förkylning med halsont, sen kom då vinterkräksjukan och veckan därpå DUNDER förkylningen. Vad kommer härnäst? Fast vi får väl se det positiva att vi får detta nu och är helt friska sen i vår!! 

Idag fick vi förresten känna på Englands väder, dvs regn. 

Ikväll var jag och några andra tjejer hos Flipps och Sofi! Mysmys! 

Är dålig på att lägga upp bilder men har glömt kameran flera dagar nu.. Ska skärpa mig! 

NU - GODNATT

Magic mix

You only live once

Jag åkte in till Richmond och gick på ett café med Malinx2, Flipps och Linnéa från skolan kom också lite senare. Vi satt där ganska länge och bara snackade. Jag köpte en urgod motoskaka och en läsk/saft blandning. Gillar inte speciellt läsk så den var en kluring. Men drack upp den för jag behövde sockret.

Cafét under bron

myysigt

Uteserveringen sen i vår

Utsikt från bron

Degig och förkyld.. men glad!

Är så fruktansvärt trött! Det var längesen jag kände såhär men jag kan ju inte sova på nätterna... Dessutom har jag nu åkt på en DUNDER förkyldning som inte verkar vilja släppa taget om min kropp.
Tanken för ikväll var egentligen klubb i norra London men ändrade planer! Ska försöka få i mig lite mat sen ska jag till Flipps och titta film/snacka/mysa/chilla!
Så himla typiskt att det blir såhär på lovet.. Hela kroppen känns bara tung och tråkig :(
När man mår såhär vill man bara vara hemma hos sin mamma, och lite så känner jag nu. Jag är så himla trött... :(
Kan erkänna att jag är sugen på att tatuera mig. Har nog bestämt mig vad jag vill ha nu. Ganska säker. Då är det bara att VÅGA göra det också. 
1. Det sägs göra sviiinont.
2. Det kan blöda. Då svimmar jag...
3. Sen har man den hela livet?!?! Jag menar tänk så tröttnar man??! 

Nä detta beslut måste jag tänka igenom känner jag nu. Men VILL göra en, vet bara inte riktigt vad.. 

Aja, ont i huvudet och snoret trycker i hela huvudet. Seg, ögonen håller på att falla igen och bara allmänt sliten.
Ska se om det serveras någon kvällsmat nu för sen ska jag till Flipps! Orkar inte vara ensam...

Det är sjukt stor skillnad att vara HELT själv. Jag menar jag och min sambo umgås inte hemma hela tiden. Vi snackar inte alltid, äter inte ens alltid kvällsmat tillsammans. Men att veta att någon är där som man kan gå in till och fördriva tid om man är lite ledsen är så himla skönt! Hon har varit borta en dag... Bra där! 

Nej, slut på klagandet. Är glad över att vara här, trivs och allt detdära men varför ska jag vara sjuk?!? Igen... Allt bara går runt bland oss.. JÄDRA BAKTERIER! Sluta hoppa på mig :(

Detta är jag sugen på när jag är sjuk. Och mammas kärlek... och bullar och allt det där! Hemma.

Kyssar


Ensam

Jag kan medge att jag har lite hemlängtan idag. Jag vet inte om det är hem-hem jag vill till eller bara känna friheten att kunna göra vad man vill. Jag har fått sömnproblem och sover knappt något nuförtiden vilket leder till att jag är trött under dagarna. Vilket suger.. 

Igår blev det aldrig oceana för jag och malin satte oss på en pub och snackade massa skit. Plötsligt var klockan 00.30 och vi var inte så sugna på klubb så drog hem istället! Köpte slemgodis på vägen hem som vi krängde på bussen.

Jag var hemma ganska tidigt igår. Redan vid 2. Jag borstade tänderna och allt sånt sen hoppade jag i sängen. Men som sagt vaknar jag vid halv 8 och har varit vaken sen dess.
Min sambo åkte tidigt imorse till Sverige. Hon ska vara hemma ända tills söndag, så hela lovet bor jag själv hos min värdfamilj.
Det är detta jag hatar med att vara här. När man är ensam blir jag lätt deppig och bara vill hem. Jag menar i Sverige kan jag lätt fördriva en dag + natt i min säng ensam men här tänker man lite för mycket.
Lovet ska vara roligt men jag har en känsla av att det kan vara ganska tomt. Dessutom sover alla cirkus 4-5 timmar längre på morgonen än vad jag klarar av. Dagarna blir så långa.. 

Vill sitta i soffan men min mamma nu och kolla film. 

Min pappa fyllde förresten år igår, 48 år blev gubben!


Mamma och pappa hade gått ut på pub och av pappa fick jag ett sms som det stod såhär i: 
"How is da läge at tha pob tonight? Vi are pubbing in Lund. Krma fran paranteserna" 

Lite dragen?
Egoistiska människor är det värsta jag vet.

Ska duscha och sånt nu, kanske hinner en film till. Sen ska jag förmodligen träffa Malin G och går en promenix i Richmond park och det blir förmodligen norra London ikväll!
Ska försöka att inte längta hem nu. Hejdå!

