Inte hungrig längre

Trodde ALDRIG jag skulle välja en pizza framför riktig mat....... vad händer??
Ja det är kanske ohyffsat.
Ja jag är kanske tjock.
Ja det var kanske onödigt.
MEN NEJ.
Äta bör man annars dör man, och det GÅR INTE att äta den geggan längre!
Fick en mysig stund med Aspen också!!! TACK!!!!!!!

Hungrig

Detta Vill jag ha

Detta får jag...............................................


Såhär känner jag nu..... + att magen SKRIKER.... måste väl äta då :(

Call Me Maybe


Massa dagar + 28 maj

Olivia i onsdags
Malin
klass
Skolan (ja jämför med Polhemskolan...)
Malinx2
Hyde Park - fredag
Hyde Park - fredag
Hyde Park - fredag
Hyde Park - grillade korv med bröd
Hyde Park - fredag
Hyde Park - fredag
Hyde Park - fredag
Hyde Park - fredag
Party - lördag (Linns bild)
Party - lördag (Linns bild)
Jalouse - lördag (Linns bild)
Themsen - söndag
Themsen - söndag
Themsen - söndag
Skolan - måndag
Skolan - måndag
Skolan - måndag
Skolan - måndag
Det har bjudits på fint väder här! Varit i solen och chillat i skolan hela förra veckan! Sen i fredags drog vi in till Hyde Park efter skolan, först ett stopp på oxford street för lite shopping, sen grillade vi korv där! HUR MYSIGT SOM HELST!! Drog hem vid 23 och då var det helt mörkt!
Lördag, vaknar, får med mig Pauline in till oxford för lite shopping idag också! Sen på kvällen var det jalouse (en klubb som gällde). Först var det middag på Movida och sen drog vi till Jalouse och dansade!
Söndag vaknade jag efter några timmar sömn för det var så VARMT i mitt rum!! Så gick upp, åkte in till Richmond och satte mig vid themsen med några andra! Sen drog jag hem.

Måndag, skola, skulle plugga efter skolan men blev utslängd från bibblan så det gick inget bra..
Är, ganska trött - sov inte alls bra inatt!
Sen har jag också insett att jag ser ut som en flodhäst...... fan vad kul då.....
Sen är det mindre än 3 veckor tills vi åker hem!! HJÄLP....
SEN FYLLER DENNA SÖTA KILLE 18 ÅR IDAG!! Grattis Rasmus!! Stor pojke nu som ska hålla reda på sina väskor!!!!! haha
Puss

22 maj

Idag tänkte jag att jag skulle gå upp och plugga i skolan innan min lektion som började 11. Men jag hade jättesvårt att somna igår och när jag väl somnade sov jag inte bra alls! Så jag bestämmer mig för att ta den sovmorgonen ändå men ja, få försover jag mig (eller snarare tänker fel när jag ställer klockan), får vänta i 20 minuter på bussen. När jag kommer fram är min klass inte i det klassrummet vi brukar vara i! Så jag går runt och letar lite men när det är 20 minuter kvar på lektionen ger jag upp och sätter mig i lib.
Sen åt vi lunch, var ute i solen och sparkade lite boll och mös. Idag har vi haft FRUTKANSVÄRT fint väder, INTE KLAGA!!!!!!
Jag och Olivia gjorde klart vårt bildspel om vad som är värt att se i London samt lite om hur allt fungerar! Blev faktiskt nöjd, bra jobbat! haha
.
Var då meningen att jag skulle plugga matte men det gick inte alls bra. Satt bara i bibblan och glodde. Jag och Aggan gick ner till Cresswell tillsammans och sjöng heela vägen, du är för go du!
Sen kom jag hem. Fick första goda kvällsmaten på LÄNGE. Men var inte jättehungrig OCH det var ben i fisken. Har så svårt att äta då! Men gott i alla fall!
Sen borde jag duscha men tänkte att jag kunde göra det imorgon istället för orkar inte nu.
Nu börjar jag bli trött så ska sova! Börjar 8.45 imorgon och går till sent. Någon sa att vi skulle ha idrotten i Richmond Park, är detta sant?
Allt för mig ikväll i alla fall! Pussen

Oxford

Igår åkte vi med skolan till Oxford! Det är en stad som ligger lite utanför London.

