hej

Ja, min dag har inte varit den bästa..

Men fick lite goda tips vad jag skulle göra för att må bättre..
Med det lyssna några goa låtar med Feed me, gjorde faktiskt situationen bättre men ja min tyskalärare SUGER stenhårt så hon drog ner humöret en aning igen..

Efter tyskan, den tråkigaste lektionen som vi suttit i skolan och väntat på i nästan tre timmar var slut bestämde jag och malin g att vi trots allt skulle palla gymma!

Malin j drog hem som jag VERKLIGEN förstår..
Hoppas det blev glass för hela slanten i stället då!

Så jag malin g gick ner i gymmet med Kata och Amanda och även Jonathan skulle gymma!

Så vi var där ca 45 min - 1 timme!

Sen drog jag och malin ner till Richmond! Jag köpte tyyp cibata, parma skinka, ruukola (stavning?), feta ost och småtomater!
Nu ska jag inte käka den där jävla färdigmaten längre..

Mår ju illa hela tiden efter den!

Kom hem, det är så kallt, åt mat, tog en VARM dusch och nu sitter jag här! Börjar bli hungrig igen.. konstigt?

Nä men kan typ inte käka mat direkt efter träning för då mår jag bara illa..

Ja maten.. kommer ner och ska käka min värdpappa säger att "det är inte starkt" TJEEENA sitter och klunkar vatten och äter massa bröd till haha! Aja, ska pluggisch lite nu!

Humöret är liite bättre nu när jag sitter här i min vaaarma säng! PUSSISAR (hoppas morgondagen blir en uuunderbardag!!!) btw idrott imorgon ball

denna dagen suger

Hej min dag idag är ingen bra dag och egentligen hade jag föredragit att bara ligga hemma och sova nu.

Den börjar med att jag vaknar i min varma säng under mitt varma täcke. Jag snoozade i 20 minuter och ville verkligen inte gå upp. Ont i huvudet och bara allmänt seg.
När jag bestämmer för att resa mig upp är rummet iskallt. Jag tar på mig min nalletröja och knyter nallefilten runt mig som en kjol.

Går ner i köket. Gör mina dagliga mackor och käkar två bananer. Då jag har slängt i mig min macka och klunkat mitt glas med vatten ställer jag mig upp och går fram till vasken.
Ställer ner tallriken i vasken och sen tappar jag såklart glaset rätt ner på tallriken.
Tallriken går sönder.... Jaha.. skriver en postit-lapp och lägger på den söndriga tallriken och ber om förlåtelse till värdfamiljen.

Går upp på mitt rum. Inga kläder vill vara fina idag och mina stumpor är slut.. Så ja drar på mig ett par strumpbyxor under jeansen och en skjorta. Kollar på klockan och inser att jag har bråttom. Borstar mina tänder. Går ner och säger hejdå och går ut för att hinna bussen.

När jag kommit utanför inser jag att jag glömt mina träningskläder och min lunch.. Går in och hämtar det.. Går ut igen, ser min ena buss.. nä den missade jag.. Tittar lite längre uppåt gatan.. Ja missar den bussen också.. Går till busshållsplatsen och väntar.. länge.. Bussen är full, får stå upp.. Efter ett tag får jag sittplats.

Sen åkte jag med mackan och han påstod det är bättre att åka till stationen och byta buss där.. NÄ för då missar vi bussen där som vi måste hinna och får springa två hållplatser.... ARG!

Kommer till skolan. Jääättelång NK men helt ok! Sen historia också helt ok! Sen lunch + håla det vill säga 2 timmar och 50 minuters rast.. Åt min mat, en MARS.. chillade..

Sen ja.. ligger fortfarande här i soffan och väntar på min lektion som börjar 14.45..
Mår illa gör jag också! Efter skolan ska vi till gymmet men det skulle tydligen ganska många så får se om det finns maskiner så det räcker.

Sen ska jag hem, plugga lite, se hur arga/inte arga de är över tallriken. KALLT är det också... Ush hatar denna dagen..

Säkert min bit av tanden som gav mig liiite tur och nu är ju den av så ja...

Hedda och Annika kommer i alla fall på torsdag så får se fram emot det!

Sen är det även en ja.. tillställning men svenska skolan på lördag som jag ser fram emot!

BLI BARA HELG NUU

Har två presentationer denna veckan, matte, och tyska glosor..

Den som sa att skolan här var chill ljög.

Är arg, illamående, trött, hängig, gnällig och vill bara mysa sönder just nu! Ska vila lite i soffan nu och sen är det gymmet..

puss hejdå

Hej....

Jaa.. Varit i skolan idag!
Det har varit en ganska bra dag i skolan. Två hålor och lite chill i soffan hehe

Slutade 17.00 med IPA sen gick jag ensam ner till gymmet på skolan... Hihi sprang på löpband och gjorde lite övningar och sen stretchade!

Drog från skolan vid 18! Tog tre bussar hem för jag pallade inte stå och vänta hehe

Hem, mat öhhh fish and chips... En stor friterad torr fisk... Jag som VAR riktigt hungrig efter träningen :( aja åt tillbehör!

Sen gick jag och duschade, borstade mina tänder och jaa... För alla som inte vet har jag en lagning på min framtand och den åkte ju av...

Nu skypear jag med Heddis hihi HON KOMMER JU PÅ TORSDAG!!

Puss allt för idag!


Håååla

Hihi har håla så jag ligger i soffan och tjuuuvkikar på Agnes och Filippa hehehe


CHINA TOWN

HEHEHEHEHEH idag var jag då i China Town och kollade runt lite! Jag träffade Olivia vid 9.30 så tog vi tåget/tunnelbanan in till China town! Vi var som några jäkla turiset tog massor med bilder ! 69 idag för att vara exakt hehe 

Vi var där ju ganska tidigt och såg paraden och så! Sen gick vi runt lite i China Town, åt mat på en resturang! HAHA Olivia beställde in lite blandad kost! Haha ja det är ju intressant det också! 

Själv beställde jag någon nudel tallrik med typ några skott och kyckling! Gottis 

Sen när vi hade sett tillräckligt och tagit tillräckligt många bilder gick vi in till Oxford street! Vi gick i lite affärer! Köpte ett par träningsbyxor och en tjockekofta.. (Om man kan säga så!?) Hittade också en aaaassnygg klänning men den var typ i turkos-grön och ville ha den i svart åhhh :( aja! Får väl leta vidare! 

Nu ska jag skicka in en del av ett arbete till en tjej som ska fixa vår powerpoint.. Ska bara lyckas med mailen också! Hehe sen borde jag göra lite matte.... JUST NU SUGER MATTE ÖVER ALLT ANNAT! Så svårt är det..

Har sett på de andras bloggar att de inte drog in förrän nu i eftermiddag! De satsade kanske på att se fyrverkerierna men jag ville hellre se paraden, fyrverkerier har vi ju i Sverige också! 

Tycke det var trevlig att sticka in med Olivia och lära känna henne lite bättre! Hihi snackade lite om allt möjligt under sommaren och så också! Supersnäll tjej. (Näädå inget fjäsk haha) 

Sen tog vi oss hem, tog tåget till Richmond och sen buss till först Twcikenham och sen till Whitton! Där köpte jag lite mat för veckan och Scottska kakor.. Typ = smör! Haha 

Olivia på Whitton station

Jadu....

......

Olivia in China Town

Barnen KÖTTADE!! 