ÖL



Efter arbetet, ÖL! Funderar på oceana ikväll men klockan är redan ganska mycket?!?!?! Vi får se men är aaastaggad!!

KYYSSAR

LOOOOOOOV

JAG ÄR FÄRDIG MED MITT JÄÄVLA HISTORIA ARBETE OCH NU ÄR DET LOV I LONDON SOM GÄLLER! dvs öl, NUUUUUUUUUU!!!

Sportlov!! Eller........?

Ja då sitter man här i bibblan. Egentligen har vi då Sportlov men arbetet är inte färdigt och ska vara inne innan klockan 17. Så ändålänge kan jag inte riktigt glädjas åt friheten. 

Dessutom är det många som åker till St Anton idag och snacka om att jag är avundsjuk!!!! Vill också åka skidor...

MEN får väl göra lovet minnesvärt här i London, det ska nog vi lyckas med!

Nu, bli färdig med detta jävla arbetet!!!!


Såhär arg är jag på Historia nu

Kyssar

En vanlig torsdag + matteprov


Vi skulle ta bilder på tyskan.. eller det trodde vi i alla fall!

"Var snygga"

Under trädet

ja....

Tittut!

Hej

..... bra tyskalektion

Åhhh glada

Ändå ok

.......

Party in common room

yeah

tanten bakom är glad


Är trött, sliten, illamående och allt detdära.. Kollat film hela kvällen! Halvsovigt lite och inte gjort det jag skulle. 

Bjuder då endast på bilder!

Kyssar


Film + godis = sant

Okej, kom precis hem! Ush fick ett blodsockerfall och höll på att svimma på bussen.. Inte kul! Gick in och köpte lite godis, TRYCKTE i mig choklad snabbt! Sen mådde jag okej. Tog bussen hem och nu sitter jag här. Ska plugga men behöver först en paus och tänkte se färdigt en av de filmerna jag bara såg halva av i helgen..

Det kommer massor av bilder senare som jag tagit idag!
Men nu, FILM!



Man lever bara en gång

Jag & Aggan

Jag och Aggan taggar söönder! Snart är det loov, matteprovet avklarat bara en inlämning på historian som jag inte börjat på hehe.. Den ska vara inne imorgon klockan 17.
Så efter skolan, ner till Richmond, in på tesco köpa godis, hem, sätta sig i sängen!!! Ja sängen. Börja skriva, chilla, börja skriva! 

Sååå önska mig lycka till med inlämning och sen är det looooov!! 

Jag och aggan ska supa heela lovet! Big love

Såå här taggade är viiiiii



Nu ska jag ha sista mattelektionen inna lovet!!! TJOOHOOOOOOOO

PUSS

Natural History Museum


Första bänkarna jag sett här i England... Men då fanns där  inga papperskorgar, eller en rullande (med förare) men liksom inga runt bänkarna. Förstår inte hur dem tänker här ibland..

Malinx2

Museum

Malinx2 igen. Vi var duktiga och var FÖRST på plats. Men ja... fick sitta och vänta 1 timme på mina "kamrater" så var lite tirriterad redan då...

Så här trötta började vi bli. De engelska undomarna/barnen har sitt sportlov nu så det var MASSOR med folk. Vi skulle hålla föredrag/redovisningar om en utställning som vi hade läst på till innan. Jag hade Restless Surface med Fredrik och Ellinor Stand. Vi var alla tre sjuka förra veckan och visste inte riktigt vad utställningen erbjöd på. Så det jag läst in var inte med så fick lära in nytt på 2 timmar! Men det gick ändå helt okej. Men dagen var lång. Det var varmt inne på museumet. Hade lite panik också, som tyngde ner min dag ganska mycket. 

Vi gick först på guidning (av klasskompisar) på science museum. Där fick vi bland annat höra om ångmaskiner och flygplan/flygplansmotorer. Men som sagt. Det var MYCKET folk, höga ljud överallt så kan faktiskt säga att jag INTE lärde mig mycket... Det var vissa redovisningar där jag verkligen inte hörde ett ord. Speciellt när mumlande killar pratade med en massa sorl i bakgrunden. Så det sög lite. Dessutom var det ganska varmt där inne så kroppen ville typ lägga av. Hade sååå ont i mina hälar efteråt! Att stå upp så länge gör ju ont :(

Malin och jag KÄMPADE oss upp för trapporna, puuuhh (och killen bakom pillar näsan...)

Gillar flygplan och tror den utställningen var bäst! (men fick dock inte se dinosarierna för där var 45 minuters kö och det var för lång tid när klockan var circus 15.45!)

"-Hur känner du dig nu?"

Fredrik är glad.

Fet tyckte jag.

Malin är också glad, varm, död och allt det där. Ser nöjd ut!

Sista redovisningen fick hållas i lobyn. För det var 45 minuters kö. NEJ TACK! 

Alla var SVINtrötta! Jag höll ju på att somna på tunnelbanan tillbaka till Richmond i Malins knä... sittande!

Alla dessa trappor..