I en kyrka där som (om jag inte minns fel) hetter Christ Church är Harry Potter matsalen inspelad! Det kostade dock 6,5 pund så vi gick aldrig in men har varit utanför! Haha jag är inget Harry Potter fan (kanske kan bli?) DÅ kommer jag ångra mig att jag inte gick in, får se till att inte bli ett Harry Potter fan helt enkelt!
Sen var vi inne på lite olika Collage. Studenterna har tydligen massa exams nu men såg inga! (De skulle ha en särskild klädsel med olika färg på slipsen beroende på vilken period av deras exams de var. Dvs om de skulle inleda, var i mitten eller var färdiga)
Sen gick vi runt lite i stan, som jag tyckte var väldigt fin! Fina hus och trevlig miljö! Haha tantvarning men nä storstad är faktiskt ganska hetsigt och där var en go blanding! (Vi var där från 10.30- 15.30 så kan egentligen inte säga mer än att de hade god mat på pizza hut.)
Bussen dit tog 1,5 timme från skolan men halvsov på båda hållen så det var inte så farligt!
Tyckte det var en bra dag! Gillar att se lite annat än bara klubbarna, inte för att dem är dåliga men ÄNDÅ!
-
-
-
-
-
-
-
Efter vi hade käkat lunch lämnade vi de tre som var bakis och gav oss ut på egna äventyr! De var under denna tiden vi hann se allt också! haha
Pussen

20 maj 2

Hej!
Idag satt jag på Starbucks från circus kvart över 11 till klockan 17! Med mig satt Malin G, Aspen och Agnes!
Ush hatar matte! Fick lite hjälp av pappa som ska fortsättas imorgon över mail och skype också - ja så blir det när man bor utomlands!
Vissa skulle gå ut ikväll, var taggad, faktiskt! Men nää nu är jag glad för nu börjar mina ögonlock säga till!
Imorgon ska vi till Oxford med skolan. Planen är att ta med sig mattebok och miniräknare och sätta sig på ett café där för att fixa närvaro.
Ja, skolan dödar en......................................................................................... blää
Om 4 veckor är jag hemma i Sverige! Dvs att vi har 3 helger kvar här! Jag vill handla massa fina saker med mig hem, ska handla lite till mor (far kanske vill ha något? Månsen min?)
Igår insåg jag att jag slösat FÖR HIMLA MYCKET PENGAR på att ta ut.... Det kostar 35 kr, VARJE GÅNG!!! faan.. "gråt inte över spilld mjölk" kom ihåg det!! Äh hittade min kamera så det gör inte så mycket! Planen är dock att kanske ta ut pengar EN gång till på 4 veckor, och då typ ta ut 1000000000, nä skoja bara men kanske mer än 10 pund....
Nu ska jag nanna kudden, pussen saknar min familj MYCKET!!!
Min dag....

