Natural History Museum


Första bänkarna jag sett här i England... Men då fanns där  inga papperskorgar, eller en rullande (med förare) men liksom inga runt bänkarna. Förstår inte hur dem tänker här ibland..

Malinx2

Museum

Malinx2 igen. Vi var duktiga och var FÖRST på plats. Men ja... fick sitta och vänta 1 timme på mina "kamrater" så var lite tirriterad redan då...

Så här trötta började vi bli. De engelska undomarna/barnen har sitt sportlov nu så det var MASSOR med folk. Vi skulle hålla föredrag/redovisningar om en utställning som vi hade läst på till innan. Jag hade Restless Surface med Fredrik och Ellinor Stand. Vi var alla tre sjuka förra veckan och visste inte riktigt vad utställningen erbjöd på. Så det jag läst in var inte med så fick lära in nytt på 2 timmar! Men det gick ändå helt okej. Men dagen var lång. Det var varmt inne på museumet. Hade lite panik också, som tyngde ner min dag ganska mycket. 

Vi gick först på guidning (av klasskompisar) på science museum. Där fick vi bland annat höra om ångmaskiner och flygplan/flygplansmotorer. Men som sagt. Det var MYCKET folk, höga ljud överallt så kan faktiskt säga att jag INTE lärde mig mycket... Det var vissa redovisningar där jag verkligen inte hörde ett ord. Speciellt när mumlande killar pratade med en massa sorl i bakgrunden. Så det sög lite. Dessutom var det ganska varmt där inne så kroppen ville typ lägga av. Hade sååå ont i mina hälar efteråt! Att stå upp så länge gör ju ont :(

Malin och jag KÄMPADE oss upp för trapporna, puuuhh (och killen bakom pillar näsan...)

Gillar flygplan och tror den utställningen var bäst! (men fick dock inte se dinosarierna för där var 45 minuters kö och det var för lång tid när klockan var circus 15.45!)

"-Hur känner du dig nu?"

Fredrik är glad.

Fet tyckte jag.

Malin är också glad, varm, död och allt det där. Ser nöjd ut!

Sista redovisningen fick hållas i lobyn. För det var 45 minuters kö. NEJ TACK! 

Alla var SVINtrötta! Jag höll ju på att somna på tunnelbanan tillbaka till Richmond i Malins knä... sittande!

Alla dessa trappor..

Imorgon har jag matteprov och har bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt! Så jag ligger redo i sängen ska bara säga min pojke lite fina ord sen sova! Eller försöka.. nu är det så att jag har tydligen fått sömnproblem.. Dvs att jag vaknar varje morgon lite över 5 och kan inte somna om! Jag är trött men det går liksom inte.....

Jag mådde så illa efter maten.. trodde jag skulle spy men det var inte för någon sjuka utan att jag ätit så mycket så det liksom inte gick ner mer.. HELT STOPP!!

Egentligen skulle jag och Pauline se en film men jag gick och duschade, hämtade alla mina prylar (och filten) gick in på hennes rum, satte mig skulle starta filmen. Nä jag orkar inte se en film ska sova. Så jag gick in på mitt rum och nu ligger jag här. Med släkt lampa. Ja asså kanske inte nämt det men har ljus-knappen utanför mitt rum.. vad var det för tanke bakom det?

Imorgon är det då först tyska, sen matteprov sen matte igen (så vi har bara en lektion på fredag JIPPI!!! Slipper matten eftersom vi har den imorgon efter provet istället!) Sen tror jag det är någon typ av engelska. Sen när man kommer hem måste jag skriva ett arbete i Historian som ska vara inne på fredag. Skjut mig. Aja, börjar sent och slutar sent på fredag så får nog bli lite plugg då innan man tar lov på rikigt! De treor som sa att skolan var enkel och att schemat var asbra LJÖG! Vi har MEGAhålor och massa plugg... :( (kanske mindre än på polhem men hade liksom tänkt 0 när de sa så... åhh) 

Har en inte så bra dag i dag alltså. Museumet var helt okej, inte det men det var alldeles för mycket människor och redovisningarna blev dåliga då man inte hörde NÅGOT!!

Nä, allt för idag! Ska hoppa i sängen och nanna nu (ja ligger redan här och ja tillbringar mycket tid i min säng okej? Finns liksom inte direkt någon annanstans att vara...)

Kyssar hoppas att morgondagen blir bättre. Kan även meddela att jag brännt på TOK för mycket pengar på ingenting.. Vad har jag gjort?!?! aja

PUSS godnatt önska mig lite lycka till imorgon....

Kommentarer
Pappa Micke säger:

Hals- und Beinbruch!!!

2012-02-15 | 22:25:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback