Sammanfattning London VT2012

Jag har lovat mig själv att lägga ett inlägg där jag sammanfattar hela min tid i London.
 
Vi kom dit den 8 januari, jag var så himla nervös! På flygplatsen fick jag reda på att jag skulle bo med Pauline. (en tjej i samhällsklassen från lund, polhemskolan) Vi blev hämtade med bussar på flygplatsen och skjutsade till våra värdfamiljer. Min värdfamilj var från Sri Lanka. Skolan hade en tidsgräns de satt ut till alla värdfamiljer. Man skulle vara hemma innan 23.00 på vardagar och 02.00 på fredagar och lördagar. Detta låter kanske inte hemst men jag LOVAR dessa tider går INTE att hålla i London, knappt utomlands alls... 
 
Jag höll tiderna i början, kan väl erkänna att jag hamnade lite fel första helgen, men min värdfamilj kom och hämtade mig! 
 
Jag var yr i början, allt var nytt! Bilarna körde på fel sida, det kunde ibland ta en timme till skolan, språket var fel, maten var annorlunda, vi fick inte lunch i skolan utan fick betala den och mycket mer! 
 
Min värdfamilj var hur bra som helst! Jag ska verkligen vara glad att jag fick bo där jag fick. Hade INGA regler i slutet. Kom hem när jag ville, åt när jag ville, duschade när jag ville, ja allt! I början var jag väldigt glad över maten jag fick, ingen engelsk kladdig mat. Vi fick ändå bra mat i gemförelse med många andra! Men klart kan jag erkänna att jag inte klarade den i slutet, då var det för mycket! Längtade hem till riktigt mat. 
 
Skolan var bra, schemat sög dock och vi hängde på tok för mycket i common room i början. Sen det där med lunchen.. Vi provade allt, färdigmat, mackor, baguetter, sallad i skolan, det som fungerade bäst för mig var att äta riktig mat i matsalen. Då blev jag mätt, färdigmaten var typ bara luft. 
 
Vi festade. Både i Kingston och centralt i London. Det var två olika sorters av festande. I kingston var det lite slappare med kläder och både alkohol och inträde betalde man själv. På klubbarna i London hittade vi en promoter som fixade in oss gratis + gratis dricka. Ja drickan var tranbärsjuice eller apelsinjuice med vodka.. Sådär lagom trött på det nu! Inne i London var det klänning och klackar som gällde, dock fuskade väl alla vi tjejer lite lätt med klädseln i slutet! 
 
Oxford Street, galen shoppning! Kan erkänna att urban outfitters blev min favoritaffär. Många tror kanske att det är dyr shopping i london, men faktiskt inte! 
 
Camden Market, galen marknad men så udda grejer. Mat i stånd och massa knäppt och udda folk! 
 
Portobello Road Market, en annan marknad. Lite mer "klass" vintage etc. 
 
Brighton, GALEN second hand shoppning! Man behöver INTE åka till Brighton bara för att sola, där finns ett helt område med second hand!
 
Oxford, en söt liten stad med massa universitet. Matsalen i Harry Potter blev inspelad i en kyrka (om jag har rätt?) där! 
 
Hyde Park, en urmysig park att bara ta det lugnt i. Vi grillade där men har ingen aning om man egentligen får det haha! Mysigt var det i alla fall. 
 
Chinese New Year, firas i Januari och firas i China Town. Missas inte!
 
Ja det finns SÅ mycket att se och uppleva. Helt otroligt! 
 