20 maj

Hej!
Fredagkvällen blev INTE som planerad - men gråt inte över spilld mjölk! Hade hur trevligt som helst innan vi drog ut till klubben och tycker att vi någongång faktiskt borde stanna just där! Klubbarna är ASfeta, eller var, nä dem är det bara att det har blivit en vana! Jag gillar inte vanor........
Jag och Aggan stack hem och somnade hos mig! Sen när vi vaknade gjorde vi oss färdiga och sen drog vi in till London! Det var HUR MYCKET FOLK SOM HELST i Twickenham, och nu tror alla säkert på grund av fotbollen som spelades igår men NEJ! Det var Rugby!!
Men vi kom in, mindre folk på Oxford Street än i lilla Twickenham typ (kändes så i alla fall!) Gick in på Topshop och ja... yrade runt! Jag hittade en tröja från Topman hehe KILLKLÄDER ÄR SÅ HIMLA SNYGGA!!!!!!!!!!!!!
Sen gick vi in en snabbis på Urban innan vi skulle möta upp Aspen och hennes två kompisar från Sverige! Där hittade jag ett par skor, boots, klackar?? Ehh... Vet inte riktigt! Men de är vita?!?!? haha men tyckte det var snygga från första stund och nää jag är ingen som skriver om sånt här.. Jag köpte ett par skor.
Sen mötte vi upp Aspen och två söta flickor (peddo? haha) och gick och åt! Inte alls nöjd... det var väl gott men pris och allt nää... Inga fler besök där!
Sen satte vi oss på en pub (med tanken att kolla fotboll) Men det var HELT FULLT!! Kom inte ens in på min favvo pub kära o´neils för det var för fullt! Så vi satte oss ute så man kunde skymta lite genom fönstret men blev mest snack istället för fotboll...
Sen ja, igår frågade typ 1000000 människor om vi var från Sverige. Och ja, män endast.... PANIK!! Sverige är inte speciellt exotiskt...?
En frågade om jag var gift.. det var jag INTE! Någon frågade var vi var ifrån och om vi fattade varför det var så mycket folk i Twickenham.. ja? Vi har ändå bott här i 4 månader drygt! Sen hade någon jobbat i Sverige och blablablaaaa hehe
Sen åkte jag hem, såg färdigt på min nya favvofilm! Sen somnade jag.
Vaknade imorse av klockan som ringde! Nu var det dags att ta mig in till Twickenham och Starbucks för matteplugg.... BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ VILL INTE MAMMA TA MIG HEM VILL INTE VILL INTE VILL INTEEE!!! Gillar inte matte.
Så nu sitter jag här och väntar på några att komma och göra mig sällskap!
Har fått tillbaka min kamera men glömde den igår... JAG MÅSTE BÖRJA TA FLER FOTON!!
Pussseeeennnnnnn

19 maj

Om någon vill skicka mig en påse lördagsgodis hade jag inte tackat nej!

18 maj

Hej allihopaaaaaaa! (som nog inte är så många hehe)
Idag gick jag till skolan! Hade Historia och framställd matte! Så slutade vid halv 3 idag!
Jag och Malin G åkte till Starbucks i Twickenham där Alma satt och pluggade så vi slog oss ner. Tanken var att plugga matte men ... nä.. några tal blev det kanske men mest snack och skratt!
Sen tog jag bussen hem lite i 6 och nu sitter jag här, fortfarande med jackan på! Ska hoppa i duschen snart.. nu borde jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sen var det äcklig mat .. som vanligt till middag.. Magen som var hungrig var genast inte lika hungrig längre!
Åt btw en SKITGOD KAKA PÅ STARBUCKS!!! (Tack för tipset Alma ;) )
Ja, igår fick vi då omelette (stavning?) med stekt ris till. Ja...? Nä.
Utgång ikväll ser det ut som! Vilken klubb vet jag dock inte?!?!?!? Hehe men det får vi se!!
Nu ska jag kila pussen

