14.22

Hej
Är i Sverige
Hejdå

25 april

Idag regnar det! Ush blev helt blöt när jag stack till skolan idag... Stövlar har jag men borde inskaffa mig en regnjacka, snarast! Vill ju ha en gul men hittar ingen :(

Sen trodde jag ju också att jag började klockan 8.45 idag, men nej, den lektionen var tydligen inställd så börjar 10.10... Kul att ingen sagt det till mig :( Aja, har läst lite i en bok jag har i engelskan så det gjorde inte så himla mycket!

Snart har jag då matematik.... (Pappa kan du inte komma hit och hjälpa mig?????? fattar ingenting)

Sen har jag estet, men asså jag kan ju ändå inte göra något där? Arg är han också hela tiden..... Valde bild för att få sitta och rita med lite musik men nej, stenseriöst project på g! Men ja, ingen lundare tar ju detta riktgt på allvar...

Nu ska jag springa på toalettern för jag har druckit kaffe!?!?!?! KAOOSS

Sen matematik!

Pussen


Rebecka Möller i London


Beckie och Petter

Beckie och Malle i Camden

Glada tjejer

Piccadilly Circus

Kollar på pengar/väntar på Malle

Fikar vid Oxford street (på ett Starbucks som man kan se ut på gatan)

Jag och Möller på Oxford Street. (Malles bild)

Jag och Beckie på O´neils. (Malles bild)

Beckie och Malin på Vapiano. (Malles bild)

Jag och Beckie Lörsdag kväll med Sofi och Johan (Malles bild)

Hejhej hemskt mycket hej!

I torsdagskväll åkte jag till St. Pancras International för att hämta upp Beckie som kom med tåget från Paris.
Det var såååå roligt att se henne igen, har ju inte träffat henne på mer än 3 månader!?

På fredagen stack vi till skolan. (Jag har bara 2 lektioner på fredagar, matematik och historia) Beckie fick träffa sina gamla klasskompisar och jag räkna matte.......

Efter skolan gjorde vi lite Richmond, sen på kvällen var det fest!

Jag, Malin G och Beckie åkte in tidigare och drack lite öl på O´neils. Denna o´neils var typ lite som en halvklubb med möjlighet att hänga in jackor och stämpel och så! Men vi var där bara ett tag för sen gick vi och mötte upp de andra!

Fredagkväll/natt bestod av DSTRKT. (En klubb precis vid Piccadilly) Denna kväll skulle Pamela Anderson besöka klubben, (Jag såg inte henne men en kompis sa att hon gjort) och det märktes även på alla MÄNNISKOR där var. Med det menar jag att det var ganska fullt hehe

Det var därför inte riktigt som vanligt, alla borden var sålda så vi fick inte sitta ner men hur mycket dricka serverades som helst så.... det blev ändå en bra kväll!

Lördagen var dock ingen bra dag (för mig), hade nog en av mina värsta bakfyllor NÅGONSIN. Men det konstiga var att jag mådde piss sen jag vaknade och en bra bit in på dagen, men sen på kvällen mådde jag bra? Mina bakfyllor som alltid kommer framåt kvällen... Trodde liksom när jag vaknade att det skulle bli 1000 gånger värre framåt kvällen, men där hade man tur!

Vi shoppade i alla fall på lördagen, jag ett par skor för 99 pund!??!?! Ska man behålla dem... hjälp.....? Sen på kvällen träffade vi Sofi och hennes kille som också var här på besök i helgen! Sen åkte vi hem, jag och Bexan, krängde lite chips och choklad sen somnade vi båda två med kläderna på och ljuset tänt. Jag vaknar vid halv 5 och går och borstar tänderna och släcker ljuset! hehe

På söndagen stack jag, Malin G och Beckie till camden. Där köpte Malin G ett par nya skor och vi andra bara kollade runt! Vi träffade även Malin J och hennes kompis Rebecca. Sen åt vi kvällsmat med dem på "little Italian" i Kingston, gott!

Därefter åkte vi hem och nannade kudden!