Pyntad  bil hehe

Mycket folk!

.....

Ovanför paraden.. typ..

Happy Chinese New Year!

HAHA

Där vi åt! (bakom)

Några .. chips...? bröd..? ehh.. 

Nudlar

EHh..haha slem??

Dessa var Olivia nöjda med!

HAHA dessa rekomenderade servitrisen...

Då det är nyår ska man ha nya och färggladda kläder!

Mycket folk!

Liten bild-bomb men inte 69 bilder! hihi

Då kan man väl säga Gott nytt år! (Då Chinese new year egentligen var i måndags men firades idag och haha den 29 januari!?!) JAJA !! HAHA 

PUSSEN

2012-01-28

Jag vet inte vad som hände. Gick till Ellinor och kollade Greys. Blev väldigt trött och gick hem. På vägen hem var jag LIVRÄDD. Allt är så nytt, det finns så mycket männiksor här och min värdmamma har ju jagat upp mig lite lagom mycket. Så gick hela vägen hem med telefonen i handen, hjärtat dunkade och ja jag hade panik.

Kommer in genom dörren och säger hej. Både min värdmamma och värdbror tittar konstigt på mig och frågar hur jag mår. Jag säger att jag mår bra men känner hur klumpen växer inom mig. Går upp på mitt rum, tar tandborsten och borstar tänderna. Går in på mitt rum. Då kommer min värdbror upp och jag ser hur han är orolig. Frågar mig hur det är och jag säger att det är bra, för det är det! Men ändå har jag tårar i ögonen nu.. 

Han tvingar mig att lova att inget är fel och jag lovar.. Säger att jag ska gå och lägga mig. Nu ligger jag här. Tårarna rinner längs mina kinder. 

Kollade lite bilder sen igår nu. Klumpen nästan borta! Jag trivs här men är livrädd för att gå själv här ute! Ush börjar bli mörkrädd igen......

Är trött också, och lite hängig med lite halsont.. Vill bara ha någon som håller om mig. Så man kan känna sig trygg. För just nu är jag helt skakad av en 15 minuters promenad som jag hann intala mig både att jag skulle bli skjuten, våldtagen och kidnappad. 

Jag berättade också innan för min värdbror att vi hade åkt till Heathrow imorse (sa dock inte vilken tid)! Han blev helt orolig och sa att jag kommer bli våldtagen eller något sånt om jag fortsätter såhär.. Tycke dock det var lugnare igår/imorse! Då var vi två och man var lite dragen, det gör en lugnare!

Min värdbror sa innan vid middagen att jag hade vackra ögon.. Hur svarar man på det..? Fick typ ur mig något som hehe okej.. tack! Aja 

Har ont i huvudet, trött, rädd och myssugen. Ska mysa sönder med min filt nu! 

Måste ställa klockan för imorgon 9.30 ska jag vara på Whitton station! Så ställer nog klockan på 8, måste nog gå 9 härifrån! (om inte tidigare) Äh blir kanske 8.15 är ganska snabb på morgonen här! 



PUSS


trött.........

Ja, morgonens inlägg tror jag beskriver ganska bra hur jag mår idag! Puhhh..

Har legat i sängen heeela dagen. Gick upp och duschade vid 16-16.30 kanske sen käkade jag frukost efter det! Har fått i mig lasagne nu också (SÅÅÅ HIMLA GOOD) och en glass till efterrätt!

Har skypeat idag och bara chillat satan.. ja läxor kan jag ju glömma nu.. FAN varför Tove varför!?! Aja, man ska faktiskt leva loppan här! Så det är det jag gör :)

Nu ska jag ta och sticka hem till Ellan för att titta på Greys och chilla! Ska träffa Olivia imorgon klockan 9.30 på Whitton station. Då får man hoppas att man hittar dit också dådå... Tjena kommer typ få gå hemifrån 8 om det ska gå för sig! SEN BÄR DET AV MOT CHINA TOOWN!! 

PUSS HEJ nu har jag brådis!

Igår kväll/imorse var en av de bästa kvällarna i mitt liv! Lyckat!

ZZZZzzzzzzzzz ... ;)

Sängen är sååå skön en dag som den här :)
ZZZzzzzzz

Bara synd att ha pengarna kvar på konto när jag hade haft chansen att shoppa loss en hel dag i London hehe

ZZZzzzzzzz ...
Äsch jag hinner nog göra av med kassan fram till 16 juni ;)

Zzzzzzzzz..z.....

Ses i drömmarnas land ... eller i eftermiddag när jag kvicknat till :) hihihi


TJOOTJENAA!

hehehehhehehehehe

Idag skulle vi på en pub och chilla lite hahahahhahhahaah dööööör!! Vi dricker massa öl och njuter av livet!! Sen när klockan är typ halv ett, nä vafan!?! Vi drar till en klubb! Ja då drog vi till en klubb i Kingston! HAHAHHA iiiiingen aning om vem som betalade för mig in men jag kom in och yyyrade runt till lite efter 3! HAHA så jävla kul!!! Sen hookade Ellinor och Agnes två killar från svenska skolan HAHAHHAHAHA jag och malin bara va!??!?! Varit borta i 5 minuter och nu är det hooktime! HAHAHAHA DÖÖÖR!!

AJA var aasball! Det blev alltså både pub och klubb på samma kväll niiiice!!!!!!

Jag han på något jäkla vis köpa pommes därimellan men ja.. var nog nöjd haha inte nykter! (sorry mamma)

Seeen när vi har dansat oss svettiga och Malin och Carl har klagat på mig tillräckligt att jag bara yrade och sprang runt skulle vi hämta våra jackor! KÄNDES SOM JAG SKULLE DÖ AV TRÖTTHET HAHAHAHAH

AJa, vi får ut våra jackor och tar bussen (minns inte hur)!

Sen minns jag bara att jag somnar och får (förmodligen) en puss av malin på kinden då de hoppar av! HAHAHA sen vaknar jag av att Ellinor säger "- Vi är på Heathrow airport!" HAHAHAH FAAAIL!!!

Då har vi alltså åkt förbi vår busstation och genom Hounslow och är på flygplatsen! Aja nu vet jag hur jag hittar dit när jag ska hem i alla fall! Annars hade jag tänkt att ta en tripp ut en dag för att se hur där ser ut men ja, nu har man ju gjort det också! Två flugor i en smäll som man säger!

Så ja, 04.30 på Heathrow airport it issss!!! 

Tog bussen tillbaka som gick direkt och sen hoppade av på rätt hållplats! HAHA sen gick jag hem och nu sitter jag här! (Då hittar man från 111 och hem nu också då!) Man lär sig av sina misstag! Så får man typ tänka! hehe 


(SÅÅÅ JÄVLA VIDRIG BILD MEN JAJA TJEJERNA SOM BLIR RÖDA I ANSIKTET AV ALKOHOL)



På bussen då vi insett att vi är på Heathrow!!!


HOPPAT AV RÄTT hihihi



ÖHHH FUL!! Aja, nöjd i alla fall!^



HAHA aja nu är jag hemma i alla fall om det finns någon som ororar sig (mor)!!!! Hade en asskön kväll och hade riktigt jävla kul! Livet leker i London! Eller ikväll Kingston hihihihihihi

Klockan är nu kvart i 6 och ska smyyyyga upp och borsta mina tänder och gå på toa! Någon London tur med sevärdigheter blir det nog icke för mig imorgon hihihihi får se hur länge jag är vaken ikväll och försöker nyktra till! Livet leker och jag är nöjd! Kanske väntar på att en kompis ska komma hem så vi kan snickellisnacka!! hehe men får se när jag däckar.. ja har ju redan sovit en timme på bussen så ändå chill!!