Imorgon har jag matteprov och har bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt! Så jag ligger redo i sängen ska bara säga min pojke lite fina ord sen sova! Eller försöka.. nu är det så att jag har tydligen fått sömnproblem.. Dvs att jag vaknar varje morgon lite över 5 och kan inte somna om! Jag är trött men det går liksom inte.....

Jag mådde så illa efter maten.. trodde jag skulle spy men det var inte för någon sjuka utan att jag ätit så mycket så det liksom inte gick ner mer.. HELT STOPP!!

Egentligen skulle jag och Pauline se en film men jag gick och duschade, hämtade alla mina prylar (och filten) gick in på hennes rum, satte mig skulle starta filmen. Nä jag orkar inte se en film ska sova. Så jag gick in på mitt rum och nu ligger jag här. Med släkt lampa. Ja asså kanske inte nämt det men har ljus-knappen utanför mitt rum.. vad var det för tanke bakom det?

Imorgon är det då först tyska, sen matteprov sen matte igen (så vi har bara en lektion på fredag JIPPI!!! Slipper matten eftersom vi har den imorgon efter provet istället!) Sen tror jag det är någon typ av engelska. Sen när man kommer hem måste jag skriva ett arbete i Historian som ska vara inne på fredag. Skjut mig. Aja, börjar sent och slutar sent på fredag så får nog bli lite plugg då innan man tar lov på rikigt! De treor som sa att skolan var enkel och att schemat var asbra LJÖG! Vi har MEGAhålor och massa plugg... :( (kanske mindre än på polhem men hade liksom tänkt 0 när de sa så... åhh) 

Har en inte så bra dag i dag alltså. Museumet var helt okej, inte det men det var alldeles för mycket människor och redovisningarna blev dåliga då man inte hörde NÅGOT!!

Nä, allt för idag! Ska hoppa i sängen och nanna nu (ja ligger redan här och ja tillbringar mycket tid i min säng okej? Finns liksom inte direkt någon annanstans att vara...)

Kyssar hoppas att morgondagen blir bättre. Kan även meddela att jag brännt på TOK för mycket pengar på ingenting.. Vad har jag gjort?!?! aja

PUSS godnatt önska mig lite lycka till imorgon....

Du är bra


Valentine's date

Yesbox! Hihi idag var jag på date! 

Haha det var då ingen date-date utan en fika med min kära polare Carl (som aldrig kan lära sig att jag inte gör high5 utan att det är klicken som gäller......) 

Vi gick ner till Richmond efter mitt tyskaprov! HON LÄRAREN ÄR FAN DUM I HUVUDET??!?! Vi fick ju inte tillräckligt med tid... När klockan var så vi skulle sluta hade INGEN gått! Den första som gick gick 10 minuter efter orginaltiden!!! VAFAN!?!?!? Hon kan INTE använda det som betygsgrundande.. Blev stressad och hann inte göra färdigt och inte läsa igenom.. ÄR ARG!

Aja, Carl gjorde mig lite gladare och han bjöd mig på varm-choklad! Tackar hehe

Sen satt vi och snackade i sådär 2,5 timmar.. Bytte plats säkert 5 gånger för Carl inte var nöjd.. haha tönt


Detta är den bästa bilden ni kan få på min valentine´s date....... 

Pussen HAHA

HAHAHAHAHA!!!! Den var INTE nådig.... 


När klockan var circus halv sju gick vi ifrån Starbucks (där vi fikade) och åkte hem! 
Jag kom hem, fick mat ganska snart efter det! Sen har jag suttit lite vid facebook och har planer på att gå och duscha, får se hur länge det bara är planer! 

Ska förhoppningsvis Skypea lite med min älskade pojkvän nu när det är Alla-hjärtans-dag! (En dag som egentligen är ganska överskattad men en bra anledning att sprida lite kärlek!) 

Äter massa godis också.. hehe köpte med mig saltlakrits hit och Marabou.. Ja de är ju slut och sitter på min mage istället.. TOVE SKÄRP DIG!!! Tänk lite på figuren tack! (inte lakritset dock.. ÄN) 

Idag: Jag - Ska jag köpa en dubbel decker?? (min favvoo choklad!!!!) Aggan - Man lever bara en gång!
Direkt tänkte jag!! SÅÅÅ SANT! Efter chokladet.. Ja men man kanske ska hålla sig snygg i det livet då...?

Hejdå ska gör något annat än att skriva blogg nu!¨

p.s. Denna veckan har jag hört att jag var konstig/märklig och att jag alltid säger exakt vad jag tycker.. Bra eller dåliga sidor? Det är frågan! d.s.

KYSSAR

14 februari

Idag är det alla hjärtans daaaaaaaaaaaaaaag!! 

Saknar alla mina kompisar, min mamma och pappa, min bror och min pojkvän lite extra idag! hihi


Rebecka Möller som är i Paris!!! SAKNAR DIIIG

Tsegay (min bebis) SOM TYDLIGEN HAR GJORT FLÄTOR IGEN!!!!!!

HEDDA OCH ANNIKA!!! Massa hjärtan till eerrr

Min lillebror som spelar bowling hehe... FUSK!!

Min underbara mamma! 