 
Detta är skolan. Det är egentligen ett amerikanskt universitet, men svenska skolan har hyrt lokaler där!
öl på pub!
Chinese New year
Chinese New Year
Gymmet i skolan, bra! 
Besök av fina vänner!
Party med skolan!
Starbucks!
Museum! Natural och Science Museum.
Looov! Minns hur vi skrev ett arbete och lämnade in 3 minuter innan deadline, bra jobbat tjejer!
Camden Market!
Camden Market
-
Camden Market
promenad längs themsen!
Richmond!
Portobello Road Market
Portobello Road Market
Bakis dag vid themsen
Förkrök på Hilton, högsta våningen!
Mamma och pappa på besök!
KÖTT! <3
Mamma <3
Pappa <3
Ja detta var några av oss och såg!
War Museum
London Eye, åkte aldrig... en anledning att åka tillbaka?
Linn 18 år! 
Häng vid themsen med malle efter skolan!
utflykt med skolan
Bank!
Innan utgång!
British museum
Party! China White
Partyy
Landahl och co kom!
Malin G!!!!!!!!!
Rasmus kom! Det går att klara ett förhållande genom London. 
Chillade mycket i min säng.. eftersom rummet var ett råttbo typ!
Åkte till Malaga med familjen!
Möller kom och hälsade på! (Hon fick bo i min värdfamilj med mat för 30 pund!)
London, oxford street
Jag och Malle drog till Ikea
Var sugen på detta!
Det blev valborg. Jag och Petter åkte ut en spontanare till Heathrow och fick en biljett till Sverige!
Utgång med mat på klubben! GRATIS
Rasmus kom igen!
Oxford med skolan!
Hyde Park
Party
Klubb
Student!
Student!
Sushi
Thorpe Park!
Thorpe Park!
Shoppning!
Thorpe Park!
 
London var hur bra som helst. Ibland jobbigt att inte ha den där friheten man bara har hemma. Värdfamiljen var bra, skolan var bra, har hittat nya vänner! Men jag tycker om Lund också! Behöver inte välja, ingenting! 
 
Där var en liten sammanfattning. 

Tips:
-Prata med värdfamiljen, töj sen på gränserna när man har känt efter!
-Se mer än bara klubbarna i London!
-Åk till Brighton!
- Ta reda på vad busshållsplatser heter!
-Ta reda på hur du kommer hem på kvällen!
- TÄNK PÅ ATT BILARNA KÖR PÅ FEL SIDA!
-Fixa oystercard! Till bussar, tunnelbana, tåg! Blir svindyrt annars!
- HA KUL!!!
 
Allt för mig! Ska ha kvar denna bloggen till en endast London blogg som jag kan läsa själv när jag blir äldre! 
 
Pussoch tack för allt London!
 
 

25 juni

Hej!
Vi är nu i Sverige och denna veckan har jag haft mycket att göra och därför inte hunnit skriva!
När vi kom hem i lördags hade mamma köpt lite presenter till mig som jag fick och sen hade hon en "överraskning" på mitt rum.. Vad kunde det vara? Jo det var min pojkvän som satt upp en hel vägg med massa bilder på hans FULA tavla som jag velat bränna länge med texten "jag saknar dig" i mitten! (ska visa bild ska bara få in i datorn)
Rasmus kom förbi en snabbis och käkade lunch med oss, som var entrecôte!!!!!!!!!!!!!! MUMS
Sen stack han och Hedda och Zigge kom!!!
Vi myste, snackade och åt mammas bullar!!! INGET MER ROSTBRÖD FÖR MIN DEL PÅ ETT TAG NU!! blä
Sen fick Ziigge plötsligt bråttom för han skulle på fest och jag och Hedda skulle till Bjärred till Emma och grilla! Så vi åkte ner till centralen, jag och hedda fick skjuts av heddas mamma!
Sen ... ja... emmas mamma började tjata på oss om att gå och hämta tallrikar de hade glömt hos Rasmus familj dagen innan. Jag skulle träffa Rasmus på kvällen men först skulle jag vara med Hedda och Emma! Efter mycket tjat och ett bråk mellan Emmas mamma och Hedda gick vi för att hämta dessa tallrikar.......

Vi kommer in hos Rasmus jag får en puss och sen går vi ner i källaren. Han pekar på några glas och säger att han inte hittade tallrikarna.. Jag blev lite arg eftersom emmas mamma verkligen verkade ARG!!!!
De säger att vi ska gå upp igen så det gör vi! På något vis lyckas Rasmus, Emma och Hedda knuffa fram mig så jag kommer först upp i trappan. Haha kan erkänna att jag var lite irriterad på dem då..
Sen när jag kommer upp står massa kompisar där och (jag tror, minns inte blev så chockad) skriker supriseee! VA FAN!?!??!!? Blev HELT PAFF visste INGET!!!!
Rasmus den gulleplutten hade fixat allt detta med andras hjälp såklart!! ALLA HADE LURAT MIG HELA DAGEN!!! Mamma, emmas mamma, zigge... han som skulle på fest?!?!?!? GAHHHHH
HAR DEM BÄSTA KOMPISARNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så det blev party redan kvällen jag kom hem! SJUKT!!! Nu när jag skriver om det blir jag nästan tårögd!!
Ja, det var en sak till berättat! Ska åka till Mallorca idag och hälsa på Beckie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! När jag kommer hem därifrån ska jag skriva en sammanfattning och avsluta denna bloggen!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