Idag, Måndag, åkte jag, Malin G och Bexan in till Oxford Circus och fikade och kollade lite på Top Shop. Sen följde jag och Malin Beckie till St. Pancras International Rail Station, och hon åkte tillbaka till Paris!
Denna helgen har varit så himla skön, verkligen! Inget stress och sånt (förrutom liite i fredags). Bara tagit det lugnt och myst! Skön helg!

Nu har jag dock börjat få lite ont i huvudet och lite illamående.. hmm .. ska läsa lite i en engelskbok som jag har i läxa och fixa lite annat smått sen lägga mig tidigt ikväll!

Detta är då vad jag har gjort i helgen! Tänk vad tiden går snabbt när man är här! 23 april idag ojojojojoj!!!!

Kyssar

England

Det åskar och öser ner.


18 april 2012

Måns och pappa badade trots att det var kallt...

Ute på promenad

När vi skulle äta Lunch

Martina, Måns assistent

Lite bad igen

Där är lite bilder från mina 4 dagar i Malaga med min Familj!
Petter i skolan igår, Historia läraren sprang snabbt för att hämta sin dator - då åkte kameran upp!

Malin igår, även Historian!

Kan väl erkänna att det underbara lovet gjorde att jag blev lite halv deppig när skolan började igen + regn och rusk.. I måndags ville jag inte gå till skolan alls, men gjorde det ändå. Sen i tisdags ville jag bara ligga kvar i sängen, var trött och bara, jag vet inte.. kände mig bara inte helt på topp - men gick till skolan ändå!
Idag (onsdag) var det väl lite samma, dock bättre, gick till skolan. Ganska glad ändå, 9 timmars sömn inatt! Men sen efter matten hade vi estet men idrotten var inställd... Ehhhh jag ville inte gå på esteten? Skulle ändå inte gjort något vettigt där? Så jag och Malle J följde med några killar ner till nandos och festade på god mat en onsdag!
Efter maten åkte jag bussen till Twickenham, köpte andra och tredje boken hungerspelen! (Läste första nu på 4 dagar i malaga hehe) Sen åkte jag hem,  smsade Aspen och vi tog en promme! Gillar dig Malin! Det blev typ 1,5 timme! Sen kom jag hem, tryckte i mig mackor och nutella... VARFÖR har de köpt det??!?!??! Jag kommer bli tjock...... :(
Nu sitter jag här i alla fall!
Massa pussar i luften

2 månader kvar........................

Såhär ser jag typ ut på mitt pass

Jag har flygit 7 gånger sen jag kom till London! (inräknat flygresan hit som nog var en av de värsta i mitt liv för ingen ville vara social med en överspeedad Tove)
Idag ville jag inte gå till skolan, inte alls, men jag gick ändå!
Sen ville jag inte gå på sista lektionen, men det gjorde jag ändå!
Sen hade jag tydligen en inlämning som jag trodde jag hade till midnatt på mig, men nej den skulle tydligen vara inne klockan 18 och jag har inte börjat, bajs på skolan!
Vi är ju förfan bara i London i 5 månader ska de då trycka på oss skola? Inte rättvist!
Sen kommer ju Beckie på torsdag, hallå min kompis som bor i Frankrike ska komma och sova i samma säng som mig i London, kan det bli bättre??
Idag är det då exakt 2 månader tills vi ska hem, enligt biljetten står det att vi ska vara på kastrup klockan 11.35. Ja.. vi kanske ska åka till flygis och ställa väskorna innan utgång sista kvällen? Nä för där får man inte ha väskor för de är rädda för terorister med bomber och granater!
Har haft en underbart lov, kanske därför jag är lite deppig på skolan nu.... Orkar inte riktigt ta tag i det.. Mamma jag vill inteeee!!!!!!!!
Sen idag fanns det inga mackor när jag kom hem, blev arg. Men min värdmamma kom upp sen och bad om ursäkt, då kändes det genast bättre! Sen hade hennes väninna gjort mat till oss ikväll? Vandrar dessa folk omkring med sin mat? Aja den var Indisk och huuur god som helst! Ja de var ris men det var gott, och inga ben i kycklingen!!!!!!!!
Nu sitter jag och lyssnar på pappas spellista på spotify och den är bra, för det mesta!!!
Okej, jag ska inte klaga på min dag... Jag har haft 2 underbara veckors lov, Beckie kommer på torsdag, jag fick god kvällsmat ikväll, någon sa att jag var brun (men det tycker jag inte själv... (men ja det tycker alla och blablbablblaaa) men är faktiskt inte brun), skypeat med Hedda (saknar henne mycket), ätit fööör mycket lasagne i skolan haha men god, ätit godis och massa andra grejer säkert.. kommer bara inte på dem nu!
Nu ska jag börja på min inlämning.. FAAAN VILL INTE... den är redan försenad... ska den bli lite mer försenad kanske..? Jag menar man kan inte alltid KUNNA lämna in i tid, ellerhur? Ibland måste man faktiskt få strejka och chilla istället.
Puss i alla fall och dessa sista 2 månaderna ska bli så himla himla himla bra, jag ska göra något som aldrig får mig att glömma London... hmm vad? Får jag se :D
KRYA PÅ ER ALLA KOMPISAR I LONDON!!!! VI MÅSTE FAKTISKT HÅLLA OSS FRISKA NU SÅ DET ÄR HÄLSOKUR SOM GÄLLER FÖR HELA BUNTEN NUUU!!!!
Sen kom jag på att jag nog är ganska glad nu trots allt!!! Känner pirret i kroppen!! Musik kan göra såååå mycket!!! Åhh nu är jag glad.
Hejdå