PUUUUSSSSSSSSS

2012-01-27 FREDAG

Hejhejheeeeej!

Idag efter skolan drog jag hem. Stack inom Twickenham och köpte sko-inlägg till mig och malin och lite annat skröfs!

Sen åt jag när jag kom hem och umgicks lite med min värdbror och hans flickvän som är supersöt!

Sen gick jag upp på mitt rum, käkat.. hade hoppats att jag kunde säga lite.. men ja choklad!

Sitter nu här och gör inget speciellt! Ska ta bussen om 40 minuter till Kingston! Ska på en pub, fira att det är fredag typ hihi

Hoppas ni också firar fredagen där hemma! (Min mor och far skulle tydligen på party idag! hihi) 

Några i klassen ska till London på klubb men nä, varit sjuk i veckan och ska förmodligen tidigt imorgon till London! OCH vill vila mina fötter lite hehe (tänk nu inte, varför i hela friden går hon inte ut när hon kan?! MEN jag ska som sagt vara här till den 16 juni så kommer hinna göra det också!)

OKEJ alles für heute! 

Vi chillar lite i solen på vår håla! (ja alla ser drogade ut men det är vi faktiskt inte!!!!) 

PUSS


tjooo skolan

Hejheej! 

I natt hade jag skypedate hehe men ja jag sov! Så blev väckt.. hmm.. klockan 6.15... Men somnade om och sov till 10 typ.. Dock är det väldigt svårt att sova här på morgonen :(

Nu är jag i alla fall i skolan! Har haft en lektion och betalt till en tillställning som skolan ska hålla! 

Vi har lunch eller snarare håla! Börjar 14.45 och har redan suttit här ett tag...

Är glad idag och Hedda och Annika kommer snart så blir lite gladare till hihi

Har beställt en mask också (berättar mer om det när jag har fått den och använt den hihi) eller en kille ska hjälpa mig för hej teknisk tjej!

Denna helgen är Paulines pojkvän här så henne kommer man ju inte se röken av. (De ska bo i London på ett hotell)

Ikväll blir det förmoodligen en pub i Kingston :) Men som sagt vi får se, alla dörrar är öppna (nästan)!

Imorgon blir det kanske London och lite sevärdigheter eller plugg.. OCH SÖNDAG CHINA TOWN YEEAAHH

hihi PUSS PUSS

2012-01-26

Tänk att det på söndag redan gått 3 veckor sen vi kom hit?! WAAAAAAAAAAAAAAOOOW

Idag har jag varit i skolan, följt schemat till fullo! Tror inget speciellt har hänt...

Efter skolan gick jag, Malin och Petter ner till skolans gym och gymmade circus en timme!

Efter det var jag såååå trött och såååå hungrig.. Har varit SVINtrött hela dagen!

Tog i alla fall bussen hem efter gymmet, duschade och ja.. var HUNGRIG! Så gick ner i köket, min värdmamma stod och gjorde mat men tror hon såg hunger-paniken i mina ögon så hon sa åt mig att ta något att äta så länge, efter som maten inte skulle vara färdig om en halv timme eller en och en halv timme? Engelskan stabil haha nä!

Så jag tryckte, ja verkligen TRYCKTE, i mig två rostmackor! Gick upp på mitt rum och myste lite med min nallefilt.
Efter ett tag kom min yngre värdbror upp och sa att maten var färdig. Det var JÄÄÄTTEGOOD lasagne. Hon LASSADE upp. Men eftersom jag tydligen inte kan bli mätt idag åt jag HELA portionen och papaya till efterrätt, gött!

Nu är jag dock ganska mätt men det är en skön känsla efter att ha varit hungrig hela dagen typ! 

Tror jag snart ska hoppa i sängen! Har matte tills imorgon men nä kan göra den på hålan imorgon eller innan jag börjar (eftersom jag börjar 11.35) ! 

Idag på bussen hem fick jag en sån "HEJ JAG VILL HEM NU" -sekund. Men det läskiga var att det verkligen bara varade för en sekund.

Nu sitter jag också och myser med min nallefilt och tänker hur lätt det är att få mig nöjd! ÄLSKAR DEN ÖVER MINA MORGONTOFFLOR! Och det ska jag säga er.. DEM ÄLSKAR JAG VERKLIGEN! 

Är trött, på otroligt myshumör, (inte hungrig nu i alla fall) och saknar dig!*

Saknar min mamma också som har lovat mig ett BRA logginlägg idag/imorgon för jag har klagat hehe 


Malin och Malin igår på Nandos (var ju så trött och arg igår så la inte upp några bilder hehe)

Linn sa att hon älskade mig och jag la upp en gullig bild på henne och Malin, Linn denna är en av de bättre! 

Mackan och Anton i soffan på lunchen 

Pauline på lunchen! (Hon är glad för hennes kille kommer imorgon hihi) 

Blev precis kallad teaser.. Vem har sagt det ett antal gånger innan?* Haha PUUSS

JAG TRIVS HÄR BRA! OM DET INTE VORE FÖR ATT MAN VAR TRÖTT DYGNET RUNT :( aaa! Börjar sent imorgon och ska komma i sängen ganska snart! (om man nu lyckas med det) 

KYSSAR (Om idag om en vecka är Annika och Hedda i London, jippiiiiiiiiiiiiiiii!)

arg tjej/stressad tjej/nöjd tjej


Idag var vi på poundland och hehe ja fyndade lite. (allt kostar 1 pund) 

Idag såg jag två duvor hångla,

Idag åt vi lunch på Nandos.
Idag hade jag ingen estetisk verksamhet.

Idag var idrotten kul.

Idag provspelade vi för Kingston, både jag och laget sög.
Idag fick jag reda på en hemlis.
Idag sa min mamma att hon blev inbjuden av min värdmamma när de kommer den 2:a Mars.

Idag skrev jag världens tråkigaste blogginlägg men det får ni leva med.

Kyssar



2012-01-24

Nu är jag hemma och har druckit en kopp tea och ätit lite mellanmål!

Ja, la ett inlägg innan också.. ja.. dagarna har börjat bli ganska tråkiga nuförtiden.. Samma buss, samma skola, blablablaa vanor öhh! 

Imorgon ska vi nog dock prova en annan buss men ja, typ samma som vanligt.. Imorgon har vi också en håla på 4 timmar... BALL!

När vi kom hem idag var det ISkallt i huset! Men sitter och myser med min filt nu så är nöjd. 

Det bästa som hände idag var typ att jag såg en affär som sålde Toblerone JÄTTEbilligt!!! hehe var på väg att hoppa av bussen men höll mig i kragen och satt kvar, får väl ta det någon annan dag då.. 

Annars är allt ganska trist, borde plugga lite, är trött, lite hängig, dock ingen hemlängtan så det är skönt!



Saknar dock min fina mamma! (och pappa men ja han har inte facebook och jag har ingen bild på honom i datorn!)

PUSSAR

Hej håla!

Nu sitter vi i skolan och har lunch.. eller ja lunch + en extrem håla! Från 12- 14.45!

Tog med min mattebok till skolan så får se om jag orkar göra lite läxa så är jag HEEELT ledig efter skolan! Det hade varit skönt!