15 juni

Hej! Ett tag sen jag skrev nu.
I torsdags var vi i Brighton med skolan. Där var underbar second hand så jag fick med mig lite saker därifrån också, som jag nu ångrar när jag packar...
Det var hur mysigt som helst och superkul att skolan drog med oss dit! Har velat åka dit men då har vi velat ha fint väder. Men för att åka till Brighton måste det absolut inte vara fint väder! Bara du har pengar i plånboken hehe
När vi kom hem från Brighton åkte alla hem. Sen på kvällen var det "Swedish leaving party" på Cirque. Har aldrig varit där förr men det var bra! Ganska trött och så men absolut en lyckad kväll! Fick dessutom mitt efterlängtade sockervadd och popcorn gratis på klubben!
Sen åkte vi hem med N22. Det känns så konstigt nu när man gör allt för sista gången. Tog H22 hem från skolan sista gången, tog 110 som sista buss i London, i helgen var det oxford street som var sista gången, camden gjorde vi (förra?) helgen. Allt känns plötsligt så stort när det är sista gången.
Vi kom hem sent imorse och jag somnade vid 5 sov till lite i 8, drygt 3 timmar. Sen åkte vi in till skolan där det var avslutning. Det var faktiskt en av de bästa avslutningar jag varit på. Lärarna på denna skolan (de flesta) är jäkligt härliga och bjuder på sig själv! Dock ska man veta att allt som händer lyckas lärarna på något vid också få reda på..
Efter det drog jag då hem med H22. Skulle packa direkt när jag kom hem men det blev istället att jag somnade vid 12.30 och gick upp vid 17. Ja sista dagen i London spenderade jag sovande..
Upp, packa, kvällsmat som inte alls var någon höjdare! Men aldrig mer någon sån här mat igen, puuhh. Ska äta saker för jag tycker det är gott inte för jag måste vara artig.
Sen kom Aspen hit! Hon ska sova här inatt för imorgon kommer taxin 5.30 på morgonen och hämtar upp oss! Jag är så gott som färdigpackad nu. Har lite över 20 kilo i den ena och drygt 18 i den andra! Hoppas de inte klagar på det! I så fall är det väl bara att öppna väskan och dra på sig en tröja!
Vi stack till en pub med några andra i Kingston och kollade England - Sverige. Ja det var en bra match! Vi blev dock lite utbuade när vi så fort matchen var slut lämnade puben!
Det känns så konstigt nu när man gjort allt en sista gång. Det går upp för en att vi verkligen ska tillbaka till Sverige. Visst ska det bli underbart att träffa alla nära och kära, men att lämna London för Lund känns märkligt. Jag kan inte säga att jag inte vill hem, för det stämmer inte. Allt nu känns bara så konstigt och på någotvis tomt.

Jag kommer få ha på mig 2 tjocketröjor, ett linne, 2 jackor och både hatt och mössa. Men det ska vi nog försöka fixa!
Ska packa färdigt nu och sen försöka få någon timmes sömn!
Tänkte fixa ett tillbaka blicks inlägg också, men det får bli när jag är hemma i Sverige!
Puss