Livet i London

2 månader, 9 veckor, 61 dagar, 1464 timmar, 87840 min, 5270400 sekunder.

Det är så lång tid vi har kvar att vara här...... Okej....?!?!?!?!

Nu är jag i alla fall tillbaka i London, i skolan och i min säng (dock inte för tillfället, FAKTISKT!!!)

Lovet har varit huur bra som helst!

Jag har läst en engelskbok, kollat på filmer och gråtit, badat, (en gång sen var det kallt!) träffat fina människor och ätit MASSA GOD MAT.

På torsdag kommer BÄSTA BECKIEEE!!!!!!! Tjohhoooooo

Nu ska vi ha matte... Inte lika kul :(

Hejdå!


120412

Hejhej!
Idag har det varit ganska molnigt tyvärr.. :( Men det är skönt att bara få tillbringa lite tid med sin familj!
Det finns en stor pool på hotellet (som är varm), en bebispool (som är kall) och en bubbelpool! Dock har jag inte badat idag hehe... HOPPAS PÅ VARMARE VÄDER IMORGON!

Vi har mest tagit det lugnt idag, en promenad och smått och gott! Ätit suupergod mat (något som man uppskattar mer nu haha, ätit god mat hela helgen också!!!!)  Somnade ett litet tag i sängen när jag skulle läsa bok hehe

Min förkylning känns redan bättre så hoppas vara fit for fight när jag kommer tillbaka till LONDON!!!! :D Mitt hem!! SHIT!?!??!?!?!?!??!??!?!?

Det finns internet här på hotellet men det fungerar inte överallt och bara viss sidor vill ladda snabbt? Facebook är då inte en av dem sidorna men skype verkar vara? Okej.... Så ska vara off nu men lite skönt ändå kanske!
Eftersom facebook inte vill som jag vill GRATTIS LOUISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (hoppas du nu läser detta... känner mig så dum som inte kan skriva... :( aja)

Nu ska jag gå till mor och far och mysa med dem! ÄLSKAR MIN FAMILJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allt för mig ikväll, pussar!

Btw detta året är sista gången vi kommer uppeva ett trippeltal (12-12-12) så det anser jag ska firas! hehe

kyss

SPANIEN

Jag vid poolen NU (eller för kanske 15 min sen...)MAL
Idag klarade jag ta mig till Gatwick, UTAN PROBLEM!?!??!!? Jag hittade till terminalen, lyckades lämna in mitt bagage, tog mig igenom security (inget pip), hittade gate och dog inte på flygplanet!

Dock var nog detta första gången jag mådde illa på ett flygplan och var nära på att spy.. Fy vad det skakade men klarade det med!!!!!!!!!!! :D

Sen var min fina familj där + assistent till Måns och väntade på mig! (De flög från Sverige och hade landat circus en timme innan mig! Pappa var oh hyrde en bil så sen åkte vi til hotellet! Vi har ätit mat som var jättegott!! Sen trodde jag och pappa att vi beställde in cremé brule men ack det var fel. Det var typ glass med kallt brännt socker på? Ser det positivt, GLASSEN VAR GOD!