Jag mår bättre idag, fortfarande lite trött men ska vila idag också så jag har fit for fight imorgon på provträningen!

Ja, idag får vi smaka på äkta engelskt väder då antar jag = regn.. och ganska kallt! 

Kanske var det hälsokuren som hjälpte igår, vem vet? 

Nä nu ska jag (förmodligen) ta tag i matten! 

PUSSS hoppas ni har det bra där hemma i snöiga? Sverige!


HEHE en fin bild på mig och heddis! <3

Halsont...

Hej. Jag är trött, har ont i halsen, ont i huvudet från och till. 
Varit i skolan, käkat lunch, haft två hålor och min presentation!

Kom hem, chillade, åt, nu har jag skrivit min labbrapport som är tills imorgon.
Ska gå ner och göra en hälsokur som min värdmamma visade mig som tydligen skulle vara bra för halsen! Sen ska jag sova! 

Börjar 8.45 imorgon så får väl stiga upp ca. 07.00-07.15 beroende på hur mycket jag vill skynda mig.. Lugnt på morgonen eller så mycket sömn som möjligt?? Hmm bra fråga!

Lite bilder




De ändå bildena från idag och de är dötrista! Aja, Todde fyllde i alla fall år i torsdags och var idag mycket nöjd över sitt första lagliga inhandlade ciggpacket! 

Hälsokur, borsta tänderna, kissa, SOVA! 

KYSSAR

Skolaan

Hejhej! 

Just nu sitter vi i skolan i uppehållsrummet! Har en presentation idag så ska passa på att gå igenom den en gång till innan lektionen i eftermiddag! 

Idag är det Chinese New Year! (dock tror jag det är firande på söndag men någon sa att det var idag också..) Några ska in till China Town idag men får se om jag hänkar (ska ju dit på söndag med Olivia). Dessutom har jag åkt på en förkylning, och så har hon ont i halsen och lite huvudvärk + en labbrapport som måste göras till imorgon och slutar 17! Ja min dag då hehe
Så får se hur jag gör!

För alla som inte vet så kommer Annika och Hedda snart och hälsar på mig! Närmare sagt den 2 februari!!! 
Åhh vad jag längtar ...

MEN TJEJER förvänta er inte att jag hittar.. hehe 


Hihi (heddas bild lala) 

LÄNGTAR!!! Kyssar



Aldrig mer Hounslow....

Kan börja med att göra er mindre nervösa och säga att det var på dagen jag var i Hounslow denna gången!

Okej idag skulle de andra kolla på en kompis fotbollsmatch så jag bestämde mig för att följa med! 

Malin ringer och väcker mig klockan 11.35 trots att jag inte gjorde något speciellt igår.. Var på filmkväll med några från svenska skolan bara! 

Hon säger att vi ska komma till Richmond så fort som möjligt så jag skyndar mig och tar bussen 12.23! 

Jag kommer till Richmond och möter upp Malin och Alma och tar tillsammans bussen till Kingston. Där möter vi upp sofie och byter även buss till 111. Denna 111 går då nära mig och vi åker förbi min hållplats.. Ja jag åkte VÄRLDENS omväg på ca. 1,5-2 timmar. (eftersom vi fick vänta på bussar och så..) 

Sen åkte vi och åkte och kom aldrig fram så tillslut sa det andra bara "- nä nu hoppar vi av!" Jaja så vi hoppade av..

Då hade vi åkt igenom Hounslow men var bara en liten bit utanför så hittade bussen som vi kunde ta till Hounslow bus station! (Fick i mig ett litet choklad där för annars hade mitt humör INTE hållt sig kan jag säga.. ) 

Så kommer vi in till Hounslow, väntar på bussen i typ 30 minuter. Malin och Sofie tar en annan buss för de båda skulle till Richmond. Vi hoppar på bussen men efter 3 stationer blir vi avskickade för det tydligen var slutstationen.. JAHA
Det är bara att hitta över till andra sidan då, kolla när bussen går och att den nu går åt rätt håll... 

Det gjorde den! 

Så vi väntar kanske ytterligare 20-30 min på den bussen.. 

Men tillslut kommer den och vi hoppar på. Jag kommer till min busstation, hoppar av, går in och hämtar Pauline. Vi skulle gå och handla mat till veckan och lite godis. Sen fick vi även i uppgift att köpa mjölk till vår värdmamma. Sen fixade Pauline oystercard till sin kille som kommer nästa vecka. Under tiden jag väntade på Pauline blev jag såklart itryckt lite mat.. Man kan ju inte gå ner i köket när vår värdmamma är där utan att ha fått något i magen! 

Fixade det, hem, upp på mitt rum. Nu är det förmodligen mat men verken jag eller Pauline vet så ja får väl gå ner och kolla.. Haha jaja 

Skola imorgon, presentation.. Ball!




Bilder från idag hehe puusssss

ja blev ju ingen fotbollsmatch då för er som förstår..

London party

Okeeeeeeeeeeej! 

Då ska jag berätta om igårkväll!
Vi provade våra skor i Paulines rum igår innan vi började fixa oss! Då kommer vår värdmamma upp och skrattar jättemycket för att värdpappan hade sagt att vi provade skor.. Hon pratar lite med oss och precis när hon går ut genom rummet säger hon med glimten med ögat. "And remember, no clubbing!" 

VA?! Ingen av oss fattade något! HAHA varför skulle vi annars klä upp oss och ha högklackade skor?? AJA hon är kanske skön ändå!

Efter vi var färdiga tog jag och Pauline bussen in till Richmond. Vingliga i våra klackar tog vi oss till stationen och mötte upp alla andra från Lund som skulle med ut ikväll! 

Vi träffade promotern som vi skulle gå in på klubben med! (hon går på också på svenska skolan!)

Vi tog i alla fall tunnelbanan in till London, bytte två gånger, och sen ca 5 min promenad! 

Ja ni har sett bilderna från igår. HÖGA klackar som ja är fint men fyfan ett helvete att gå i. (lättare att dansa i hehe) 

Vi stod där ute ett tag. Eftersom klubben hade nyöppning efter en renovering var där SÅ FRUKTANSVÄRT MYCKET FOLK!!

Från början skulle vi inte betala verken inträde eller dricka men i med att det var så mycket folk som ville in fick vi betala 5 pund var! (vilket är inget då killar typ måste betala 20 pund + dricka!! hehe)

Jag och 5 tjejer till gick först in och betalde till alla och sen ner! 

Sen lämnade vi in jackan som på denna klubben kostade 1,5 pund per sak.. Ja bra fakta att veta någon annan gång kanske! 

Det var en väldigt fin klubb så alla var väldigt finklädda! (dock såg jag en tjej med jeans.. hmm)

På dessa klubbar är det sån dresscode så om man har fula kläder kommer man inte in! Trots att man har åldern inne och betalar. 

Vi hittade tillslut i alla fall vår promoter och hon tog med oss in i ett litet "rum" eller vad man ska kalla det.. Det var öppet ut till dansgolvet men ändå lite avskilt! Det stod en vakt där som vaktade alla som gick in där!! Vi fick i alla fall en klydd på handen så han kunde lysa med en sån lampa och se att vi hade rätt att vara där!

Sen bjöd de på drinkar och antalet människor bara ökade HEEELA tiden!! 