13 juni

Idag fyller denna snyggingen 18 år! Grattis igen Malin!!!!!!!!
Idag skyndade jag mig till skolan för jag trodde jag hade lektion, men tydligen inte.. Det var endast betygssnack som stod på schemat så det fick bli det istället! Det jobbiga var bara att jag går ut och missar en buss, tror jag har bråttom så tänker att om jag börjar gå kan jag försöka hinna med en annan buss som går en bit bort (490 sixth cross road). MEN jag började gå och där kommer en H22 till precis efter. Jahapp.. så jag går, hinner nästan ikapp den till willow way, sen går jag vidare till sixth cross road, missar den där. Sen är ju trafiken som den är här så bussen fastnade och jag gick vidare! Så gick ikapp bussen imorse och hoppade på på Mill Road. Det är nog inte ofta, om någonsin igen jag kommer gå ikapp en buss. Men då kan man bocka av den!
Sen kom jag till skolan, betygssamtal som sagt. Sen åkte vi ner till Richmond och satte oss lite vid themsen och åt (jag min frukost som jag inte hann äta för jag hade bråttom... till inget,...). Upp till skolan igen, ner i Richmond och svara på lite frågor och göra lite uppdrag som var en tävling. Märkte redan då hur trött jag började bli.
Åkte hem, somnade en stund och vaknade med huvudvärk. Gjorde mig iordning lite snabbt till restaurang och sen egentligen klubbande ikväll. Men efter vi ätit gick Malin och Alma och mötte upp dem andra och Aspen, Filippa och jag drog hem. Sen kom ju H22 direkt också (första gången!).
Är förkyld, men huvudvärk och trötthet... JÄTTEtråkigt verkligen... :(
Imorgon ska vi till Brighton med skolan. Samling klockan 9.45 vid skolan! Hoppas det blir en bra dag imorgon!
Ja vädret är ju knäppt.. idag var det varmt och soligt plötsligt efter massa regn... jaja inte klaga på solen!
Ska kolla färdigt filmen jag började se igår nu och sen sova.
Godnatt!

12 juni

Heej!
SISTA SKOLAN AVKLARAD!!! jippiiiiii
Efter skolan idag drog vi in ett stort gäng till London. Eller ja några av oss skulle "vänta" på tunnelbanan så den körde.. hmm.. Blev i alla fall att jag spenderade hela dagen efter skolan med Sofi och Malinx2 (G&J). Vi tog vår sista runda idag på Oxford street. Konstigt... Sista gången... Oj blev helt så nu :(
Köpte ett par skor till idag woops.. och ett par svarta jeans och trosor.. Ja asså min värdfamilj + tvätt = ERROR dvs fungerar inte alls tillsammans!
Haft en superdag med sushi som lunch dessutom hehe (ja pappa jag gillar sushi nuförtiden, till och med med sjögräs!!)
Vi åkte där ifrån vid nio då alla affärer var stängda. Jag lämnade in mina oystercard så fick lite pengar i fickan nu :) ja.. eller snarare tillbaka stulna pengar från fickan!
Har åkt på en läskig förkylning.. jättetråkigt! Men men vad kan man göra?
Tänkte kanske sno lite bilder av Sofi om de kommer upp på hennes blogg hehe
Åkte hem med tunnelbanan, en snabbis in på Saintsbury´s och köpte glass (och dubble decker, förmodligen den sista i mitt liv... njöt jag tillräckligt? Har glömt...)
Nu sitter jag i min säng och ska sätta igång en film! Myspys hejdååå
Jag ser verkligen jättetrött ut :( kommer sova bort hela sommaren i Sverige...
Fnatti Natti nu är det mer sörja till glass och film! Pyss
Btw facebook strejkar för mig.. VARFÖR!??!! aja bra kanske! hehe puss

snart 12 juni

Hejhej!
Taggen dog:
1. När det regnade.
2. När bussen tog så lång tid.
3. När Sverige förlorade.
MEEEN var en mysig kväll och väldigt behövlig efter allt plugg!
Ska beställa taxi till flygplatsen imorgon. Jag, Pauline och Aspen tänkte dela! Undrar vad de svarar när vi säger att vi har 9 stors väskor.. hehe men men det får dem ta helt enkelt!
Som sagt, en redovisning imorgon på NK:n som måste gå bra! Sen NP i tyska (tror det är läsförståelsen).
Har som sagt redan packat en resväska och tänkte be om att få ner min andra från vinden imorgon. Det känns så overkligt att dessa  dryga 5 månaderna snart är över...
Just nu känner jag mig dock ganska redo på Sverige, hoppas på fint väder och massa skoj!
Vet inte om jag ska sätta igång en film nu eller nanna direkt.. hmm är ju inte särskillt teknisk så kan inte titta på sånna avsnitt av serier som alla gör :(
Puss godnatt!
p.s. måste ladda min kamera..... d.s.