17 maj

Okej! Då ska jag berätta lite om vad jag gjort mer än bara.. det här gjorde jag punkt.
I fredags efter skolan åkte jag till Liverpool Street för att möta upp Rasmus. När man har ett förhållande såhär på distans och man sen ser personen blir man helt sprattlig i kroppen! Det blev det denna gången också, trots att det inte var jättelängesen jag var hemma.
Sen tog vi oss till Hotellet för att checka in. Det låg vid Lambeth north och var hur bra läge som helst! Tunnelbana verkligen HELA vägen till hotellet och sen nattbuss från både Piccadilly och Oxford Circus som tog 18 minuter.
I fredags kväll gick vi ut på DSTRKT men ett gäng tjejer! Väldigt konstig kväll måste jag säga och verkligen inte en av de bästa. Jag tror våra promoters har lite humörsvängningar (trots att de är killar.. eller ja.. män.. så gamla så de faktiskt borde skaffa ett annat jobb enligt mig!)
På Lördagen gjorde vi lite Oxford Street. Jag köpte en kjol och ett linne! Sen åkte vi tillbaka till hotellet för att vila lite. På kvällen åkte vi in till kära O´neils (som jag tror även Rasmus gillar haha) och åt varsin hamburgare (MEGAGOD) och drack lite bira! Ja, han tvingade även i mig en jägershot.. ush!
På söndagen checkade vi ut klockan 13. Vi ställde våra saker på hotellet och sen begav vi oss till Camden. Där åt vi mat och träffade lite andra tjejer som också befann sig där! Köpte lite krimskrams för jag är tydligen tillsammans med kungen-av-krimskrams..
Sen åkte vi tillbaka till hotellet och hämtade våra väskor, gick in på COSTA och köpte en supergodbrownie och kaffe! (Det var då här jag gjorde av med min kamera) Därefter åkte vi till Victoria och där lämnade jag honom för att åka tillbaka till Sverige. Var lite ledsen först men ja, man får väl tänka på vad man har!
Sen åkte jag till Richmond, ringde Aspen på vägen men hon svarade inte. När jag var på stationen i Richmond ringde hon och undrade vad jag ville. Jag ville ta en fika och ja det kom fram att vi suttit på samma tåg samt att båda hoppat på på victoria. Sånt händer när man bor i en storstad!
Jag och Malin tog i alla fall en fika sen gick vi ner till Themsen och dit kom Malin G också! Vi satt och pratade ett tag sen drog jag hem!
Skypeade med Hedda på kvällen, som jag för den delen saknar.
Sen i måndags gick jag i skolan men på eftermiddagen började jag känna av huvudvärk så jag åkte hem och sov. Sen i tisdags tog jag lite sovmorgon för att sen gå dit de andra lektionerna. Men min huvudvärk gick inte över så har varit hemma från skolan onsdag och torsdag (idag). Igår sov jag mestadels och idag har jag faktiskt fått gjort lite skolarbete!
Huvudet gör fortfarande lite ont men har precis tagit en tablett till.. JAG GILLAR INTE ATT TA TABLETTER....
Så får hoppas att det går bort med det!
Camden (Malins bild)

Rasmus and I (Malins bild)

Nu ska jag bege mig till Aspen och fixa en dipdye till henne! Men blir inte en långvarig vistelse för hon ska nog ut ikväll!! :)
Pussen

16 maj

Om en månad är jag hemma i Sverige - och denna gången för att stanna. Detta måste jag erkänna känns mycket märkligt.
Har haft huvudvärk ett tag nu så har varit hemma från skolan idag. Middagen igår var trevlig men fick dra på grund av huvudvärk (extrem). Hade fruktansvärt tur med tunnelbana och buss hem, ALLTING passade perfekt! Då slapp jag vara rädd.
Jag drar det någon annan gång hur det var!
Skulle bara berätta att jag fick ett samtal idag av COSTA som min underbara pojkvän hade ringt och de hade min kamera. Så jag begav mig att hämta den och ja, nu har jag den igen!!! Sjukt.
Puss allt jag har nu ska ta och skriva en längre utvärdering på både helgen (då Rasmus var här, för alla som inte vet) samt middagen igår!
Hejdå

15 maj

Jag har blivit kass på att blogga, jättekass!
Ska berätta mer när jag har tid.
Kan bara nämna att min kamera är borttappad och att jag nu måste skynda mig för jag ska på någon middag elevkåren på skolan  fixar. Ska få 3 rätters + vin för 30 pund haha jävla rån, aja hoppas det blir kul då! Och att det inte blir svinstelt!
Tjofling
P.s. om en månad har jag slutat skolan!! SOMMARLOV!!! D.s.

Huvudvärk?