Vi gick ut och dansade lite, fick någon drink till, blev uppdragna att dansa i soffan i det lilla "rummet" HAHA fick ett tips hur man skulle stå i soffan med klackarna.. ja det fick man tydligen.. "-ställ baksidan av klackarna intill ryggen av soffan så står du stadigare!" Haha tips från proffset eller..? 

Slutade med att jag Filippa och Malin tog av våra skor och stod och vickade på höfterna ett tag hehe!

Malin hittade två tjejer som vi snackade med ett tag, men varifrån har vi ingen aning.. nära ryssland typ hehe?

Sen var klockan mycket och fötterna gjorde ONT! Så vi bestämde oss för att åka hem. Vi tog dock en snabbis inne på donken hehe

Sen tog vi bussen med två killar från svenska skolan.. Om de inte hade varit där.. HUR HADE VI HITTAT HEM??

Aja vi kom till twickenham och hoppade på N22 som vi trodde skulle gå till oss men nä. Så vi fick ett nummer av två svenska tjejer som hade åkt samma buss!

Vi ringde och de skickade en taxi. 

Jag fick ett sms om vad det var för bil och registreringsskylt. De ville även ha våra namn! När vi satt och väntade kom en annan bil, än den som de skrivit i sms:et och  sa våra namn. 

Vi gick fram till honom men förstod inte vad han sa.. Sen kom vår taxi! PUH hur kunde det gått om vi hoppade in i den andra bilen? Var hade vi varit nu då?

Känns som om jag varit med om mycket skit på dessa inte ens två veckorna.. Hounslow, nästan Stanstead, nu läbbig taxibil och vem vet mer hur mycket fel här kan gå..?

Vi kom i alla fall hem, SMÖG upp på Paulines rum och jag däckade så gott som direkt! Fick en våtservett av Pauline så lyckades få bort lite av kladdet i ansiktet! hehe och maskaran tog jag av redan på bussen.. Ja de som känner mig vet hur hehe 

Vaknade idag vid 13. Hoppade i duschen. ÅHHH VAD SKÖNT!!!! 

Sen har vi bara suttit på Paulines rum och glott vid datorn. Våra värdföräldrar är helt uppjagade att vi inte äter något.. 

Nu skulle hon tydligen göra Engelsk frukost till oss.. nää hjälp mamma.. bönor.. öhh.. jaja får se hur detta går!

Hon var precis här inne och sa att vi skulle komma ner strax. Innan hon går slutar hon med "You are really funny!" Okej.. bra eller dåligt?? 

Nä nu måste vi väl rusa ner så hon inte tycker vi är mer udda.. 

PUUUUSSSSSSSSSSSSSSSS

Dansaa


NU SKA VI SKYYNDA OSS TILL RICHMOND OCH MÖTA UPP VÅRA KOMPISAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej <3

2012-01-20 FREDAG

Heeej heej!! 

JA NU ÄR DET DENNA BLOGGADRESSEN SOM GÄLLER!!! VIKTIGT SPRIIIIID TILL ALLA DINA VÄNNER.. hehe

Nä men just nu sitter jag och Pauline inne på hennes rum! Hon har sminkat mitt ena öga för visa hur hon ska sminka mig ikväll hihi

Idag köpte jag ett par högklackade, enligt mig fina! De är från French Connection hihi

Nu vänta vi på att det ska bli mat! 

Seeeen.. bär det FÖRMODLIGEN, om vi hittar dit, inte dör på vägen etc, till LONDON!! 

Vår värdmamma är konstig och kommunikationen blir svår i med språket.. Så hur gör man då? 

Aja! Vi ska ha kul när vi är här och det får lösa sig!

Puss alla!!



SKA VARA SÅ HÄR GLAD IKVÄLL FÖRHOPPNINGSVIS!! <3 



Bilder 2012-01-19







Lite bilder från igår som jag inte lyckades ladda upp igår!

Ska snart börja göra mig i ordning för skolan, puss heej

2012-01-19

Hej idag är jag trött och orkar inte skriva så mycket.
Har ringt ett lag i Kingston så ska provträna där på onsdag!
Tottenham var bra men det är 1,5 timmars resa dig och hem..
Lite mycket men vi får se hur kingston är! Annars kanske vi tränar en gåmg i veckan i Tottenham!
Vi får helt enkelt se men nu är jag glad att vi börjar hitta lag här!!!!!

Annars stack jag hem direkt efter skolan. Jag och Pauline gick en promenad och åt vi mat jättelänge och pratade med vår värdbror!
Det är kul att lära känna honom lite bättre!
De lilla var också med idag och försökte få sin telefon att säga svenska saker haha!

Vi berättade lite om Sverige, dialekter och sånt.. Typ att Skåne var danskt och blabla..

Vår älsta värdbror bara satt och glodde och tyckte allt lät konstigt haha

Sen lyssnade vi lite på musik, chillade lite.. Borde ha pluggat idag men nä det har man inte riktigt gjort..

Aja det löser sig!
Får köra ett rejs på typ söndag!

OCH JA NU ÄR BLOGGEN KONSTIG IGEN SÅ JAG KAN INTE LÄGGA UPP NÅGRA BILDER...

Aja, lägger upp imorgon om det går!

GODNATT!!!

Skolan!

Heeej!
Vi är i skolan hihi har fått igång internet på min iPod så jaa vi har haft håla länge men börjar snart pussis


2012-01-18

Tjoflöjten!!

Idag tog jag, Pauline och Ellinor bussen tillsammans! I och med att vi skulle till Barnes idag och ha fotboll unnade vi oss ta två bussar till skolan! Jag började med IPB och ja.. vi ska göra en presentation och ja..

SKOLAN BÖRJAR BOMBA MIG!!! bööhh

Sen åkte vi till Barnes, hade box på idrotten och jag fick säga att jag har gått på thaiboxning hihi, ganska kul ändå! Jag och Malin G köööttaaddeee sönder!!! BRA JOBBAT TJEJEN!

Sen tog vi oss till Richmond och jag passade på att köpa tre par trosor och två tröjor!

Sen hem, var sviiiinhungrig!! Duschade, åt mat och sen gjorde jag lite matte!

Nu skypear jag lite och MAMMA JAG SAKNAR DIG OCKSÅ (och dig pappa...) hihi




Lite bilder från idag!!
Ganska tråkig dag men jaja, börjar tidigt imorgon också och ska kaanske till tottenham! får se!

PUSSS


Tottenham

HEEEJ!!! Idag började jag tidigt igen och det blev en rättså sen kväll igår så ja jag har varit SVIIIINTRÖTT idag!!!! Men vi hade en lång håla som vi kunde ligga i soffan och chilla, skönt!

Sen bestämde jag mig för att INTE följa med till Tyskland med skolan. Kände att jag inte var sugen på det så struntade helt enkelt i det!!

Sen efter skolan som i sig var ganska tråkig begav sig linn, malin och jag till Tottenham för att provspela! Det tog 2,5 timmar att ta sig fel och undergroun-en slutade fungera, men det löste vi. Sen hade vi lite bråttom och hoppade på fel tåg hehe kan väl säga att det var ganska mycket mitt fel.. Som sagt, jag är SÄMST på sånt!! Men vi kom dit. Lite sen men hallå vi kom??! Så vi fick hoppa in i en övning som hade jääättemåånga moment!! HAHA men jaja sen spelade vi ganska mycket i slutet! Eller inte riiiktigt spelade men typ en spelövning! Jag har inte tränat fotboll på ett tag och JAG ÄR LYCKLIG!!! Det var så himla kuuul. Okej att man kanske inte spelade sitt bästa men jag fick ändå in.. 2 mål tror jag det var! Så jag är nöjd! :) hihiiiihihihihihiii

ASSÅ JAG DÖR!! Vi fick skjuts av tränaren sen till tåget och då berättade han att han hade varit tränare i USA och där hade han tränat Caroline Seger och en annan svensk som jag inte kommer ihåg!?!??!?!?! GAAALET!!!

Hur det blir nu får vi verkligen se! Det är ganska långt, när man inte klyddar tar det ca. 1,5 timme.. Och träningen började liksom 20.00 idag så jag, kom precis hem! Har bara precis duschat!

Och jaaa jag börjar tidigt imorgon också.. Så imorgon ska jag typ gå och lägga mig DIREKT efter skolan! hehe social tjej...........

Och hehe jaa igår hjälpte då mina föräldrar att boka en resa hem, men datum är hemligt hihi. Jag saknar en person jättemycket och måste hämta lite saker jag glömt... ja jag är kanske inte bäst på att packa..

Okeej, jag är sviiintrött nu asså! MÅSTE SOVA!!! ska föna mitt hår och sen hoppa i sängen.. Klockan är 1.. NEEEJ!!! kommer vara trött imorgon också.. MEN JAG HAR PROVSPELAT FÖR TOTTENHAM!!! (ja överdrivet haha)

Lite bilder från idag:






NÄÄÄ NUU MÅSTE JAG SOVA GODNATT OCH JAG ÄR GLAD SÅ ALLA VET HEHE (speciellt till mor min egentligen) <3 <3 <3 <3

2012-01-15 <3*

Idag vaknade jag av att klockan ringde vid halv 11. Hade varit vaken lite tidigare men lyckades somna om! Vi hade bestämt en träff på facebook klockan 11 för att komma på vad vi skulle göra idag! Egentligen var tanken att åka på en marknad men vi kom överens om att det var för kallt för att vi skulle uppskatta sakerna vi tittade på! Istället bestämde vi oss för att åka in till Richmond och fika! Så så blev det!! Jag gick ut till bussen, ser bussen men nej den går tydligen bara två gånger i timmen och missade den med en minut.. Känns som jag och bussar verkligen passar ihop!!!! Den kom i alla fall lite tidigare så det var lugnt! På samma buss satt även Alma!

Vi kommer in till Richmond, går till Starbucks och sätter oss och väntar på att Petter och Malin ska komma!
Där sitter vi ett bra tag och bara pratar, vi fixade ett starbucks-kort så man får var 15:e kaffe/dricka gratis.. Kommer behövas i med att vi har ett starbucks på skolan.. Hej tom plånbok! Men men ...

Sen gick vi lite i stan också! Hittade ett par ASsnygga högklackade men ja, de har en smal klack och för alla er som vet så bröt jag ju mina andra i Sverige NYKTER.. hur ska det då gå liksom??

Sen hittade jag också ett par andra balla skor! haha de är glittriga gubbskor! Får lista ut först om jag har modet att bära dem .. haha för de är typ fula!

Sen köpte vi mat på tesco och för första gången faktiskt ett gott choklad! Men ja som sagt.. -pappa: "Man får vad man betalar för!" SÅÅÅÅÅÅ SANT!!!





Sen har jag pratat med mamma och pappa och de kommer FÖÖRMODLIGEN den 2-4 mars!!! Och det är då dubstep kvällen är och då ska de bo i London och då kommer jag vara ÖÖÖVERLYCKLIG!!!! Kom då snääällaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

SEN HAR JAG PRATAT MED HEDDA OCH HON OCH ANNIKA KOMMER DEN 2-7 FEBRUARI!!! ASSÅ VÄRLDENS BÄSTA KVÄLL IDAG TYYYP!!! ÄR SÅ ÖVERLYCKLIG!!! dock ska de ju inte förvänta sig att jag kan visa dem så mycket.. får typ råplugga busstabeller och sånt nu.. Måste bara få tag på dem också haha jag är körd med sånt sorry dude! <3 <3 <3



Här är Hedda och Annika som KOMMER TILL MIG DEN 2-7 FEBRUARI!!! Sen en bild som hedda skickade typ dagen efter jag hade åkt! Har bara inte fått upp den än! Men nu är det ännu färre dagar!! GAHH bra eller dåligt?? Just nu dåligt imorse kunde det gärna stått 24 timmar....

Ja, till kvällmat fick vi VÄLDIGT stark mat.. väntade bara tills det skulle komma.. Men det gick ner, vår värdmamma sa till oss att blanda ut med vanligt ris (utan krydda) TUR VAR DET!!!

Okej allt för idag!! KYYYSSAAARR

Ordning och reda!!

Hej för alla er som vill veta är jag faktiskt hemma nu! Klarade att byta buss och allt. (igår var det direkt buss!!)
Men idag åkte jag dock inte själv! hehe

Ikväll har vi i alla fall varit på en pub liten bit utanför Richmond. Det var trevligt. Vi var jääättemånga och alla från svenska skolan så det var kul att träffa nytt folk, alltid kul!

Imorgon vet jag inte riktigt vad som står på schemat. Vi har funderat på att åka till en marknad men den är utomhus och här är KALLT!! Känns inte riktigt som man kommer uppskatta det som om några veckor när man kan gå ut utan att ha axlarna under öronen..

Nä jag är trött. Får hoppas att jag kan sova inatt och att flygen typ kan sluta gå.. (vaknar av flygplanen)

Puss godnatt

2012-01-14

"??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????"
Det är jag för tillfället.

Kan börja med att berätta hur min dag var igår kväll.

Låt börja såhär:
Vi var några som åkte in till Kingston på kvällen för att hitta en mysig/ball pub! Vi gick och gick och här är nu SVIIINKALLT!!! Var trött redan innan men tillslut hittade vi en riktigt trevlig pub! Gick in och ja.. ni fattar vad vi gjorde..

Jag lyckades flörta till mig en öl och en cigg. Fråga mig INTE hur jag gjorde.. (Hoppas nu inte typ PO läser detta... aja)

Sen när vi skulle hem hade jag frågat min värdmamma vilket buss jag skulle ta, jag hade kollat upp när den gick och hon hade också sagt stationen jag skulle av på!

Så jag sätter mig på bussen, (tar med några andra kompisar men de hoppade av en bra bit innan mig) och åker. Kollar skylten HELA tiden så jag inte ska missa var jag ska hoppa av. Går ner och frågar busschaffören var jag ska av men han är typ arg och vill inte hjälpa mig.. Min värdmamma kommer från Sri Lanka och hon kunde tydligen inte säga busstationens namn så jag förstod vilken det var.. Så ja, jag åker för långt. Hamnar i Hounslow, som tydligen inte var ett bra ställe att vara på mitt i natten.. Får panik när jag inser att jag är HELT fel. Ringer först Pauline och hon säger att jag bör ringa min värdmamma. Så det gör jag. Hon svarar inte. Ringer min värdpappa. Han svarar. Så de kom och hämtade mig. Men det var liksom inte allt.. Var var jag liksom..? Som TUR va fanns där en barnfamilj i närheten. (Vad de gjorde ute vid den tiden är ju en annan fråga man kan ställa) Jag gav telefonen till pappan som hjälpte mig att förklara var jag var någonstans. Sen tog det ett tag tills de kom. Under tiden hann en läskig man (som stått och tittat på mig ett tag) gå fram och typ vilja prata med mig.. DÄR SNACKAR MAN OM PANIK!! Jag hade INGEN ANING om hur jag skulle ta mig någonstans.. Då var jag rädd.

Men de kom och jag kom hem. Skypade lite och sen gick och la mig.
Sov fruktansvärt dåligt inatt. Har typ börjar göra det nu ofta..
Aja. Gick upp typ vid 10, duschade och åt frukost och allt detdära. Sen tog jag bussen in till Richmond för att möta upp Malin^2. Vi lyckades tillslut ta oss in till London. Petter och Todde kom in också så vi har varit i London hela dagen.

Ja en sak till, spenderat 15 pund idag på ENDAST transport.. kommer ju bli mer nu om jag ska ut igen.. Kan inte bara skolkortet komma snart!?!?!? Pengarna bara rinner iväg!!!

BTW PAPPA MIN ENA SÅN GREJ JAG SKA ANVÄNDA TILL ATT LADDA SAKER MED FUNGERAR INTE!!!

Vi var inne på Topshop. Och för att citera Petter "Större än Nova.." Typ sant!

Sen var vi inne på Primark och där var så LÖJLIGT billigt. Fick med mig en kasse därifrån!

Jaa.. sen åkte vi ju fel när vi skulle hem från London också .. men börjar typ bli van vid att vara helt lost..

Nu ska jag skynda mig att byta om. Tror det blir en pub idag också men bara en bit från Richmond. För ikväll SKA jag komma hem!!!!

Lite bilder sen igår/idag!






Idag har jag köpt: ett par svarta byxor som sitter ASbra!! (enligt mig) Ett par ful-balla skor, en hood-tröja, toffsar och ett par äkta skinnhanskar för 4 pund. Ibland lever ändå livet! Men det blev mycket tillsammans dock hehe

Nä nu har jag MEEEGGA BRÅTTOM de tjatar på mig att jag ska ta bussen!!!

PUUUUSS <3

(mamma jag mår bra har bara inte haft tid att svara dig, förresten så har du en av jordens yraste döttrar! Puss älskar dig <3)

Jobbig dag ...

Hej, ja jag har förklarat i förra inlägget hur min dag startade.. Inget vidare direkt. Har varit en ganska tung dag. Det är inte att jag inte trivs. För jag har det bra men det är inte som hemma.. Sen är det skolan som är en bit bort och idag har det varit SÅÅÅ KALLT!!! När man kommer hem och vill värma sig är det såklart kallt på ens rum också.. Då blir inte ens humör direkt bättre. Sitter nu med tre tröjor och försöker få mina händer varma genom att ha dem nära datorn..

Denna dagen har varit jättejobbig. Jag vet att jag bara har varit här i 5 dagar, och jag vet att alla säger att de månaderna de var här var de bästa i deras liv.. Men jag klarar liksom inte att vara ensam när jag är ledsen för då får jag bara mer tid att tänka på det.. Har typ haft en klump i magen hela dagen.

Dock kändes det mycket bättre att komma till skolan!

Efter skolan gick jag och Malin till Richmond och fikade.



Malin och jag på Cosa Coffie i Richmond!

Efteråt stack jag hem. Har ätit middag och nu är Malin här. Vi ska försöka ta oss in till Kingston snart, får se hur det slutar!

Här är svinkallt och det känns redan bättre när Malin kom. Jobbigast är när man är ensam!

Kyssar

Jobbig morgon!!!

Idag börjar jag skolan 11.35. Men jag vaknar klockan 8 och tror att jag är hemma. Jag saknar hemma, jättemycket! Jag vill bara att klockan ska bli mer så jag kan åka till skolan.. Nu är jag helt själv och det är då hemlängtan verkligen kommer.

Egentligen borde jag plugga lite matte men orkar inte tänka. Just nu är jag ledsen, jätteledsen..

Skolan har dragit i gång och sånt här gnäll finns det inte tid till.. Vi har bara varit här sen i söndags, inte ens en vecka och jag känner redan såhär? Hur bra kan det vara egentligen...

Vi får se vad vi ska hitta på ikväll, tror planerna imorgon är att åka in till London. Känns verkligen som jag behöver ha något annat att tänka på..

Saknar alla jättemycket!

Här är lite bilder från igår som jag inte fattade hur jag skulle ladda upp!


Igår var jag och mackan glada i alla fall!!



Todde, Petter och Malin som väntar på att Matten ska börja!



Fredrik och Mirre väntar också!

Det var lite bilder från igår! Idag ska jag ta med min kamera (dessa är tagna med en Ipod) och försöka få lite fins bilder! Sen ska jag bara lyckas reda ut hur jag ska få in dem i datorn också.. Men det får gå som det går!

Nu ska jag lägga ner datorn och snart bege mig till skolan.. (man vet aldrig hur långt tid det tar här)

Kyssar

2012-01-12

Tjooooooooo!

Idag är jag glad!
Eller jag är super glad sen super ledsen sen super glad o.s.v.

Det är länge vi ska vara här och jag har typ inte riktigt fattat det än.. men den känslan kommer väl senare den också!

Idag har jag bytt en lokal kurs till en annan! Det kändes verkligen som om ett ton lyftes från mina axlar!
Denna kursen som vi från Lund egentligen skulle läsa var en akademisk kurs ..

Jag har pratat med andra som går på svenska skolan och de sa att det var den svåraste kurs de någonsin läst! Så det var skönt att bli av med den i med att vi läser MATTE D!!!!!!! Hjälp.

Annars idag har jag varit i skolan från 8.45-15.40. Med en timmes lunch...

Mitt schema har ändrats lite nu när jag bytte kurs och gett mig fler hålor.
Försöker se det från den positiva sidan att jag kan göra mina läxor i skolan så är jag fri när jag kommer hem att göra andra saker!
Vad nu andra saker är när man tidigast är hemma kanske 17.30?
Har bestämt mig för att börja springa. Jag börjar bli rastlös och har lite svårt att sova..

Så känns som att jag ska dra igång med lite träning så jag somnar snabbt och stenhårt!
Tänkte börja nästa vecka (får se hur nu det går) för jag är fortfarande lite förkyld så hoppas på att det ska vara borta då!

När vi kom hem från skolan (jag och Pauline) var vi jääättehungriga så vi åt rostad macka med jordnötssmör och yoghurt!
Jag har inte ätit jordnötssmör så många gånger.. Det smakade ganska gott men var lite torrt!

Jag saknar inte Polhem, inte Lund, inte min säng...
Men det är andra saker och personer jag saknar JÄTTEMYCKET!!! *

Maten var god idag igen, kan dock inte säga riktigt vad det var..
Vår värdmamma är glad och gullig!

Den ena lokala kursen vi läser är lite om hur saker och ting fungerar i England. Hur man kan se vilken "klass" de tillhör, var de har studerat o.s.v.

Detta är något vi i Sverige verkligen INTE pratar om!! Det känns fel att dela upp människor så men hon har väldigt rätt och än så länge är hon en stoor favorit!!!!

Sen gick jag och Pauline en promenad in till Twickenham!! Det är inte stort men skönt att få lite känsla över vad saker finns för det är ganska mycket:

Busshållsplats där jag stiger på, "-BROO här ska jag av!!" hehe

Jag har varit lite ledsen idag, men har lyssnat SÖNDER en låt som får mig att bli glad!!!*

SAKNAR INTE SVERIGE ALLS MEN SAKER SOM TILLHÖR SVERIGE!!! (för här är varmare hehe, dock INTE innomhus!!! Men jag har fått det varma rummet hihi)

Just nu lyssnar jag på låten, mätt i magen, känner att ögonlocken börjar falla, OCH ÄR GLAD!