Rasmus "XD" Sandgren

Linn Rosenkvist hihi

OCH MASSA ANDRA!!! (därbland min pappa som jag inte har någon bild på....) 

Vad som alla hjärtans dag bjuder på i år får vi se! Återkommer nu back till stenar! 

Kyssar och SPRIIID KÄRLEK!! (haha löjlig)

Hur man visar att man älskar någon med en Ben and Jerry´s

Ja vet inte varför men är irriterad nu.. Börjar nog bli hungrig.. har inte fått min kvällsmat än och ja jag klarar mig då inte utan mat.... I alla fall, var i Sverige i helgen och träffade familj, vänner och pojkvän.
Jag som trodde att det var en hemlis att jag kom hem så hade mamma tydligen skvallrat så hårt att MINA kompisar visste det. Inte alls kul så där försvann det roliga..
Klarade att ta mig till Heathrow airport HELT SJÄLV med tunnelbanan, fick till och med byta! Min mattelärare skämde SÖNDER mig i fredags.. Jag sitter på lektionen, klockan är halv 4, hon frågar när vi tycker vi ska sluta (vi slutar egentligen 15.45). Jag säger lite snällt att jag tycker vi kan sluta ganska snart.. För jag ska till Sverige i helgen. Hon blir helt tyst. När går ditt flyg? Jag bara 18.15. Men vad gör du här!?! Jag räknar 3 timmar när jag ska flyga??!?! Det är nog dags för dig att gå nu. Så hon halvt slänger ut mig från lektionen, berättar hur jag gör med tunnelbanan. Jag får PANIK.. Vadå kommer jag inte hinna?? Jag hade tänkt ta bussen men NEJ du ska ta tunnelbana! Hjälp.. aldrig åkt den själv ...Aja, går ut, VÄTTSKRÄMD!!!
Hon är ju knäpp.. varför gör hon mig så nervös?? Aja, mitt ben var ju inte still förrän jag satte mig på planet. (dvs jag klarade det, SJÄLV, stolt!) Då däckade jag nästan direkt haha gör alltid det i start och landning! Kan också lägga till att jag fick ta av mig skorna i tullen? Nog första gången..
Sen landade planet. Där gick jag, i Danmark.. Med skinnjacka (för jag skulle ta med Malin g vinterjacka över och flög endast med handbagage) Kommer ut i hallen, ser Rasmus och snart därpå min mamma! Jag vet inte vad jag kände... Det var en av de konstigaste känslorna jag någonsin känt.. Jag var i Danmark, på väg till Sverige.. VARFÖR?!?!?!?!?
Åkte i alla fall hem till mig, snackade lite med mina föräldrar och åt mammas EFTERLÄNGTADE bullar OCH salami!!! Ingen kokt skinka här inte, nice! Sen gick jag och Rasmus upp och snackade lite, somnade ganska tidigt.
Jag kunde egentligen inte förstå att jag var i Sverige förrän jag vaknar och känner att han ligger bredvid mig. Kryper närmre och kramat honom. Sen frukost, mammas bullar jaoo, sen tvtittande och sovande hela lördagen typ.. Var ganska trött eftersom jag sovit ganska dåligt den senaste veckan..
Mamma hade bjudit hem gäster så det bjöds på entrecôte, amandinepotatis, bearnaisås och STOR sallad! KÖTTET ÄR EFTERLÄNGTAT!!!!! Åhh asså grillad köttbit.. Hade nästan kunnat döda för det. (speciellt nu när jag är sviiinhungrig!!!)
Sen tog jag och Rasmus bussen till Lund, jag gick in och överraskade mina kompisar som hade tjejmiddag/förkrök till fest. De såg chockade ut men sen.. det visste vi.. min mamma hade sagt till en av mina kompisars pappa.. FAN VAD JAG BLEV BESVIKEN!
Så jag gick igen, vi drog till Bjärred, till Rasmus. åt Ben and Jerry´s, damsugare.. Fick aldrig mina arraksbollar, besviken! Kollade på film men jag somnade efter halva.. hehe
Söndag, vaknade åt frukost, kollade på en ny film även denna halva.. sen snöade det JÄTTEMYCKET och jag ville ha snöbollskrig! Så gick ut en runda! Sen skulle vi göra pannkakor men ja.. JAG gjorde pannkakor...
Jag tog bussen till Lund, köpte godis och svenska cigg. Köpte marabou och gott och blandat till Carl, Marabou till Jonathan för han hade gjort något speciellt denna helgen HAHA! Sen MASSOR av laktrits, köpt till Flipps också <3
Jag och och Hedda en kär fika på EH! Snackade lite, skvallrade lite hehehehe Bussen hem, 1:an till kära spexarevägen. Duschade, packade min väska som nu vägde 8 kilo istället för 3 typ?!?! Tjena! Åt kvällsmat med familjen.
Rasmus hade varit och spelat match så han kom och följde mig till flygis. Klarade att ta in allt genom tullen och ta mig till gaten, flyget, tunnelbana och bussen hem! Var hemma vid 11 (lokal tid)!
Snackade lite med Pauline, satt lite vid datorn, packade upp min väska lite snabbt.. Sen gick jag och la mig.. Men det var svårt att somna!
Idag då.. Skola, paniken över plugget.