Ja, nu känner jag hur det DUNKAR i tinningarna... puh
I alla fall! Är precis hemkommen från skolan, ja vi satt i skolan till stängning klockan 23 och pluggade. Vi har en inlämning imorgon klockan 9 så det vara bara att göra den då... Tanken var nog att vi skulle hinna det och det och det men nä, blev preciiiis klar med den och om den är bra kan till och med disskuteras!
Idag var jag på skolan klockan 9.45, men nää vi hade ingen tyska! Tänkte plugga men vi får ju inte vara i bibblan förrän efter 11 så det blev common room och där går inte att plugga nehe..
Sen hade vi IPA, ingen var färdig på sin presentation så vi fick denna lektionen också, dvs presentation på måndag - döda mig.
Sen hade jag och Mallan håla så vi åt lunch och skulle plugga men gjorde inget...
Sen hade vi matte, håla igen, sen historia. Jag och Mallan gick ner till Richmond och köpte lite frukt till att ha att plugga med mellan matten och historian! Det började ÖSA ner så vi fick ta bussen och den var sen och blablabla så vi kom försent.. aja!
Efter historian var det vara att sätta sig. Åt vår massäck och köpte en gröt (andra för dagen) på starbucks!
Sen pluggade vi... och snackade.. och pluggade.. och yrade.. och sen fick vi en supersötbulle när starbucks stängde, inte supergod.. hehe ganska torr MEN jag var svinhungrig så tryckte ner den!
Åkte bussen hem och nu sitte jag här! Måste dricka för jag har ont i huvudet, måste packa, måste läsa igenom den en gång till och sen lämna in och ja... ska upp om mindre än 8 timmar - alla förstår att livet är riktigt fett här i London va?
Nä nu ska vi inte vara sånna men skolan kunde ju faktiskt ha lugnat ner sig liiiite (ganska jättemycket) enligt mig!
Okej, allt för ikväll! Puss

10 maj


9 maj

Det finns människor, och det finns idioter.
Tog bussen med Pauline klockan kvart över 7 imorse. Och det var TUR. Trafiken var helt sjuk imorse och gjorde att ena gruppen på skolan fick starta sitt prov klockan 9 istället och att alla bara åkte in och ut ur klassrummen? Bra dag att skriva ett nationella på va?
Sen gjorde vi läs före hör- förståelsen. Brukar man göra det?
Sen kaosade bara allt (för min del) och en lärare på skolan är fan en idiot. Är så äcklad av hur hon ens kan göra så. Egentligen allt som behöver nämnas.
Så min morgon till sisådär klockan 12 var typ den värsta i mitt liv, nä men sjukt jobbig.
Sen åkte vi till Barnes! Jag blev färdig med min estet + presentation, SKÖNT!
Vi hade lite pingis på idortten, skönt!
Sen har jag ju tydligen en inlämning idag, nä skiter vi i, sen en redovisning imorgon men jag tror jag hoppar den lektionen för pallar inte träffa idioten så nära inpå (ursäkta man ska inte säga så om en lärare men hon är fan värd det).
Sen en inlämning på fredag som jag typ måste skriva.. imorgon? För ikväll orkar jag verkligen inte..
Åhhh nu blev jag arg igen, jättearg!
Ska skypea med mor om hon lyckas logga in! <3
Pussen hej
-
-
Några få bilder på mitt arbete!
-
-
-
-
Några bilder från i fredags, allt var faktiskt inte dåligt! Man glömmer ofta det bra om något blir dåligt..
Pussen

EXAKT 4 MÅNADER

Herreherreherreherreherreherreherreherreherreherreherreeeeeeeeeeeee jag har bott i London i 4 månader!!! GAHHHHHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Typ så känner jag.
Idag var jag i Richmond klockan 9, mötte Malinx2 sen åkta vi till Imperial War Museum. Bra Museum!
Sen åkte jag hem, köpte salami och gott bröd och avocado, mös lite i solen! PALLAR INTE MER KOKT SKINKA SÅ HIMLA ÄCKLIGT.
Sen sov jag i 3 timmar.. mådde kasst så sov! Hehe plugget? Nä blev inget gjort ORKAR INTE MER.
Sen vaknade jag, fick äcklig mat (eller köttet var äckligt), jag och pauline gick på ett babbla strunt promenix! Sen duschade jag och nu skypear jag..
NP imorgon då, DÖDA MIG, sen pluggpluggplugg..
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Puss hejdå godnatt snart och allt sånt