Sen har vi bara chillat, handlat lite smått och gott!

Ska mysa med min familj nu och imorgon är det sol (hoppas vi) som gäller!

KYSSAR!!!!

MALAGA

Nu är jag vaken!! Trött är jag dock...

Ska packa det sista nu, klä på mig kläder och göra en macka för sen bär det av mot GATWICK, HJÄÄLP!!!! Kommer jag klara detta?!??!?!?!?!?!? Är sååå nervös... HÅLL TUMMARNA FÖR MIG PLEASE!!!!

Kommer tillbaka till London på söndag! (Om jag nu kommer med planet....)

PUSSEN

KÄRLEK

malle glad? <3
Moa
HAHA
sötaaa
Richmond Park
Djur
-
Söt
Nöjd

Lite bilder sen en utekväll med Moa och Malin! Minns inte var vi skulle dock.. är kanske sen i onsdags? Aja, var hemma torsdag och fredag! Hade svårt att sova natten till lördag!

I alla fall så ringade Rasmus TILLSLUT och jag tog bussen till hotellet! När jag såg honom blev jag lycklig och sprang fram och kastade mig i famnen på honom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sen chillade vi lite, hälsade på hos min värdfamilj och hämtade min väska, åt lunch, sov lite, o´neils! Sen skulle vi egentligen ut men båda var trötta så blev inget... (förlåt Rasmus)

Söndag var allt stängt! Vi åkte in till Oxford Street men käkade bara och sen upptäckte att allt var stängt så åkte hem igen! På kvällen åt vi mat på hotellet (eftersom vi var yra och glömde bort tiden).

Måndag var vi och shoppade på oxford street (denna gången var det öppet!)! HITTAT EN SUUUPERGOD PASTA RESTAURANG!! (jaja Rasmus hitta) Så där åt vi lunch 2 gånger!

Sen åt vi mat på Mc Donalds och de hatade oss där och var jääätteotrevliga....? Hade köpt snacks och lite bira med till hotellet, kollade Linas kvällsbok och mös till tidiga/sena timmar!

Vaknade idag (tisdag), gjorde Richmond! Richmond park, visade Rasmus skolan (tror han håller med mig att polhem suger nu! (i jämförelse)) Sen åt vi mat, där var polis? Och det var ganska yrt det hela!

Sen följde jag med Rasmus och hans familj till Victoria där de sen tog tåget till Gatwick! Ganska jobbigt att säga hejdå........................

Sen klyddade tunnelbanan hem jäääättemycket och jag var kissig som in iiiii..... TYPISKT!! Men klarade mig hem! Sen mötte jag Malin J och Louise i Twickenham och fick mina dojor och byxor som Malle hade lånat! (För hon går ju hem till folk utan skor.... söt)

Har köpt ett par nya converse, byxor, tröja, parfym och en bok att läsa nu i Malaga!
Vi har sett en supersmart kille på tunnelbanan (liten kille med glasögon som var väldigt... uppmärksam på allt?)! Och säkert en massa mer som jag inte kan komma på nu!

Har haft en UNDERBAR helg med min fiiiina pojkvän och hans familj! (ja... de har gjort london duktigt må jag säga så mycket av dem såg vi icke!) TAAACK FÖR ALLT FAM. SANDGREN!!!!!

Nä nu måste jag börja packa för IMORGON SKA JAG ÅKA TILL MALAGA OCH TRÄFFA MIN UNDERBARA FAMILJ!!!! Shit ska ta mig till Gatwick själv... NERVÖÖSS!!! Ska åka låångt innan.. vad är egentligen långt innan?? Aja..

PUSS HEJ!

BLÖÖÖÄÄÄÄÄ.....................

Jag har inte sovit alls inatt... Vi vänder dygnet helt när vi är ute på party så när man vill gå back to normal är det ett rent helvete!!!! Jag somnade vid tolv inatt och vaknade vid lite över 3.. sen har jag varit vaken!
Började kolla på P.S. I love you igår, så passade på att se den imorse/inatt! FYY VAD JAG BÖLAR TILL DEN FILMEN!?!?! Förstår inte.. jag var inte sån som bölade till filmer men helst seriöst.. gråter igenom HELA denna filmen!!