ÅHH HAR KÖPT MINA EFTERLÄNGTADE HUNT STÖVLAR IDAG!!! 67,50 PUND!! nice, svarta matta!! hihi
Sen har jag suttit här sen jag kom hem! Min värdmamma kom nu upp och sa att middagen fanns färdig men ingen hade sagt det till mig............ nähä, så ska gå ner och käka nu!

Btw, det är ändå inte så dåligt att sitta i mitten på planet. Man har ju två armstöd! För både de andra har varsitt som de liksom inte kan dela med sig av dvs min slutsats = den i mitten får båda sina! Nice!

Fick en present av Rasmus

kärlek

Mamma skulle tvunget ta en bild på morgonen.. haha! 

Malin idag, nöjd över vinterjackan jag tog över! hihi


Sånna här äger jag nu! Ska kanske köpa ett bar lila/rosa också hehe men det får bli i vår i så fall! Kände att svarta var ett säkert kort som fungerar till allt! Meeen om plånboken tillåter har jag hittat et par jädra snygga till hehe (efterlängtade)

De första är en favorit till bruna ben och shorts på sommaren! yummii hihi slår kanske till! Men svarta är liksom bra att ha till hösten och vintern (då stövlar används mest) .. Åhh kanske vill ha de lila istället? Eller svarta? Eller båda?? hmmm tjejen med beslutsångest får se hur detta slutar hehe Röda har jag också funderat på för de ser asblla ut i affären! GAHHHHHH får helt enkelt se! Har ett par svarta nu, byta, icke byta, spara, köpa ett par till.. AJA livet leker i London! hihi pussen

NEJ NU ÄR DET MAT!!!!! Pussen

I´m back!

Hejhej skulle bara meddela att jag är tillbaka i London! Är trött och behöver säng och VILA host* Skriver imorgon om min helg i Sverige, för ja, i helgen var jag i Sverige! Kyssar

Mattelektion..

JAG KAN INTE KONCENTRERA MIG PAAANIK!!!
Hihi ska på äventyr efter skolan, säger inte vart än!!!

Hehe hade halvt inställd historia så hade "eget arbete" Malinx2: "det skjuter vi på va?" gytt lunch var sviiinhungrig!!

Åt, chilla från 11.45-14.45 typ, spela lite biljard etc...

Nu matte, sen HIHIHIHUHU PUUUSS


åhhhh....

Är JÄTTEtrött ... Vet inte varför men vaknade jättetidigt och har bara vandrat omkring och fördrivit timmarna typ.. Börjar blir hungrig igen också (eftersom jag åt frukost klockan 8 typ..) får väl hitta något att stoppa i magen innan skolan!

Ska fixa det sista (hur jag nu inte kan vara färdig....)!

Btw så har jag en utmaning idag. En utmaning jag är rädd för!! Åhhh snälla gå vägen!

OCH det har snöat här i natt tydligen för gatorna är VITA!! Hmmm vet inte riktigt vad vi ska tycka om det... Vill ju ha SOL, VÅR, SOMMAR!!

Puuuuussssss


2012-02-09

Ja, efter skolan skrev jag ut ett viktigt papper. Sen drog min sambo mig ut på äventyr! Hon ville till Toothing/Tooting/Tootingham jag vet inte riktigt vad det hette men ja varför inte en söndag eftermiddag?

Så vi satte oss på 493 (tror jag det var) och åkte och åkte. Till slut gick Pauline fram och frågade hur långt tid det var kvar till vår hållplats, en timme tjena NEJ! Vi hoppade av, tog 33:an till Twickenham en sväng på poundland sen 110:an till Ellinor och hämtade en väska jag skulle få låna! DET ÄR ISKALLT och jag och Pauline fick vänta på bussen (pallade inte gå två hållplatser hehe) sen kom bussen, hem, mat, Skype, facebook! Ska snart fixa det sista innan jag hoppar i sängen!

Ja, så idag åkte jag lite buss... Nog inte de äventyren man kommer berätta om när man kommer hem direkt? Haha men det var en upplevelse i sig!

Kan väl dra en snabbis om dagen idag också! Jag och Ellinor tog oss till skolan, till tyska lektionen som läraren SUGER och heter Thomte?!? Beskriver en del om hur hon är som lärare? Sen efter tyskan fick samhällena reda på att de hade alla andra lektioner inställda så ja, då slutade dem för dagen.... Själv hade man 3 lektioner till, lunch + håla!

Till lunch fick jag i mig en yoghurt, smoothie, frukt!

Jag hade IPA- helt okej! Sen Matte - hej jag kunde inte koncentrera mig och fattar 0..... Sen engelska B där vi bara lyssnade på föredrag och kollade på film så det var okej!

Nej, nu ska jag packa ihop lite prylar till imorgon, ladda min iPod och sånt! Kyssar FREDAG IMORGON NICE!!!

Helgerna i vår ålder är höjdpunkterna i livet!

Sambo, trä-elli, killen "kramar"! Sött

En puss tiiilllll


Skola

Hejhej!