7 maj

Ja, asså jag har blivit USEL med bilder... jaja
Idag vaknade jag vid 11, har sovit så otroligt mycket denna helgen men det har jag VERKLIGEN behövt, puuhh!
Gick upp, tog en dusch och krängde några mackor och klunkade mitt dagliga morgon kaffe. Ja har börjat dricka kaffe här igen! Men det är ju sånt pulver kaffe. Hemligheten hur det ska smaka gott har jag kommit på! Gör kaffet EXREMT starkt sen tar du typ massa mjölk! Så det blir typ 70-30 (mjölken 30) Då smakar det ändå bra!
Sen stack jag och Hampus till Camden, gick omkring lite, käkade lunch och så! Det regnade så var ganska bull....
Vi drog där ifrån, in till twickenham och Starbucks och tog en kaffe innan vi drog hem.
Fast jag verkligen har sovit denna helgen är jag ändå helt slut... förstår inte hur det kan vara så...
Tänkte gå ut på en liten prommis nu och sen ska jag väl mysa i min säng hela kvällen!
Imorgon står Imprerial War Museum på schemat, måste dit igen för att göra en läxa till Historian!
Sen är det väl plugg, plugg och ännu mera plugg som måste göras.. BAJS!
Ska blir bättre med bilder, för kommer jag själv liksom palla läsa igenom detta utan bilder? Knappast.
PUSSEN

6 maj

Idag har jag verkligen bara gjort INGENTING. Planen för ikväll var Wiskey Mist men nää jag är inte festtaggad till 5 öre varför då gå ut?
Jag och Aspen tog idag vår promenad till Richmond och tillbaka! Tog mig 2,5 timme med en snabb paus på tesco av lite inhandling av vindruvor och avokado. Köpte 2 avokado, ingen var mogen men käkade dem såklart ändå.. VARFÖR KAN MAN INTE VÄNTA???
Ja appropå vänta, skulle ha vindruvorna och mysa med när jag kom hem. Men nej, jag var hungrig och gick själv i circus 15 minuer så de åt jag upp på vägen.. DUMT IGEN haha men goda var dem!
Imorgon är det Bank Holiday här i England = lediga! Tror dock allting är stängt.. så kanske inte världens ballaste dag... Fåår se vad dagen bjuder på!
Skypeat med Rasmus idag, lääänge, behöver inte säga hur länge.
Chattat lite med mor min.
Planen för ikväll, efter Wiskey Mist var flippsen, sofi och mallan - men jag ooorkade inte förflytta mig!
Nu står .. ja inte sängen på schemat för den har jag legat i hela dagen... men sömn i alla fall!
Godnatt alla fina!
Puss

5/5 - 2012

Hejhallå!

Igår kväll gick inte alls som planerat. Orkar inte förklara men det blev bara så dålig stämning så vi drog oss ur det och åkte hem! Middagen var dock HELT FANTASTISK, helt seriöst... Vi går ut och får middag, GRATIS?!?!
Med vin till maten såklart ...
Förrätt var rökt lax med någon liten goja och sallad och bröd (HUR GOTT SOM HELST!!!).
Huvudrätten fick vi bestämma mellan pasta eller kyckling. Jag tog kycklingen, HALLÅÅÅJJAA?? GOD. Supergod sås som inte var sån sås de har här, sån tunn, utan detta var gräddsås och ris till!
Till efterrätt fick vi en fruktsallad, god, men vi hade nog större förväntningar efter det andra två! Men ja, alla tjejer måste ju tydligen vara så jävla snygga här så som Malin sa "Om det vore någon kaka hade de väl fått tillbaka alla söndermosade istället"... sant.

Var alltså hemma ganska tidigt igår (kvart över två) så jag och Aspen somnade fint tillsammans! Sen imorse gick vi upp, stack till London och Oxford Street. Mitt mål var och ÄR en gul galonregnjacka, men det finns tydligen inte? Sen ville jag också ha ett par byxor, men de fanns inte i rätt storlek :( såå jaa.. inte en supershoppingdag precis.. Fick med mig en T-shirt hem från ZARA.