När klockan var kvart över 7 tänkte jag att jag skulle sova lite till, men nää.. kunde ju inte somna?!? Gick upp och käkade frulle istället! Efter det tog jag en lååååång dusch (som nog försörde lite för min värdbrors morgon hehe)!

Nu sitter jag här med väskan packad och allt!!! KAN INTE RASMUS BARA RINGA OCH SÄGA ATT DE LANDAT!?!??!?!?!?!?!?!?! gahhhh har panik.. Jag menar när jag flygit hem har jag haft något att göra men nu är det bara vänta.... Tänkte sova bort det men tji fick jag!

Idag är det ganska kasst väder, regnade imorse och gråmulet nu .. MEN JAG ÄR I LONDON?!??!?! Haha jag har får sånna hela tiden typ?????!?!!? SÅ GLAD JAG ÄR ÖVER ATT VARA HÄR TJOOOO

Nej, nu ska jag väl.... ja vad fasiken ska jag göra?!?? VÄNTA?? HATAR ATT VÄNTA!!!!!!!!!!!!!!! bläää
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Trött är jag också.. :( MEN ÄR GLAD ÄNDÅ!!! Ska få somna i Rasmus famn inatt så är nöjd.

PUUSS

Kan inte...

....sova


Måste bara berätta...

... att VI BOR I LONDON!?!??!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??! (fattar fortfarande det bara ibland)

6 april 2012

Inatt sov jag icke bra alls :( ledsen.. Låg och tänkte massa tankar och var också heelt fel på min dygnsrytm! HALLÅ JAG KAN SOVA TILL 14-15 PÅ DAGARNA NU!?!??!?!?! Har alltid (nästan) varit en morgonpigg människa! Men det får man ändra på i London!!!!

JAG TRIVS SÅ HIMLA BRA HÄR!!!!!! (var bara tvungen att påpeka det!!!!!)

Gick i alla fall upp, åt frukost och duschade och allt sånt! Sen frågade jag min värdmamma om jag kunde låna dammsugaren, för hon stod och höll i den. Hon sa att hon kunde dammsuga.. Meen nej, de kan inte dammsuga.. HAR ALDRIG SETT SÅ MYCKET DAMM UNDER EN SÄNG!!!!! Blää.. de typ tar "golvytan" vilket tar 3 sekunder i mitt rum (bokstavligt talat)! Äh jag fick i alla fall dammsugaren och fick göra det själv!

Många lärare och så sa att vi skulle vara beredda på att få göra massa hushållssysslor själva. Som att diska, tvätta, städa, laga mat etc. Men .. Nää.. gör mer sånt hemma helt klart! (Dock hade det kanske varit bra om jag fick börja tvätta själv.. hehe och städa! MEEEN man ska inte klaga!

Sen åkte jag i alla fall till Kingston och skulle shoppa! Hittade inte i Kingston.. TROTS att jag varit där FLERA gånger! (dock nattetid!)
Jag hittar både i Kingston OCH i London bättre när det är MÖRKT.... Är det positivt eller negativt..?!!?! ;)

Shoppade med Flipps och lite Sofie innan hon stack hem! Blev ett par shorts, en body och en tröja rikare!

Sen var det egentligen så att vi skulle på WHITE BEACH PARTY meeeen.... folk är sjuka och ingen var taggad förrutom lilla Tove :( nehepp... Men Linn har LOVAT mig party imorgon!!!!!!!!!!!! (Hoppas hon nu håller det!! Bra ska det vara också!)

Fick spagetti och köttfärssås till kvällsmat, MUUMS!!!
JA, jag och Flipps åt förresten Lunch på pub idag vilket var SVINGOTT! Det är ju det man ska göra...
Så nu har jag mest vimsat omkring.. packat min väska till imorgon FÖR IMORGON KOMMER RASMUS!!! JAG ÄR GLAD!!!!! :D

Jag börjar redan nu gnugga ögonen .. hmm? Ska kanske sätta på en film.. Men hallå ska jag kunna sova inatt?!??! Min fiiiiina pojkvän kommer imorgon...?!?!??!?!? Haha känns ganska märkligt egentligen.