11 juni

Hej skrev mitt bajsprov idag!
Sen satte jag och Mallan G oss på Starbucks och gjorde en läxa till imorgon bitti! Imorgon har jag den och sen ett tyska nationella, SEN ÄR JAG FÄRDIG MED SKOLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Många ska ut idag så ska dra till pub nu hehe sen kanske klubb får se! Men i kingan så man kommer hem!
Tjaaa är taggad!!!

Historian....

.... går inte bra.
HAR PACKAT EN HEL RESVÄSKA!!!!! fett.

10 juni

Om en vecka har jag vaknat hemma, KONSTIGT.
Jag kan inte riktigt förklara hur det känns att komma hem. Jag är glad att träffa alla kompisar, familjen, pojkvännen och katten. Sen har vi också det med maten. Jag är så trött på maten vi får här. Det var längesen jag verkligen njöt av en middag.
Att sova i sin egen säng, vara på sitt eget rum, duscha i sin egen dusch, inte vara på sitt rum 99 procent av tiden man är hemma, inte behöva tänka så mycket själv. Detta var bara några av alla saker om varför det ska bli skönt att komma hem.
Men London har också så många fördelar. Vi bor i en storstad som verkligen bjuder på underbara helger. Skoldagarna på grund av vårt schema har blivit ganska förstörda tyvärr. Ska lägga upp en bild på schemat också så kanske man lättare förstår! Vi har bjudits på underbart väder och då är här verkligen helt underbart. (Sen har det tyvärr också regnat en del) När jag är ute i London, ute här omkring överhuvudtaget trivs jag, jättebra. Min värdfamilj är bra men ändå är detta inte hemma. Svårt att förklara men både med språket (som de inte är särskillt bra på heller) när jag ska äta, vad, blablabla.. Äh svårt att förklara men om någon kommer bo/ har bott i värdfamilj förstår de.
Sen skolan, JAG ÄR SÅ SKOLTRÖTT TA MIG HÄRIFRÅN. Ja, jag kan erkänna att jag verkligen längtar hem för jag vet att där väntar ett sommarlov på mig. Det sista sommarlovet i mitt liv. (typ) Tänk att jag fyller 18 i sommar? Kompisar kan köra bil? VA?! Jag var precis 10 år gammal och längtade till att bli 16 för det var min drömålder.. Ehh varför var 16 det? Inte något speciellt år direkt? Haha
Äh nu spårar det ut! Jag har haft ett helt underbart halvår här i London, på Svenska skolan. Visst kommer jag sakna detta, säkerligen kommer jag längta tillbaka. Men som vi har levt detta halvåret hade jag inte kunnat leva mycket längre. Det var en ganska lagom tid för mig. Vi har lite mindre än en vecka kvar, tyvärr har jag gått och dragit på mig en underbar förkylning...
Jag har inte tänk så mycket på att vi ska hem, att vi ska lämna detta. Jag har varit i Sverige 3 gånger under denna visterlsen varje gång jag kommit hem har jag vetat att jag skulle tillbaka. Det kanske mer går upp för mig efter några dagar hemma att jag verkligen inte kommer tillbaka. Det är kanske då ångesten slår mig, jag vet inte. Det jag egentligen vet är att just nu har jag inte ångest över att åka hem. För jag har så många underbara människor där hemma, ett helt sommarlov framför mig, en resa till Mallorca med kära Beckie, Emmaboda biljett men supersköna människor!
Jag har haft det underbart här, men vad är det som säger att jag inte kommer ha det underbart när jag kommer hem?
Känner att jag bara pratar mot vad jag själv precis har sagt.. Äh, vet väl inte vad jag vill!
Nu ska jag i alla fall dra mig in till Richmond och sätta mig och plugga Historia för vi har ett jävla historia prov imorgon.. Ja kanske därför jag också bara vill från detta.. FAN TA SKOLAN. (ursäkta för mina svordomar i detta stycke)
såhär känner jag över skolan

"har redan 5 månder gått?"