Börjar 11.35 imorgon, nice!

Kyssar

2012-01-11

HEEEEEEEEJ!

Nu är jag på ganska gott humör! I morse höll jag dock på att börja gråta ..

Vi hade sovmorgon idag till 10.10 men jag vaknade halv 7 för att jag var nervös att jag ska försova mig, att jag kollat fel på schemat, att jag inte skulle vakna av alarmet ..
ja ungefär allt man kan vara nervös för i sömnen.

När jag sen bestämde mig för att gå upp var jag fortfarande trött, varm och saknade hemma jättemycket!!
Jag kom i alla fall i duschen, åt frukost och stack till skolan! (egentligen ville jag bara krypa ner i sängen och sova bort 5 månader)

Idag var då första dagen jag åkte både till OCH från skolan HELT själv!!

Haha kan tänka mig att det såg rätt roligt ut då jag inte visste vad stationen jag skulle av på hette. Jag satt med uppspärrade ögon HELA resan.
Men jag kom både dit och hemsom planerat!

Idag hade vi idrott och estetisk verksamhet för första gången. Det har  vi på svenska skolan i Barnes.

Hela klassen åkte dit tillsammans så det gick bra! Vi sa till var vi skulle av och han droppade oss precis utanför skolan. För så var det tydligen med den här bussen .. man tryckte när man ville av så stannade denså snabbt den kunde! På estetiska verksamheten ska vi komma på ett projekt vi vill göra. Han visade oss projekt som yngre barn hade gjort och de var SVINBRA ... höga förväntningar på oss ja ... och vad ska jag göra...? Hjälp!

HAHAHAH när jag satt på bussen hem (själv) såg ja<g ett jättesött par! Låt säga så här: Tjejen hade precis tagit av sin tandställning men tyckte fortfarande det var jobbigt att visa sina tänder. Killen som hade en lite för lång pottfrlla (lockigt) satt och tittade på henne KONSTANT!!! Man kunde riktigt se i hans ögon hur kär han var!!! Det enda jag väntade på var hooket (du fattar Rasmus?) ... MEN det kom aldrig något ...

Så ... jag fick åka hem utan dagens händelse:(

En annan sak ... Om ni vill att era barn ska klara sig utomlands ... döp dem inte till Tove. Jag har hört sååå många variationer på det. En tjej som fotade oss tog nog ändå priset då hon sa "Tob". Jaja jag bara ler ...

Alles för idag!
Kyssar :)

:)



Bussen kommer och stannar där vi står.. Ja ingen hållplats!


:)



Utanför svenska skolan HAHA


:)



Malin försöker förstå var hon bor..


:)




Klassen på väg till Barnes... FINT VÄDER


DENNA FICK JAG IDAG!!!!! Nöjd tjej ;)


2012-01-10

Nu har vi precis ätit jättegod kvällsmat (som vi har fått alla gånger). Vår värdfamilj kommer från Sri Lanka så det är inte direkt typiskt engelsk mat, något som både jag och Pauline är glada för!

De första två måltiderna fick vi lägga upp maten själv men både idag och igår lassade de upp STORA portioner till oss.. Nu känns det som jag har ris ända upp i halsen typ!
När vi satt och åt vid bordet i köket kom vår värdmamma (ja de brukar sitta i soffan och äta typ..) och satte sig med oss. Haha vet typ inte riktigt var man ska titta på henne när hon sitter och äter med händerna.. Jag sa till Pauline att vi bannemig också får prova det någon dag haha tänk att sen komma på middag i sverige.. Aja får se hur detta slutar!
Annars idag har vi varit i skolan, varit på TESCO och förmodligen köpt en bra lunch.. Nu i början får man typ prova sig fram! Sen har vi lämnat in våra papper så vi får skolkort.
JAG HAR OCKSÅ NU ETT ENGELSKT NUMMER!!!! 07591 352 947 men har (förmodligen) lyckats få igång den andra mobilen också och där har jag mitt svenska 070 32 77 293!!!
Noog allt för idag!! kyssar

2012-01-09 :)

Klockan är nu lite över nio på kvällen och jag och min sambo sitter och käkar godis, lyssnar på musik och nördar oss vid våra datorer. Ja man kommer gå upp i vikt....

Idag fixade några av oss engelska nummer!!! Ska byta kort i mobilen innan jag hoppar i sängen ikväll så JAG HAR NU ETT ENGELSKT NUMMER!! (ska skriva det här när jag vet att det fungerar)

Det finns en grej som är lite jobbig.. För att vi ska kunna komma in till badrummet som har duschen måste vi gå igenom vår värdbruuuschas rum.. OCH idag har han typ sin "kompis" här... ball!
Dock så satt vi innan i soffan och när han då gick upp med sin "kompis" sa han till oss att vi verkligen INTE skulle knacka... hur gör man??
Aja, ska snart bara göra det!
OCH en sak till!!! Idag åt jag lök (jag HATAR lök) men fick trycka i mig det... klarade det men hoppas att det inte syntes att det kanske inte var favoriten.. Maten var SVINgod om man då hade kunnat ta bort denna ingrediensen.. Men vi är väl här för att lära oss saker och tror mina föräldrar är stolta! hihi
PUUUUSSSSSSSSSSSSS HEJDDDDDDÅÅÅÅÅÅ

HEEEEEEEEJ Twickenham!!!!!!!!!!

Hejhejhej hemskt mycket hej! Nu har vi kommit till London eller egentligen då Twickenham.
När vi landade kom en tjej fram till mig och sa att vi tydligen skulle bo tillsammans.. Jag som trodde jag skulle bo själv.. Aja det finns väl både för- och nackdelar med det men just nu är jag VÄLDIGT glad att jag inte är själv!!

Det var jobbigt att lämna Sverige idag eller snarare Danmark där 3 underbara personer följde med mig till flygplatsen... Klart jag är ledsen, klart jag har gråten i halsen bara jag tänker på det.. MEN tror ändå detta kan bli väldigt bra!
Kyssaar fråån (nästan) LOOONDON

Tut och otur ...

En av mina kompisar påstår att hon alltid har otur med exempelvis värdfamiljer och så.. Men nä, nu har hon fått en ny familj, en familj som bor i Richmond, dvs ca 15 minuter från skolan.... och som en trea bodde i och stormtryvdes...
Ja, är det jag som ska sitta gråtandes varje kväll och bara vilja hem? Just nu känns London bara jobbigt....

Första brevet till min värdmamma ...

Nu har jag äntligen fått iväg mitt mail till min värdmamma. Det var svårt att veta vad jag skulle skriva men en tjej i trean hade skickat sitt mail som hon skrev förra året, och det hjälpte mycket, tack!
Dagarna går..... snart är min vardag i London....
Jag är just nu en väldigt förväntansfull 17 årig tjej!

Om tre veckor ...

befinner jag mig i London!

24 dagar kvar..

Ush, ja, nej, hjälp..
Ungefär så känner jag mig nu.
London närmar sig - med stora steg.

Jag är nervös, jättejättejätte nervös!!

Om 35 dagar befinner jag mig i London

Nu har nedräkningen börjat!