SEN PÅ ONSDAG SKA JAG FÅ TRÄFFA MIN UNDERBARA FAMILJ!!! Kan jag vara lyckligare just nu?? JA, om jag varit på WHITE party haha men det får vi hoppas kommer igen! FÖRSTÅR om de inte ville om de var sjuka!!
Jag var ju sjuk i början och då var jag inte pepp NÅGONSTANS!!! Så jag FÖRSTÅR!!

Okej, nej, en film eller något NU.. kanske somnar? njaa.. USH här är sviiinvarmt på mitt rum idag?!? huh??

KYSSAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MVH En glad tjej <3

LONDON!!!!!

Hej!
Tror min värdpappa skriker...? Arg? Låter läskigt :(

Igår blev det inget shoppat på oxford street... SOM JAG EGENTLIGEN BEHÖVDE!!! Eller strumbyxor, en donut(stavning?) att ha i håret och trosor!!

Sen stack jag hem, köpte med mig sushi i Richmond, åkte hem! Speedade sönder!!!! Satte på mig festkläder, sminkade mig, krängde min sushi och bueno (choklad) som nu är min favvo!

Tog bussen in med aspen till Richmond och sen tuben till Oxford med Asp och Moa! Mötte upp lite tjejer där, drog till en restaurang/pub, gaaanska mysig faktiskt!

Sen skulle vi till DSTRKT! Mötte upp Landahl, Petter, Todde, Isak, Sebbe, Malin G och Sofie vid piccadilly! (resten tror jag redan var med..) Gick in i VIP:n! FY FAN VAD HÄFTIGA TOALETTER!!! HAHAHA EGEN DJ I VIP TOAN! Där stod jag och Landahl och dansade ett tag...................................
Dansade lite till blablablaaa RIKTIGT GENERÖST MED DRICKAN! Sen blev jag bjuden på en drink som var såååååå fruktansvärt stark, BLÄ!!!!

Sen blev det BIGMAC och c.o. på MC donalds till kvällsmat/nattamat!!!
Hem med bussen (DET ÄR SÅ JÄKLA KALLT PÅ NÄTTERNA SÅ MAN HÅLLER PÅ ATT DÖ!!!)!
Sen vaknade jag av (ja somnar alltid på bussen...) att alla skriker att Malin G har brutit foten... Jag är yrvaken och fattar 0, Malin skulle dessutom sova hos mig.. Nej hon har inte brutit foten försöker jag förklara..
Vi tar i alla fall taxi hem sen däckar vi hos mig!

Idag vaknade vi vid 14, käkade frukost och snackade med min värdmamma om hennes fot. Här är de så löjliga när det gäller doctorbesök.... De går typ dit om de är förkylda?? Psss sånt mög håller vi inte på med!
Sen började jag städa mitt rum lite, såg inte bra ut, sen åkte jag in till Richmond käkade sushi med Aspen och köpte Candy King godis! Träffade Malin G också en snabbis!

Drog hem och satte mig i sängen, kom ingenvart så gick och borstade tänderna och nu ligger jag här! Redo för att nanna!
Aja, ska nog sova nu! Imorgon blir det föörmodligen Kingston och lite jakt efter kläder!

Ska vara bättre med bilder nu när den är hittad och Malin G har hjälpt mig fixa Picasa!!!!

KYSSAR

Barcadia

Igår kom då Landahl, Isak och Sebastian från Värpinge. De bor hos Petter och Todde för deras värdfamilj är inte hemma!

Jag, Petter, Todde och Fredde åkte först ut till flygplatsen och mötte upp dem, sen åkte vi hem till Petter och Todde och chillade lite där! Efter ett tag drog jag mig hem för att duscha och äta lite! Men äta blev det INTE när jag kom hem och såg att det var stekt ris ....... Så jag stack till petter och Todde igen!