Planen var ikväll att dra till Maddox, men efter det som händer igår avstår jag från ikväll (+att jag är svintrött) för jag vill inte stå bakom det utan köttar (förmodligen) Wiskey Mist imorgon istället!

Så jag sitter hemma, fick LASAGNE!!?!?!??!?! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA första gången på år känns det som att något smakade gott! (Mamma, din är också god!!!!!!!! Du kan också göra annan god mat.....)

Känner att jag har lite huvudvärk, kanske för jag inte ätit så mycket idag, ajabaja..

Nu ska jag se vad jag ska göra, antingen sätter jag igång en film eller så nannar jag kudden! Får helt enkelt se vad det blir!

Saknar Lund lite nu faktiskt.... Har kommit in i någon jäkla tornado här som inte vill sluta snurra, och jag är åksjuk!

Kan också påpeka att skolan suger, eller inte skolan, läxorna som kommer med den, själva skolan är faktiskt bra!!!!!

Pussss hejdå!!

NP Engelska B

Så! Då är första nationella avklarat, skönt! Har inte sovit så bra inatt och sen försvann vår underbara sovmorgon imorse på grund av nationella... MEN nu är det gjort så det är skönt och nu väntar 2 lektioner sen en långhelg!!! (Är ledig måndag tisdag) Dock kommer jag nog behöva plugga en del men haha det kommer jag inte göra!
Vill inte berätta om planer för helgen för planer blir aldrig som planer ska bli så väntar och berätta efteråt istället!
Vill shopppppaaaaaa i helgen också!!!!!! Hehe
Nog allt nu, om det nu var något speciellt... nä
Hejdå!

21.21 (när jag började skriva)

Hej!
Börjar få lite allmän ångest. London har verkligen förstört min träning, mina matvanor samt min sömn.
Vi har det ASballt här verkligen, är nog bara lite depp över vädret (regnar hela tiden) .... Hade liksom SVINfint väder i mars? April var det kanske.. men sen näää... Vädret gör SÅ HIMLA MYCKET för mitt välmående!!!
SEN vill ju skolan förstöra HELA våran vistelse här också... Fan va kul då!
Ja lite deppinlägg men de får jag faktiskt också lägga upp ibland för det är min blogg och jag bestämmer!
NP Engelska imorgon, yeeey, denna skolan är sååå oförberedd på allt! Blir så trött...
Som allt och alla nog förstår var det ingen rolig skoldag idag, hade tyska och matte..förklarar väl en del bara de ..
Var på promenix med Aspen, det var kul!
Hejdå ha det bra!! (kan bara säga att läxor i london, det fanns det med!!!! BLÄ)