Jag och min Flipps sitter i skolan och myser! Ja vi har inte sovit inatt... Därför är vi jättefula!!

Efter skolan ska jag hem och chilla, kanske titta film hihi

Kanske ett inlägg sen om jag orkar hehe

Puss


jag är då ingen bloggare

Jag har fått klagomål på att jag inte uppdaterar tillräckligt, att jag inte kan skriva, att det jag skriver bara är osamanhängande och kasst! Arg tjej... MEN SYND TÄNKER FORTSÄTTA SKRIVA SÅ FÖR DET ÄR SÅ JAG ÄR!!

Okej, kan erkänna att jag inte har varit den bästa på att uppdatera. Men ja, i söndags träffade jag då Hedda och Annika i Richmond. Kommer inte ihåg om jag berättat det? Men i alla fall vi tog en fika på Starbucks sen visade jag dem hur de skulle ta sig till min skola! Sen drog jag hem, kommer inte ihåg vad jag gjorde? Satt vid datorn antar jag?

Måndag morgon, döda mig! Var riiiiktigt trött!!!! Men ja, kom till skolan, tog mig igenom skolan.. Hedda och Annika kom ju på min sista håla, så jag visade runt dem på skolan och så! Tror de tyckte den var fin.. Har jag rätt??



snygge Annika i söndags på Starbucks, Richmond!

Söta Heddis haha! <3

Hedda och Annika i en dubbeldäckare när Hedda insisterade att ta bussen......???? Du ser ut som en bebis

Sen skulle jag egentligen träna med aggan efter skolan men nä hon hade en bra ursäkt att inte träna och jag kände mig lite halvkass så jag Malinx2 gick till Starbucks och myste lite!! Gillar er tjejer!! <3 (okej lite töntig kanske men aja...)


Malinx2 

Sen stack jag då hem i Måndags, var ganska trött så tror jag gick och la mig redan vid 9 eller något! Sen sover jag sååå dåligt heeela natten! Har ont i magen och mår illa. Klockan 6 på morgonen ger jag upp. Går upp, in på toaletten och jag kommer inte längre innan jag börjar spy. Där sitter jag i en (så gott som) främlings hus och spyr, klockan 6 på morgonen.. Ingen hör?! Då ville jag bara vara HEMMA, hemma i Sverige, i Lund! Ush.. jag är nästan ALDRIG sjuk.. jo förkyld och så men inte såhär!?

Sen efter min lilla spyupplevelse går jag in i sängen igen.. kollar min mobil.. Har fått ett sms av Ellinor. Hon skrev ungefär att hon inte mådde bra och om jag kunde fixa en smoothie till henne efter skolan? Jag ringer henne, men hon svarar inte. Circus 10 minuter senare ringer hon upp. Ellinor - Hej! Jag - Har du spytt? Ellinor - Yes, du med? 
Trevligt samtal sådär på morgonen måste jag ändå säga.... Så kunde inte fixa henne en smoothie.. Jag som trodde jag var matförsgiftad ... 

Aja, så hela dagen igår var ett helvete.. Låg och kved i min säng, hade ont i magen, i huvudet, överallt! Hade feber också... Så ja, stannade hemma idag också! 

Har mått mycket bättre idag! Lite svårt att äta men är hungrig så trycker ner det! Lite ont i magen också, i morse huvudvärk men det blir bättre! Nu börjar jag känna mig äcklig och är kanske snart sugen på en dusch. Min mamma brukar säga att när man vill duscha är man nästan frisk! Vänta någon timme till bara! (eller imorgon hehe) Men nu är jag seriöst ÄCKLIG.... öhh.. har borstat tänderna idag i alla fall!

Min värdbror tyckte dock jag var söt... TJENA!!! haha ögonen är typ ihopklibbade, håret åt alla håll, stor tröja och fotbollshorts, ja men söt.... NÄ!

Jag ska göra en skolsak till imorgon snart.. Eller se klart den 4:e filmen .. hmm får se hur det blir! hehe

Mår i alla fall bättre, skola imorgon.. TROR JAG! 

Sen har jag nog några av de bästa vänner som finns!!! <3 



Sen har Köttbullarna då hört att vi var lika... Kaaaanske kan erkänna liteee på denna bilden! Haha folk har ju trott att vi var den andra?! SÅÅÅ LIKA ÄR VI JU INTE! 

Kan också lägga till.. Lev livet eller lev farligt?



Nä Alles für heute!  

PUSS

Helg

Heej! 

Ja min fredag var ju inte den bästa. Somnade vid nio och sov till halv 9 på lördagen! De timmarnas sömn var nog väldigt viktiga!! Sen gick jag upp då klockan halv 9. Åt lite frukost och sen tog jag bussen till Richmond och sen vidare till Hammersmith! (jag klarade detta SJÄLV) 

Sen väl i Hammersmith ringer jag Hedda och frågar var hon och Annika är. Vi ska mötas där nere. Jag åker ner för rulltrappan. Chillar ganska mycket. Men när jag ser Hedda tjooooflööjt! Jag springer fram till henne och tårarna bara rinner längs kinderna! Hedda storbölar också och Annika bara skrattar! Åhh visste inte att jag hade saknat henne så mycket! Kan inte förstå att jag grät!?!?!?!? Ojoj 

Vi käkade i alla fall på Starbucks. Sen åkte vi in till London och gjorde stan. Jag köpte en klänning på Urban, en tröja, ett linne och strumpbyxor! Tjena bo i storstad kostar MYCKET! Men men ...