Där började vi så smått dricka och efter ett kort tag var jag ganska lullig.. Jag hade ju bara käkat två mackor, en banan och fingerkex (dock ganska många sånna)! Efter ett tag drog vi in till Kingston och Barcadia! Där träffade vi Louise, Malin Asp, Hampus, Anton, Mackan, Mirre, Oscar och hans kompis Melker! (Hoppas jag inte glömt någon nu va!) Vi dansade och drack ännu mer! Blev bjuden tihi

Sen var det dax att åka hem! MEEEEN JAG VAR SVIINHUNGRIG OCH BESTÄMD ATT JAG SKULLE HA EN SUBWAY MACKA! (helst pommes men det fanns inte.....) Så går in, säger EXAKT allt jag ska ha och ut igen! Men sen skulle alla andra också beställa så det var lugnt!

Vi tog bussen hem till Petter och Todde! (men Petter och Landahl hade åkt i förväg!) Jag och Malin G bestämde oss för att decka där också! (Med toddes godkännande!)
När vi kom tillbaka gick Todde och Petter och Landahl och la sig! Vi andra skulle köra "efterfest"....
De andra fortsatte supa men nej, det ville inte jag för jag var fortfarande till och med full! Så jag sitter och knaprar is istället!

Sen börjar sebbe med sina resorb.. Så det slutar med att alla dricker det förrutom Malin som tuggar sina brustabletter och sväljer ner dem men vatten?!?!? HAHA det kan icke vara bra för magen....
Sen somnar jag och Sebbe i en säng och Isak och Malin i den andra! (En var jättemjuk och den andra var jättehård så vi gick efter personlig smak!)

Klockan runt halv tio vaknar jag av att jag är såååå svettig!!! PUUH VAD VARMT DET VAR I RUMMET!!!
Går upp, drar med mallan och hem! Inte så mycket sömn inatt heller dådå...

När jag kom hem käkade jag frukost, duschade och nu sitter jag här och har beslutsångest vad jag ska ha på mig....
Planerna för idag TROOOR jag är Oxford Street och lite shopping! (Jag behöver!!!)


Litta suddig bild men jaja..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ja det var en ganska dreggig kväll... Det antar jag att bilderna beskriver också....

BTW HAR HITTAT MIN KAMERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEJ, nu ska jag klä på mig.. KAAANSKE hehe får se hur det blir!

PUSS

Lördagkväll/söndag

Hej, kan börja med att berätta att jag tappat bort min kamera och är mycket ledsen över detta!!! HALLÅ MIN kAMERA?!?!??! har inte haft den sen jag tömde den sist.. eller hade jag den en gång till ute..?? Eller inte..?? AJA kan i alla fall inte hitta den och det SUGER!!

Igår vaknade jag och Malin J klockan 3 på eftermiddagen (VI MÖTTE MIN VÄRDPAPPA PÅ UPPFARTEN KLOCKAN HALV 7 NÄR HAN KÖRDE UT!!! Han bara skrattade och log!!)

Sen möttes vi i alla fall klockan 19 i Richmond, jag Malin A och Malin J köpte macka på subway till kvällsmat! Vi mötte upp dem andra och drog in till Piccadilly circus! Sen blev det fel och vi åkte till Oxford circus istället! Där satte vi oss på O´neils och drack lite öl! Sen kom Nico, Pedro och TK (promoterna) och drack öl med oss, och jag lärde dem vad öl betydde hehehh

Sen tog vi tuben till Wiskey mist och gick in och dansade till klockan (?)! Tror hon kanske var runt 3 när vi åkte därifrån.. Jag och Malin Asp var hemma vid 04.15!

Idag degade vi ett tag! Åkte in till Richmond och skulle köpa mat på tesco men de hade inga jäkla gafflar.. Så nej la tillbaka pastan jag tänkt köpa! Malin föreslog att vi skulle dela en pizza, så japp! Går in på en pizzeria, får luncherbjudande med pizza och soppa! Beställer- går ner till themsen- äter! Sen börjar jag bli kall och min kropp började ge upp så vi drog hem!

När jag kom hem satte jag mig först i sängen och bara satt där ett tag, sen duschade jag och sen somnade jag! Min värdmamma hade gjort mat till mig men den fick jag äta två timmar senare.. HEHE lite sliten??? VÄRT! Hon frågade om jag skulle ut och när jag sa att jag inte skulle skrattade hon lite och frågade om jag var trött? heheheheheehe aaaavslöjad!!!