Nu ska jag sticka, ha en bra dag! Pussen

9 juni

Hej!
Jag är trött, jättetrött och seg :( Vet inte riktigt vad det är med mig men allmänt trött på allt just nu...
Igår var vi på White Hart med några andra från skolan. När vi kommer in sitter lärarkåren där och dricker bärs.. Jahapp, de sa att det var deras ställe men det är det ju inte alls!
Sen stack jag och Malin J hem. Blev plötsligt trött så det var dags för mig att åka hem tyckte jag!
Var SUPERSUGEN på chips så Malin visade en affär vid stationen som jag kunde köpa chips i, nöjd!
Sen åkte jag hem och sov, eller ja, sov JÄTTEDÅLIGT inatt...
Skulle plugga Historia idag eftersom vi har prov på måndag.. snällt? Men Malin smsade mig imorse så jag följde med henne in till Oxford Street istället. Vi år lunch på o´neils, en supergod burgare. Nog sista gången... ojoj
Åkte hem, fortfarande trött. Tänkte börja packa snart FÖR VI ÅKER HEM OM EN VECKA!?!?!? Var tog de 5 månaderna vägen???
Ja sen har vi då ett problem. Vi var alla säkra att vi skulle bli hämtade med bussar lördag morgon men ack. Så vi ska ta oss till gatwick själva men 3 väskor var klockan tidigt på morgonen. (Flyget lyfter 8.45) Hur ska detta gå till? Jag och Pauline tänkte fråga vår värdfamilj men annars blir det taxi.... Vi som var så säkra på att polhem fixat detta men näää ..
Historia plugg står på schemat imorgon.
Måndag: Historiaprov
Tisdag: Tyskaprov
Onsdag: Malin Gs 18 års dag
Torsdag: Brighton med skolan
Fredag: Skolavslutning
Lördag: Sverige
Hjälp.. Fattar inte att vi ska hem snart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
min nya vän
Det ska bli skönt att njuta av maten igen! LÄNGTAR!!
Puss

6 juni

Kan börja med att säga att jag hatar skolan för tillfället.
Idag har jag haft 2 lektioner! Ipb imorse och sen idrott. Därimellan gjorde jag och Malin G klart vår IpA redovisning tills imorgon och sen åkte jag och Malin J till Science Museum och tog några bilder från matteutställningen. Matteuställning? Jaja...
Efter det hann jag köpa på mig två koftor innan vi begav oss till Barnes och brännboll!
Stack hem direkt och har pluggat till nu! Kom precis på att jag kanske måste göra något med de mattebilderna också? Gahhh VILL INTE MER NU! Min värdmamma höll med mig om att skolan inte borde ge oss saker nu i slutet så vi hann leva lite här också!!
Har precis gjort min redovisning till tyskan. Den ska vara 5 minuter kommer vara sådär kanske 30 sek MEN JAG ORKAR INTE BRY MIG LÄNGRE!!!!! Helvete (ursäkta) nä men nu får det faktiskt räcka!
Puss hejdå!
bjuder på en bild när jag är glad så om man bara kollar snabbt verkar jag alltid vara glad här i mina inlägg!