Massa dagar hehe

Hej det var längesen nu!
I torsdags var vi på Houses of parliament. Det var värsta säkerhetskontrollen när vi gick in! Det var kul att se det när det var i verkstad (kan man säga så?)! House of Lords var den bulla när gubbarna på riktigt satt och sov, House of Commons var ganska kul att se! Haha där ställde det sig upp hela tiden och slängde sig tillbaka för att få ordet! Deras klädsel var strikt men de bar VERKLIGEN INTE upp den strikt haha!
Sen gick vi in i ett rum och hade work shop, det SÖG, behöver inte berätta mer om det.
Sen stack jag och Malin G till IKEA, klar man är svensk? Haha där åt vi köttbullar och kanelbulle och jag köpte en nattlampa!! Vi chillade och mös runt i sängarna och allt sånt! Haha sen blev det en mjukglass för 45 p innan vi åkte hem också!!
Vi åkte hem till mig, jag klippte Malin vi slängde kvällsmaten (för vi var så hiiimla mätta!!!!) sen gick vi på en promenad till Cresswell road med Mackan och lämnade sedan Malle där!
Vi träffade också Jonathan och hans kompis på vägen och de hade sett Jude Law?!??!?!?! NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ORÄTTVIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
På fredagen hade vi historia och sen matte. Jag, Petter och Malin G satt kvar lite i skolan. Då fick jag den briljanta idén att åka hem till Sverige.
Petter var också på så vi åkte snabbt hem och hämtade våra pass och sen raka vägen till Heathrow. Först åkte vi till terminal 5 men vi fick stå i kö så missade det planet vi hade satsat på. Sen ville ha sälja en biljett för 2500 (enkel väg) till oss hem morgonen efter men NEJ!
Vi visste att det gick en timme efter så vi SPRANG till tunnelbanan, sen fick vi sitta där och vänta och båda var ganska uppgivna... Vi kom in på terminal 3 istället, gick raka vägen fram till SAS:s disk som hade det sista planet i fredags kväll! De ville först ha nästan 5500 kr för en enkel resa!??!? HAHA NEJ??? Skämtar ni?? Sen efter ett tag frågade de ändå efter våra pass. Vi var då under 26 och resan kostade istället 900 kr, okej?
MEN de kunde inte släppa biljetterna direkt för det var folk som inte kommit och checkat in, gick runt där och bara yrade. TillSLUT fick den ena ett samtal. "Vi kan släppa biljetterna!" SHIT!?!?!??!? VAFAN!?!??!
Så 35 minuter innan planet skulle lyfta stod vi där med våra biljetter i handen. Vi SPRANG upp till securityn och kom igenom, yrade lite, köpte något smått att äta! Ringde även Rasmus i securityn och sa att jag hade biljett nu skulle jag bara hinna planet hehe!
Kommer i alla fall till Lund, ringer Hedda och möter henne en kortis på stationen! Även Rasmus kommer och följer med mig hem!
När vi kom hem ringde vi på dörren, mamma öppnar och frågar om vi skulle sova där inatt? Sen ser hon att det är jag. Vad gör du här? Jag ville hem till Valborg!!! :D heheh
Pappa blir väl också bara allmänt chockad haha!
Lördag träffar jag Tsegay, Hedda och Annika!! Tar en fika på espressohouse! Sen åker jag hem till Rasmus och får UNDERBAR mat! (tack pappa Sandgren)
Söndag... minns jag inte vad jag gjorde på dagen... på kvällen stack jag hem till hedda som skulle bli en snabbis men där slutade med lite drickande trots allt!
Måndag, VALBORG, vaknar klockan halv 7 med Rasmus bredvid mig! Vi klär på oss, trycker i oss lite frukost och kaffe och drar till stan! Går hem till Heddush och hämtar sakerna vi lämnade där kvällen innan! Stadsparken, dricka, FIIINT VÄDER, kompisar, mat, hem, dusch, mat, Frida, yra, hem, sova! Fy bubblan vad trött jag var då!
Tisdag, mys i trädgården på filt, säga hejdå till Hedda, Annika och Frida sen tåget med Petter till Danmark!
Kom hem på kvällen och gick och la mig!!
Idag hade jag inställd IPB sen matte (som jag inte förstår något av) sen estet, egentligen idrott men hade glömt kläder! Nu sitter jag fortfarande i Barnes och jobbar på mitt estet arbete!! Puuh tog mer tid än vad jag trodde!
Har btw börjat gilla coca cola! heehe
Big Ben, Nu har jag sett den!
IKEA MAT
KANELBULLE
KÖTTBULLAR
Kaffe
NÖJD
NÖJD2
Min nya lampa (ASFUL JAG VET)
LANDAHL (Valborg)
Olivia (Valborg)
Värpinge
Petter och Isak (Valborg)
Rasmus Ballonger (Valborg)
Louise (Valborg)
Frida (Valborg)
Rasmus (Valborg)
Mamma (Dagen efter valborg)
Det var nog allt jag gjort de senaste dagarna! Min mage börjar SKRIKA efter mat nu ajaj... ska se om jag kan göra något mer här annars drar jag nog hem!
Puss!!!!!!