Sen tog vi bussen, eftersom en viss Hedda ville det, till Hammesmith. Tog typ tusen år.... Aja Hammersmith, sen tog jag mig till Richmond sen hem. Jag duschade och käkade lite snabbt. Tog mina grejer. Så drog jag och Pauline till Flipps och Sofis house! Fixade färdiga oss där hihi, Pauline sminkade mig! Sen ja... började det snöa och snöa! Vi tog oss till puben vi skulle med svenska skolan, Kosmopol. Snön blev bara mer! Hade det kul där och blev full hehe

Sen... hur tar man sig hem när trafiken slutar gå för att det faller snö? Jaha.. ringer taxi och blablablaa slutar i alla fall att jag, Hedda, Annika, Ellinor, Jonathan sticker till Carl och sover där. Hehe carl, jag, Hedda och Annika delar säng, mer behöver jag inte säga! (dra inga slutsatser nu för det var inte så jag menade)

Det är trångt och tror det blir ungefär sådär 3 timmars sömn.. Sen vaknar jag av att jag börjar nyktra till och är JÄTTEKISSIG!!!! 

Chillar där lite sen får jag en sån, nej NU ska jag hem! Så vi lämnar Carl! Jag, Jonathan och Ellinor tar oss till Twickenham och Hedda och Annika till sitt hotell i Hammersmith!

Jonathan hoppar av före oss och jag och Ellinor fortsätter vår färd. Vi hoppar av vid King street som Jonathan har SAGT SKULLE FINNAS ETT MCD!?!??!?!? men nej. Så det blir in på ett "Café/bageri", En croissant? kanske, vet inte riktigt och en kaffe som tydligen var ett erbjudande, gött! Det var nog det godaste jag ätit på såååå länge!!! MAGISK!!! hehe Ellinor skrattade åt mig för jag hade choklad i hela ansiktet hihi

Så skulle vi vänta på bussen H22 kom, men den går inte HELA vägen hem och vi skulle HELA vägen hem så väntade på 110! Då Ellinor fryser säger hon: Vi går in på Iceland! (som är en matbutik) Jag svarar ganska kvickt: Om vi går in på Iceland slutar det bara med att man köper godis... 5 sekunders tystnad. Jag: Vi går in på Iceland!

Godis blev det icke men CHIPS sååååå gott! 

Sen kom i alla fall bussen. Ja jag brände sööönder mig på kaffet så har jääätteont i tungan. Senare när jag åt ett äpple bet jag mig också i tungan, SKÖNT! Bränd och ett hack...

När jag kom hem skypeade jag lääänge, sen duschade jag, sen drog jag till Richmond och Starbucks med Annika och Hedda! Sen drog jag hem och skypeade ännu mer. Börjar nu känna att jag nog är ganska trött... morgondagen blir INTE rolig.. 

Åt mat, inte alls särskillt god.. Och nu ska jag SOVA! Eller hihi Skypea lite till kanske!
En annan sak som har tagit stor del av min dag är tankarna på min kära pojkvän som jag har och som jag SAKNAR SÅÅÅÅÅ HIIIMLA MYCKET!!!*


MINA FAVORITER (som köpte med sig Camel Activate och MARABOUUUU till mig jippi)
Snögegga idag, igår var det SNÖ

Fina tjejer 

whoopwhoop

Inne på Kosmopol 

Superfin Alma

HAHA Pauline med Carls FULA mask...

Whippiii

Fiina

HAHA aja.. en bild där man ser min klänning helt okej i alla fall!!! JÄÄTTENÖÖJD!!!

Idag, Varm choklad JÄÄTTEGOOD

Tackar Sofie för några bilder (:

Nää.. Laddar upp fler bilder imorgon är jäättetrött och behöver sova NU!! 

Kommer fler imorgon och kanske lite mer berättande text

PUUUSSS 


Skit mög

Ja, för alla är typ halvsjuka..

Idag var det en bra dag!

Jag vaknade vid halv tio, steg upp, gjorde mig i ordning och stack till skolan.
Jag kan också nämna att min frukost var GIGANTISK idag.. herre gud kände hur mitt bälte spände efteråt men jag ville inte bli hungrig efter 10 minuter och då får man ta till drastiska åtgärder!

När jag satt på bussen bestämde jag mig för att jag skulle gå upp för backen istället för att ta en buss till.

Det var så himla fint väder i morse! Solen sken men det var ISKALLT!
Ska kanske börja gå upp för backen igen..

Gjorde mig faktiskt lite varmare samt en bra morgonpromenad, om det inte regnar förstås!

Vi hade vår första lektion som var Historia och sen en håla från 12.35-14-45, kul sådär en fredags eftermiddag..