Nu sitter jag här!!!!!! LANDAHL KOMMER IMORGON!!!!! :D :D :D :D :D :D
Ida, Mirre och Magda har varit här och hälsat på Ellan och Aggan så jag har också träffat dem på kvällarna vilket var kuuuuuuuuuuuuul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

När min mat har sjunkit undan ska jag poppa popcorn och glo film! MEN ÄR SVINMÄTT JUST NU!! ehehhe
PUSSEN!

P.S. HÅLL TUMMARNA ATT JAG HITTAR MIN KAMERA TAAACK!!!!!! D.S.
JAA JAG FATTAR INTE VARFÖR DETTA BLIR EN ENDA KLUMP FÖR SÅ SER DET INTE UT NÄR JAG LÄGGER UPP DEN!?!?!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????!!?!?!?!

Lördag!

OKEEEJ!!
Igår var jag då hemma hela dagen och mös i sängen, vädret var kasst så det var ingen större sak!

Planerna för kvällen blev inställda, egentligen skulle vi till playboy men folk var icke "taggade".
Klockan lite över 19 får jag ett sms av promoter Linn och säger att det är China White som gäller ikväll!

OKEEEJ, då var det bara att fixa sig (efter lite panikångest om man skulle palla eller icke!!

Hittar en klänning, på med sminket lite snabbt, mat i magen BTW FICK SPAGETTI OCH KÖTTFÄRSÅS IGÅR!!!! ÄNTLIGEN GOD MAT IGEN JIPPPIII!!!!

Sen tar jag bussen till Richmond (som var riiiktigt försenad..) Lita ALDRIG på bussarna här!!!!!!!!!!!
Där träffades jag, Aspen, Moa, Malle J och Filippa!
Vi tog tunnelbanan in som också klyddade (Victoria Line gick inte.. nehe..)

Jag sprang in på O´neils och klunkade en öl (behöver lite för att palla av det stela i början!)

Sen mötte vi upp Linn och hon tog oss till klubben!

Då vi fick gå före i kön stod det ett tjej gäng som vi fick gå före.
De säger högt och tydligt på svenska "Här kan man visst bara tränga sig hur som!"
Jag tittar lite på den ena tjejen sen den andra och säger: "Vi kommer också från Sverige!"

Man såg på dem att det tyckte det var lite lagom jobbigt hahahahahah

Så MAN SKA ICKE SNACKA SKIT PÅ SVENSKA I LONDON FÖR HÄR ÄR NÄSTAN LIKA MÅNGA SVENSKAR SOM ENGELSKMÄN!!

Vi kom i alla fall in i Vippen och dansade där ett tag, men sen...

"Drickan är slut" VAFAN?!?!?!?!?!?

Klockan var då kanske 12 eller något.. Okej.. hur ska detta gå?

Jag och Aspen hittade två killar där ute som vi fick varsin drink av!
Drack den och dansade lite till!!

Sen kommer Nico (promotern) och viskar i mitt öra att det är en snubbe som ville ha glada tjejer att dansa med och att vi skulle få gratis dricka och jag ska välja en kompis, väljer Aspen!

Sen går vi in där, Jag, Malin J, Malin A, Linn, Ellinor, Sofie R!

Dansar, får dricka! Sen drar vi och dansar med de andra igen!

När vi skulle hem var vi lata och orkade inte gå till Piccadilly circus så vi skulle ta en buss dit, men den kom aldrig (eller fanns kanske inte ens?)

Skulle ta oss till Hammersmith men orkade inte vänta så hoppade på första bussen haha kom fel!

Men vi slutade i Hammersmith och frukost meny, tog bussen till Twickenham!
Sen hade ju då morgonbussarna börjat gå, HAHAHAH så tog 110 hem till mig!

Jag och Malin J deckade vid 7 på morgonen och sov till 15!
Käkade frukost (eller kanske lunch?)
Sen drog mall.,
Duschade och så!
Nu sitter jag här!

Ska ut ikväll igen HAHA, möte i Richmond klockan 19!
Ska sova hos Malin Asp ikväll!
HEJDÅÅÅÅ!!!