1-5 juni

Fredag
Fredag
Fredag
Fredag
Söndag
Måndag
Måndag
Måndag
Måndag
Måndag
Tisdag
Tisdag
Fredag:
I fredags var det student för 3:orna på Svenska skolan. Vi började med öl/vin/cider frukost klockan 12 vid themsen. Sen gick vi upp till skolan för att se utspringningen. Där hölls lite personliga tal till alla elever som gick ut. Detta var vid 14 och under den tiden hade vi hunnit bli ganska dragna. Jag, Malin J och Petter gick tidigare upp till skolan för jag och Malin skulle få reda på matten JAG HAR G!!!!!!!!!!!!! Började typ gråta när jag möter min lärare och hon bara går fram och kramar mig och säger att jag klarat det!!!!!! FAN VAD SKÖNT!!!
Efter utspringningen gick vi ner igen till themsen. Satt där och mös tills jag och Malin G tog tåget till Whitton för att möta Ebba, Olivia och Jennifer! Vi åkte till Putney där vi skulle åka studentbåten med andra från svenska skolan. Jag och Malin var de ända lundarna som hängde på båten! DET VAR SÅ JÄVLA ROLIGT! Var säkert där i 2 timmar men kändes som 15 minuter!!!
Båten släppte av oss vid Big Ben. Därifrån åkte jag taxi (?) till Movida och sen in där på "Swedish Partys guestlist". Dansade där ett tag men nä sen var jag trött! Dricka konstant från 12 tar på kroppen!
Jag och Malin skulle sova hos Malin J. Men när de väckte mig på bussen var vi inte alls hos henne? Eller i Richmond? Nähä då hade de på bussen bestämt att vi skulle sova hos Carl. Ja så vi sov i hans garage.
Lördag:
Vaknar i Carls garage med Sorte, Malin J och G! Mådde ganska bra först! Jag var rastlös och ville därifrån. Vi åkte in till Richmond. På bussen mådde jag KASST. Trodde jag skulle spy så fick sitta och smutta på en milkshake på café NERO ett bra tag innan jag var beredd för en buss till! Sen åkte jag hem, åt en STOR tallrik med ris och kyckling. VAR SÅ STARK, satt och grät!!! Men gott i alla fall! Sen somnade jag sött i min säng på kvällen.
Söndag:
Det var egentligen meningen att vi skulle åka till Brick Lane (en marknad) men alla var så sena och de stängde 14 så vi bestämde oss för att åka in till Oxford Street istället! Där köpte jag 4 tröjor och sen åt vi sushi! Det var Filippa, Alma, Aggan, Malin G, Malin J och jag! (hoppas nu inte jag glömt någon!!!) Stack hem och fick Lasagne till kvällsmat. Även denna kvällen tillbringade jag i sängen. Eftersom det bestämdes Thorpe Park till på Måndag!!!
Måndag:
THORPE PARK! SÅ JÄVLA KUL!!! Behöver jag säga mer?
Jag, Markus, Aspen och Oscar åkte buss dit så vi gick in vid 11.30. Där mötte vi Hampus, Louise, Anton och Malin J. Sen åkte vi karuseller, spelade spel, försökte fånga djur med klor som var klena.. Åt mat också såklart, en stoooor hamburgare! SÅ HIMLA KUL HADE JAG!!!
Lite halvdant väder men ähe. Sen sista åket skulle de andra tvunget åka en karusell där man blir GENOMBLÖT. Så vi åkte den, blev genomblöta.. Mina kläder har fortfarande inte torkat för det är svinkallt på mitt rum.. Aja! Hoppas de inte möglar bara...
Kom hem, tog en VARMdusch sen hoppade jag i säng och sov GOTT inatt!!
Tisdag:
Mötte Louise och Malin J vid 10.30 i Richmond. Vi åkte in till Camden (som nog var den sista gången... sorgligt). Där storshoppade vi! Jag köpte en jeansshortshängslebyxor? nä men vad säger man? 4 linnen och 2 par converse till min kära mor! Haha jag har 13 skor därav ett par stövlar som ska hem till Sverige. (Kanske ska köpa ett par nya converse till också! Men några fler stövlar kan jag glömma!!)
Sen åkte vi hem! Sitter här nu, ska plugga... BLÄ vill inte! Men måste typ! Imorgon tror jag jag har 2 lektioner, en 9.45-10.00 och en 15.30-16.45, kul dag! Planerna är att dra till ett museum och ta en bild till matten som vi fick i läxa! JA ASSÅ VAFAN!! De som läste matte D och tog studenten nu slipper ju detta? Varför ska vi behöva göra mer???
Ska försöka göra något vettigt nu! Hoppas nu att detta publiceras och inte fösvinner som det förraaa!

KYSSEN

Min värdbror

Ja men det är tur att man ska gå upp 9 även fast man är ledig, det är liksom disco här nu.............. VAD TÄNKER HAN MED!??!?!?! Förra gången det hände skulle jag inte upp. Jaja det är han som bor här!

faan

Hade skrivit ett jättelångt inlägg om min helg men det lyckdes försvinna.... får skriva imorgon istället!
Godnatt

Inte hungrig längre

Trodde ALDRIG jag skulle välja en pizza framför riktig mat....... vad händer??
Ja det är kanske ohyffsat.
Ja jag är kanske tjock.
Ja det var kanske onödigt.
MEN NEJ.
Äta bör man annars dör man, och det GÅR INTE att äta den geggan längre!
Fick en mysig stund med Aspen också!!! TACK!!!!!!!