Gick i alla fall på matten och efter skolan hade jag tänkt träffa Hedda och Annika men de var i London och Annika skulle göra någon modell-sak för någon??

Måste fråga de imorgon om de drev eller vad det var!

Så jag, Malin j och en massa andra från klassen åkte in till Kingston.
Jag och Malin gick och shoppade lite.
Jag köpte ett par byxor som jag börjat tro är för små.. sen strumpor, som jag inte haft på en vecka och en ny BH!

Ja för min värdfamilj har ju inte tvättat nu heller..
Vad fan ska man göra/säga??

Ska snacka med värdfamiljssamordnaren på torsdag så ska ta upp det då hur vi ska göra!

Var hemma från Kingston vid 18.40, duschade käkade kvällsmat och sen bara dog mitt humör.

Jag är trött, känner mig helt sliten, äcklig och bara seg..

Skulle egentligen på pub idag med Hedda och Annika och några från skolan men nä..
Jag fick säga att jag inte orkade!

Tjock känner man sig också, HELA tiden.. Helt seriöst.. hur fan kan man äta som vi göra här?
Fattar ingenting.. var kom detta beroende av mat och socker ifrån??
Man säger också att man ska sluta med det men ja.. hur bra går det egentligen?

Så nu ska jag krypa ner i min säng, en fredagskväll som borde tillbringas men Hedda och Annika och ha jättekul! Är så himla glad att de har kommit så förstår inte varför jag känner mig helt nere?

Ska ställa klockan på 9.00 imorgon och ta mig till Hammersmith och kanske äta frukost med dem sen in till London!

Har hittat en jäättefin klänning på Urban men vet inte om den finns kvar nu jue.. Skulle köpt den direkt åhh Aja annars får jag försöka hitta en annan!
Kanske ska köpa ett par nya byxor också? pallar inte om de är för små..

Så, nä är inte på bästa humör just nu... JÄVLA SKIT DATOR! Har tagit bilder idag men nä kan inte lägga upp några för blogg.se suger så jävla hårt ..... (hoppas de låter mig behålla bloggen efter detta..)

Hejdå nu ska jag sova så får ni bilderna när något vill fungera som jag vill.

Här kommer dem!






Tjo!

Hej hej!!
Har genomfört två presentationer denna veckan, tre träningspass och en gympa lektion med basket så jag är ganska nöjd!

Igår ooorkade jag inte lägga ett inlägg och hade jobbat på min presentation så nä gick och la mig!

Ja inatt ringde då min jävla (ursäkta språket) klockan 03.20... Den engelskmannen vi träffade första helgen på puben, han som bjöd mig på öl! Jävla idiot ... Ringer så svarar jag och klickar! Sen SLUTAR han ALDRIG ringa... Får PANIK och klyddar med att sätta i iPod sladden i datorn så den kan laddas, sätter igång alarm där och stänger av min ÄCKLIGA TELEFON som ringer 03.20.... ARG VAR JAG!!

Men trots att mobilen var avstängd ringde alarmet så vaknade av båda i morse så det löste sig!

Gick upp, skolan, lunch, håpressafts och sist presentation. (Om Astrid Lindgren, är BÄST på henne nu haha har nördat lite...) Idag fick vi se vår frånvaro. Som jag har förstått det får man bara ha 4% oanmäld frånvaro för att få sitt studiebidrag? Och jag hade kommit FÖRSENT två gånger och hade 1% ja men lycka till.... Kan ju inte hjälpa att bussarna är sega OCH det var faktiskt första veckan då vi bara yrade runt!

Sen efter skolan gick jag, Malin g, kata, mirre och Amanda ner till gymmet! Var ganska seg och känner mig bara tjock... Ja måste sluta äta allt skit och börja äta mer regelbundet.. Men vafan?!? Allt man tänker på är mat.. "vad ska jag äta idag?" "vad ska jag äta nu?" "jag är fortfarande hungrig men har ju ätit redan...." ÅHHHH jobbigt dilemma VARJE dag!

Efter gick jag och Malin till Richmond, jag tog bussen hem med mackan som vi hittade på vägen! Kom hem, käkade FRÖS SÖNDER, duschade VARMT och KALLT .. Duschen ville inte riktigt bestämma sig... Sen har jag suttit lite vid datorn och ja..

Ja, Hedda och Annika har ju/ska ju ha kommit idag men har jag hört från dem? Kan man ringa dem? Nä... Haha sicka knasbollar de är!!!
Hedda sa också att hon skulle ha sin mobil avstängd .. Varför då liksom? Jo för internetet... det kan man stänga av..
Aja, får hoppas att jag får tag på dem ikväll eller imorgon annars blir det att åka till Hammersmith och fråga runt på alla hotell.... Haha

Aja, nu ska jag.. Kanske chilla med Pauline eller chilla själv, kanske göra lite matte... Vem vet?!?

ÅHHHH en stor nyhet har kommit upp i vår klass men jag får inte säga det, hihihi! Gjorde min dag igår klart bättre än den vore annars. Kan bara säga: jag visste det! Hehe HEEETS

PUUUSS